Aaen om Pia K: Hun har ikke været nogen gevinst

Mens de fleste politiske kollegaer roser Pia Kjærsgaard for det, hun har opnået som DF-formand, så har Enhedslistens Frank Aaen ikke meget til overs for den 65-årige politiker.

Michael Ørtz Christiansen Søren Ploug Lilmoes, Berlingske Nyhedsbureau
Enhedslistens Frank Aaen. Foto: Marie Hald

Venstre, Liberal Alliance, de Radikale og selv Socialdemokraterne og SF sender Pia Kjærsgaard på formandspension med en venlig hilsen og en anerkendelse af Dansk Folkeparti-stifterens politiske talent.

Men Enhedslisten ser ingen grund til at uddele roser, efter Pia Kjærsgaard har offentliggjort, at hun ikke længere vil være partiformand.

- Hun har ikke været nogen gevinst, kan man vist roligt sige. Hun har været med til at tegne et billede af Danmark som et meget intolerant land. Danmark har tidligere haft et ry for at være meget tolerant og solidarisk, men det billede har hun bestemt været med til at ændre, siger Enhedslistens Frank Aaen til Berlingske Nyhedsbureau.

Frank Aaen erkender dog, at Pia Kjærsgaard har været med til at sætte et præg på dansk politik. Men det har ifølge ham ikke været positivt.

- Man kan sagtens sige, at hun er en succes i dansk politik, men det har været på bekostning af de svageste, for eksempel flygtninge, siger han og uddyber:

- Hun har støttet finanslove, der har øget uligheden i Danmark, og lavet skattereformer til gavn for bankdirektører og andre af de rigeste.

Den rutinerede Enhedslisten-profil vil blandt andet huske Pia Kjærsgaard for hendes indvandrerpolitik, som ifølge ham har startet en meget fremmedfjendsk linje i dansk politik. Og selv om Frank Aaen håber, så gør han sig ingen forhåbninger om, at den linje bliver ændret.

- Jeg håber bestemt, at Dansk Folkeparti kommer til at stå svagere, men man kan desværre se, at hendes synspunkter har bredt sig til andre partier. Og jeg er sikker på, at det ikke ændrer noget på Dansk Folkepartis linje, at hun stopper, da de, der skal tage over, har de samme synspunkter, som Pia Kjærsgaard står for, siger Frank Aaen.

Pia Kjærsgaard fortsætter i Dansk Folkeparti som værdiordfører og vil efter planen stille op til næste folketingsvalg.

WEB-TV: Derfor går Pia Kjærsgaard af som formand

 

Kommentarer

Voldsmosen igen igen!!

Ja der gik ikke mange dage før vi så, hvor tåbelig denne lede kommunists had mod Pia er.
70 vilde arabere til kamp mod ubevæbnede og uskyldige sygeplejersker og læger på Odense Hospital. Hvor er det dog smukt.
Hvis de forbandede kommunister og radigale fik magt som de har agt, kunne vi andre hurtigt pakke sammen og flygte ud af dette vanvidsland, hvor al fornuft efterhånden er sat over styr i den hellige politiske korrektheds navn.
End ikke en biograf må advare om evt. ubehagelige situationer med horder af vilde arabere. Jamen hvor åndssvagt kan de politisk korrekte opføre sig???
Som tidligere venstremand må jeg sige: "Slut op om DF, så vi kan komme dette vanvid til livs, før det er alt for sent."

Har hr. Aaen

været nogen gevinst?

Undskyld... men jeg tvivler.

Pia Kjærsgaard en kæmpe gevinst for Danmark

Frank Åens uforbeholdne mening om Pia Kjærsgaard kan ikke forbavse nogen. Men eftertiden vil vise, at hun har været en uvurderlig forkæmper for danske værdier.
Hun er et meget modigt menneske, som burde være bakket op af mange flere af landets politikere, men de fleste undgik fejt at tage stilling til de problemer, som Danmark kommer til at slås med mange år fremover.
Forhåbentlig bliver Åens ufromme ønske om mindre opbakning til DF, efter PK har forladt formandsposten, ikke opfyldt.
Tværtimod må man håbe, at hun bliver efterfulgt af partifæller med lige så stærkt dansk sindelag, som Pia K.

Aaen, Stalin, Mao og Castro og andre kommunistiske forbrydere

Aaen, den gamle menneskefjendske antidemokrat, gemmer sikkert sine roser til Stalin, Mao og Castro og andre kommunistiske forbrydere.

Man skal høre meget fra røde revolutionære....

Bilder denne kommunist sig virkelig ind, at han og hans halvfascistiske/stalinistiske flok har gjort eller vil gøre noget godt for danskerne?!?
Tværtimod vil alle vi ordentlige borgere blive deporteret til arbejdslejre og psykiatriske anstalter til genopdragelse på god kommunistisk vis!!!
Så vidt vides er Danmark et af de meget få lande, hvor kommunisterne efter 1989 stadig kan bilde folk ind, at de er demokrater som alle andre!!!
Skammeligt for de mange mange millioner, som har oplevet liste Ø´s politik ført ud i livet i DDR, USSR og resten af de ulykkelige stater!!!

Afsløring

Kommisærer og imamer er jo blot mennesker der aspirerer til samme position som svinene i "Kammerat Napoleon".
Pia K afslørede jo hvor dannede og demokratiske de såkaldte stuerene egentlig er :-)

Debat eller eccorum

Frank
Du siger noget rigtigt. De øvrige partier står kø for rose madammen. Selvom de mange gange har fordømt hende gennem tiderne.
Kvinden der i den grad har bragt de laveste sider af danskerne frem.
Hun har optrådt sammen med de værste fascister Fjernøsten, men det yderste højre har tilsyneladende en selektiv hukommelse.
For debattørerne på Berlingske har jo masser gange hetzet mod dig og Ole S. om jeres tid i DKP.
De har dog aldrig givet udtryk for en dybere indsigt Marxistisk teori. Mig bekendt er du medlem EL og Ole medlem af Socialistisk Folkeparti. To partier der tager klar afstand fra stalinismen.
Pia bakker fuldt op bag de neofascistiske bevægelser i såvel Vesten som Fjernøsten.
Pia ville sikkert have gjort sig godt som Sturmbahnfuhrer, du og Ole var sikkert havnet op i Stalins Gulaglejre. Med de synspunkter i repræsenter i dag.
Angående Pouls skriverier om dig og fluerne, hvis han har ret, må man sige, du allerede som barn ville undersøge naturens mærkelige fænomener. Poul repræsenterer derimod hyklere som Pia. Han burde jo have tilrettevist dig, som Pia burde have tilrettevist neofascisterne i stedet for at hylde dem.

Ingen støtte fra dine proselytter ..

.. fordi de mest er 'gadens parlament', og utilpassede og samfundsuvidende vælgere, som spotter Johanne ( men ikke Frank) og sir' hun er da køn så hun får min stemme. Når man ikke lytter til medierne, kan man ikke f.eks. skrive kommentarer. Bare din familie er glad for dig Frank, så går det vel, og du får jo din gode løn ( fra de rige). ig tak! vh Poul

Frank du er værdiløs

De mindst stuerene er kommunisterne og mest landsskadelige så dit syn på PIA erkomplet ligegyldig tro ikke at den midlertidige fremgang for EL komunismen holder, men ungdommen skal jo gøre sig bemærket.

Frank er ikke stueren

Siden hvornår er kommunisterne blevet stuerene. Som alle deres globale kammerater, er de på ussel vis ude på at tilrane sig magten for at kunne undertykke "bankdirektørerne". De er fyldt med floskler og varm luft. Hvis de fik magten blev landet hurtigt overtaget af muslimske indvandrere, for de er jo såååå svage. Pia derimod har været vores bolværk mod den slag landsfjendtlige tiltag. Hun skal have alletiders ros for det.

Tab og vind

Hvad angår Frank Aaen, så mener jeg, at Pia har været større gevindst for Danmark end Frank Aaen.
Pia har fået mange af sine projekter gennemført,- hvis vi skal måle med den målestok, har Frank Aaen været en eneste stor fiasko, - hvilke revolutionære projekter har Frank Aaen
fået gennemført ?¨

ER IKKE I ET PARTI EL PÅ DE YDERSTE,MEN FRU. PIA ER TIL H-YDERST

HENDE OG HENDES ER ER HØJERE + MEDIE MINDED TV POLITIKER ISÆR. HUN ER EN LÆKERBISKEN FOR JOURNALISTER READAKTØRE OG SPINDDOKTORE OG LIGN.HVIS DE UDD.STØTTER HENDE OG VK. A IDAG SÅ ER FOLKET+BØNDERNE I FARE SAMT GRUNDLOVEN OG DERAF KONGERIGET.VI ER JO EN DEL AF VERDEN PIANISTERNE OG VK OG DERES ER JO UDD. HVORFOR LAVER DE SÅ L - POLITIK FORGÆLDER LANDET + LADER PENGENE REGERE DE ALM. AF FOLKET+BØNDERNE OG SYGE+SVAGE DE HAR JO DEL I DE PENGE DE UDD.BRUGER ,FOR DE STJÆLER JO FRA DE ANDRE DER ER MEDMENNESKELIG + HAR LIBERAL OG NÆSTE KÆRLIGHED ,FOR MIG ER EN UDD.I BLÅ STUE DE VKO AF IDAG IKKE NOGET AT PRALE AD , DE ØDELÆGER VORES RY+RESPEKT FOR ANDRE LANDE OG DERES BEFOLKNINGER - ALLE .HVEM ER BLIND HER FOR DE GRÆNSEOVERSKRIDENDE-KRIGSLIDERLIGE IMOD ALLE VEDTAGNE REGLER OGSÅ DEM DE SELV LAVEDE, FOR VKO.EFTER KRIG KOMMER DER MENNESKE STRØMME OGSÅ TIL KVOTE OSV. SÅ UDD.OG POLITIK HVAD ER DEM COOKTAIL FALIT POLITIK OG HVEM TABTE VALGET DE UDD.DER HVOR DE FLESTE ER, I %.SÅ JEG GLÆDER MIG ,FOR NU ER VI EN VK OG O MINDRE I TOPPEN OG DERES RESORT.

Majuscule

Når du skriver med majuscule, (store bogstaver) skal du huske, at sætte en stjerne mellem hvert ord som de gamle romere gjorde på deres monumenter. Det gør teksten lettere at læse.

Om Frank Aaen kan man sige noget stærkere!

Frank Aaen er en direkte skændsel for dansk politik, en person landet vil være meget bedre tjent med uden.
Faktisk en rigtig skidt knægt.

Men han hylder vel princippet om, at hvis man ikke kan hæve sig selv, så kan man da altid forsøge at trykke andre ned.
En rigtig skidt ka'l, er han. ÆV

Man skal ikke kaste med æbler når man selv er et skrog

Skulle du Frank Aaen, være en gevinst for Danmark.......DET BLIVER DU ALDRIG

Den største nitte i dansk politik nogensinde

Gadedrengen, gammelkommunisten, det forhenværende Stasis tilhænger og, jvfr. hans partiprogram, tilhænger af voldelig revolution i Danmark, frank aaen udtaler, at Pia Kjærsgaard ikke har været nogen GEVINST for dansk politik. Det ved jeg ikke noget om. Det har jeg ikke forstand på. Men jeg ved og har forstand på, at gadedrengen frank aaen er den største NITTE, der nogensinde har ageret på den politiske scene i Danmark.

Aaen går over "alle breder" - efter Coca Cola !

Pia Kærsgård har kun fået en sådan succes fordi de andre partier
i deres iver for at få ukontrolleret masseindvandring, ikke har
medvirket til at de nye "danskere" virkelig blev danskere !

Enhedslisten ønsker kaos og revolution i et forarmet Danmark !

De radikale følger, som jødisk parti, blot planen om multietnisk kaos,
der startede i USA, for at mindske antisemitismen !

Jødiske organisationer i USA har længe talt for at mindske
antisemitismen ved masseimport af muslimer !
På dansk: ”så at jøderne ikke sidder på det ”yderste” mandat” !
og
Sverige har for 10 år siden oprettet et institut of Jewish Lerning
med navnet Paidaia, med Barbara Lerner Spectre som leder , med
formålet ”jewish implementation of multiracial multiculturalism in
the Europe” ( se på YouTube )
Ifølge Barbara Lerner Spectre: ( samme plan som i USA )
Der er antisemitisme fordi Europa ikke har “lært” at være multikulturelle !
og
De fremmede bliver ikke integrerede som førhen på grund af
det radikale venstres indflydelse på invandringspolitikken !
da
i Danmark var det jo de radikale, der i indvandrer og
flygtninge debatten, talte imod assimilation og derved
forstærkede "dem og os" problematikken !
og
Hvad hjælper det at "importere" fremmede, der ikke kan enes
blot 2 etniske grupper sammen, til et efterhånden multietnisk kaos
i DK gettoer med op til 52 forskellige etniske grupper !

Enhedslistens revolution om ca. 20 år bliver sikkert, overhalet af en
etnisk borgerkrig i Scandinavien 2032, som forudsagt af Nostradamus

Det bliver lidt for "spændende" når muslimerne en gang vælger side,
skal det næste "Kosovo" være i Malmø eller i København ?

Pia K. har forrået debatten siger nogle, men jeg syntes nu hun taler
pænere end de fleste flygtninge og invandrer !
og
Hvis de fremmede blot opførte sig, som tidligere nydanskere, så havde
vi nok undgået en masse vold, voldtægter, kriminalitet og havde ikke
behøvet at gå senere og senere på pension, men gået 20 % ned i skat !

Hvad har Aaen udrettet, ud over at sidde hos Købmandsstandens
oplysningsbureau og finde ud af hvor lidt Coca Cola betaler i skat !
tja
man aner vist at der ikke har været meget mere i Frank's dagbog !

"Gammel T. parti" de radikale
syntes målrettet at leve for at ødelægge Danmark !
og
socialdemokratiet syntes at leve af at ødelægge Danmark
og
Enhedslisten syntes at leve for at ødelægge Danmark med revolution !

Pia K. vil forsat være vigtig i værdidebatten !

ironi.mus

Steatornis caripensis fra Ø

...dukker naturligvis op her med sine ulidelige selvsmiskende dumheder.

Uden på nogen måde at have stemt på Pia, -er det let at konstatere hendes bidrag til bl.a. at Danmark lige er blevet regeret i en halv snes år, hvor danskeren vidste hvad der tilhørte hvem. (Og nej; øko-krisen er ikke Pia eller Anders`s skyld).

Logisk at Aaen er på banen, såen lidt væk fra sommerhuset og stilmøblerne. Det er han fordi han notorisk labber enhver mulighed for at tilsukre lige netop dem Pia om nogen intet har tilovers for. Hvem? Bekvemmelighedsflygtninge, luddovne somaliere, dybt kriminelle muslimer som fylder de danske fængsler med næsten 50%, udviste der ikke forlader landet, østbanderne usw usw. Ingen har hørt eller læst at Pia har generet aktive medborgere hvadenten de er lyserøde eller mørklødede!

Denne levebrødspolitiker lefler for netop dette pak, -fordi det er der liste Ø henter alt over de 2% der skal bruges som stemmekvæg, -så designmøblerne er opdateret.

Aaen har på intet tidspunkt bidraget med nogetsomhelst udover den naragtige udstilling af sig selv i enhevr sammenhæng.

Frank Aaen og fluerne

Da du var dreng trak du den ene vinge af fluerne, og så dem fise rundt på bordet! Hvad var meningen? Hvor er du på vej hen idag?

Meget enig i Aaens oprensninger

Dem er da sandelig brug for. Andersens hjernelammnelse er hans egen.

Flere her er nærmest aber dabei.

Klart man burde flytte 5. maj flagdagen hertil august og kaste bananer ud til alle de som græder over hendes afgang.

Vi er jo humanister.

jeg vil endnu en gang plædere for, man indfører bestået danskprøve for alle, som vil stemme.

Ytringsfriheden er i den grad blevet mishandlet gennem årene og er blevet til, det er i orden at svine ordentlige folk til i hobe.

En masse sund udvikling og vækst er direkte soldet op, og vi har ikke uddannet de indvandrede og lært en masse olddanskere alt fra dansk sprog, væremåde og kultur.

I stedet har vi så importeret udlændinge fra EU, hvor man i ramme alvor tror nogle grænsebomme kan sørge for, at kun de, vi så har brug for, kan løse nogetsomhelst.

Da V og k ikke lige havde penge nok, så er man også gået med på restene af verdens fremmaning af fuppenge, som så er blevet brugt. Det bøvler vi så med som et meget markant mindesmærke.

Cyborg rente hedder det vist. Pia Kjærsgård er en rigtig Cyborg langt ud over partiet. Meget passende med den danske mishandling af CIBOR renten. Det hedder nu Ynternational ligesom i Ytringsfrihed. C`et står jo også for København.

Den slags snavns burde man ikke lade gå for at få lov til smudse sagesløse til.

Burkalandet, hvor der lovgives om beklædningsgenstande, der knapt eksisterer, min kniv er blevet kriminaliseret og med så mange straffe, at der ikke er plads i fængslerne, så man får rabat efter Løkkelotto, hvis man i det hele taget bliver fanget.

Kommunistisk idiot. . .

Det var helt uønsket, at en kommunistisk idiot fik mulighed at kommentere Pia Kjærsgaard's virke. . .
Ham kommunisten er efter hans egen mening "DEN STØRSTE GEVINDST I DANSK POLITIK". . . he, he

Frank Aaens kommunistiske modbydeligheder er en gevinst..

for alle gode Danskere som vil Danmark det godt..Fjolset gør det hamrende klart for os hvorfor vi tilhører den borgerlige fløj og foragter kommunistiske hjernelammelser som taberen Frank Aaen.
Gid fanden ha ham!!!

Uha nej

Jeg vil hverken eje eller ha' ham! Hilsen fanden

Godt gået Pia

Tommelen nedad vedr. Frank Aaen, som blot er en middelmådig provo-politiker.
Hurra for Pia K for det gode/gedigne politiske håndværk og fine indsigt i, hvad der rør sig hos de almindelige danskere igennem årenes løb som DF-formand.

Ja men ...

... Frank Aaen - hvad har du selv bidraget med ???

Det er da kun fordi Danmark har et "rødt kabinet" hvor EL pludselig er blevet supporters, at EL er hentet frem fra mørket til et "EL rampelys Light" - og der bliver lidt flere spaltemilimeter til jeres temperamenter, end der plejer.

Du har da siddet i årevis nede i salen og råhygget dig, til en fed løn og Danmarks bedste pensiosordning.

Det er da ikke noget at være så sur over - det er da os andre der skal betale dine småkager !

et surt opstød

kunne vi dog ikke få indført 500 meter randzone om Åen,så vi hverken kan høre, se eller tage skade af det sure vandløb.
Hagemannen

Aaen

Super godt forslag du kom med der. Det må kunne nyde fremme.

En middelmådig politiker..

... der er så misundelig over, at han aldrig kommer til at sætte et komma i den politiske Danmarkshistorie er, hvad Frank Aaen er.

Frank Aaen , når ikke Pia til sokkeholderne

Jeg betvivler ikke, at Frank Aaen er dygtig!
Det er blot synd, at han altid bruger sine evner til, at skose andre!
Frank Aaen, du kommer aldrig til at nå Pia til sokkeholderne!

Nyfascisme

Jeg, der er alt andet end venstreorienteret, kunne ikke være mere enig. Jeg mener ikke, Danmark har noget at takke Pia Kjærsgaard for. Hun - og hendes entourage af tosser - har introduceret en tone, et fremmedhad og en retorik, der til forveksling minder om den, der benyttedes syd for grænsen i 30'erne. "Blod og jord" og "folkefællesskab" (Volksgemeinschaft)er de centrale begreber i DF's "værdisystem" og afgørende for, om man er værdig til hjælp. Er det noget vi skal hylde? Er det noget vi skal påskønne? Så må vi også have vindikeret Alfred Rosenberg.

Bliv voksen, CHR

Det var da noget forblommet vås, du der fik fyret af. Men det vil du indse om føje år.

Hvad ved du

om nazisme? Vist ikke meget. Få dig noget regulær viden.

Pia med falske kort

Der er ingen grund til at skamrose Pia Kjærsgaard, bare fordi hun trækker sig som formand. Vi har ikke glemt, at hun f.eks. spillede med falske kort i opgøret om efterlønnen. Først sagde hun nej til at afskaffe ordningen, som næsten kun bruges af grupper med hårdt og nedslidende arbejde. Siden afviste hun at give garanti for, at hendes parti ikke lægger stemmer til en likvidering af efterlønnen. Det går nok ligesom nedskæring af dagpengene, hvor perioden er halveret af VKO-blokken. Først nej og så ja. Ak, ja.

Som medlem af den borgerlige V0k-blok i 10 år optrådte Pia Kjærsgaard & Co. alt for ofte som den lille, lydige politiske lænkehund. Den bjæffede og knurrede, men logrede alligevel med halen, når Lars KL. Rasmussen fyldte lidt godbidder i hundeskålen.

klarsyn Aaen:)

Hvis DF ikke havde været med i den forrige regering, havde VK lettet fuldstændig fra jordoverfladen, Aaen., og vi havde boet i et mini usa.

De var garant for at det ikke gik helt galtfor socialpolitikken.

Ja selv EL og SF fik mere ud af at de sad der, end hvis de ikke havde gjort det:)....en trist erkendelse Aaen - men ikke desto mindre sandt.

Spørgsmål til Aaen

Har du selv været en gevinst for danmark?

Misundelse - det er en grim ting!

Hr Aaen fremturer - som altid med sine negative stardard-udtalelser - og yderst hånligt om alt hvad der kommer fra højrefløjen i dansk politik, men er sandheden nok ikke, at Hr. Aaen aldrig selv fik udrettet det hr. Aaen selv selv gerne ville? nåede? Måske hr. Aaen fik drukket lidt for meget bitter - altså den han fik på sin 60-års fødselsdag af hr. Møller. En yderst elegant måde hvorpå Hr. Møller forstod at karaktisere Hr. Aaen´s person. Sarkastisk? Nej slet ikke - bare hamrende raffineret!

INGEN DRONNING.

HUN HAR IKKE VÆRET MEDMENNESKELIG+OVERHOLDE DE KONVENTIONER OG ANDEN LOV DE ER GRÆNSÉOVERSKRIDENDE + VK.S GARANTEN OG VK.ER UDEN LIBERAL + DO POLITIK PGA AF HENDE. SÅ HERFRA INGEN GLAD HILSEN EL. LIGN. FOR DE ER KRISLIDERLIGE I VKO. OG INGEN POLITIK FOR GL.DANMARK + I EU. DER ER DE FJENMSK OGSÅ , DET ER JO VORES FREMTID SÅ EURO KAN NU FÅ + DE 3 ANDRE FORBEHOLD EN CHANGSE . MEN GODT HUN GÅR OG DET GØR LILLE LARS OGSÅ SNART DERES TYRANARI + TILTAG IMOD MENNESKER DE SELV BAD KOMME I DERES KRIGS+KRISE FOR DEN ER POLITISK. HENDES CONTRA I VKO ER DERES STILSTANDS POLITIK OG HVAD HAR HUN GIVET + KOSTET I VORES DRONNINGS LAND , DET HUN REGERE SÅ SMUKT HENDE DEN 2.M.EN ROYAL OG TRO DANSKER I EU. OG IKKE DEN KRIGSLIDERLIGE FOGH,S FLERTAL FOR URETSLIG KRIG DE VKO. OG DERES ER GRÆNSEOVERSKRIDENDE + ER IKKE FOR FOLKET I + PÅ LANDET.

Indlæg fra en social taber

Ovenstående indlæg viser blot at det er de mindst uddannede, som elsker enhedslisten, Frank Åen og konen i muddergrøften.

mon ikke

kommentaren er skrevet af digselv

Landet paa begge sider af Aaen

Hr Aaen kan have ret i nogle af sine betragtninger, men det maa vel vaere Hr Aaen bekendt at i indvandrer og flygtninge spoergsmaalet er PK ikke alene om at have raabt vagt i gevaer, dette er sket i stort set hele det vestlige Europa, og ikke kun i de senere aar som foelge af finanskrisen. Det er ret klart at i dette spoergsmaal er det ikke blot et spoergsmaal om udvist naestek#rlighed, men ogsaa om bevarelsen af identiteter paa indre som ydre linier. Det havde vaeret mere korrekt at paapege at PK og hendes parti i disse sager ikke veg for hensynet til #mme taer.

Sagens kerne

I. Ponsaing's billede
I. Ponsaing
8. august 2012, 09:45

”At Pia K. nu trækker sig som formand for Dansk Folkeparti er jo ikke ensbetydende med, at hun helt forlader politik. Hun vil stadig være at finde på Christiansborg - til stor irritation for Zenia Stampe, Sofie Carsten Nielsen, Frank Aaen med mange mange flere. Gid hun vil blive der længe.”

Enig – dette er sagens kerne. Og vigtigt for Danmarks skyld.

Frank Aaen

har ...sammen med S og SF samt RV ....ikke formået at give Pia Kjærsgaard ordentlig modstand, da det gjaldt!! Derfor dette sure opstød. Pia Kjærsgaard har, til forskel fra venstrefløjen, stået op for sin vælgerskare hvadenten man kunne lide deres meninger eller ej.

Frank Aaen ...

... får nok også et stort TAK, den dag han forlader Christiansborg.

Og på samme måde som andre "store kommunistiske ledere" har han jo sikret sig at være den priviligerede over pøblen, bl.a. med Danmarks bedste pensionsordning fra Folketinget.

Intet politisk format

Hr. Aaens kommentarer bekræfter, hvad jeg længe har haft mistanke om, nemlig at han ligesom hans parti (EL) ikke har politisk format. Hvis man ikke har respekt for, at andre kan have andre synspunkter end en selv, og at de er i deres gode ret til at forsvare disse synspunkter lider man af total mangel på format. Desværre synes det i stigende grad at være tilfældet blandt unge politikkere også i andre partier end EL, hvilket er med til at fordærve det politiske klima i Danmark. Forskellen er at EL har haft dette problem lige fra begyndelse, hvilket formodentlig er årsagen til al deres revolutions snak, fordi de i al deres selvfede frelsthed tror at de og de alene har retten på deres side, hvorfor vold, - det være sig fysisk eller verbalt, - efter deres opfattelse er legitime midler.

Spot on

Velformuleret og rammende. Jelved var væsentlig mere elegant i sin udtalelse om Kjærsgård og det er også det mindste man kan forlange.
En tænker at Hr. Aaen har store problemer med at håndtere at der reelt er 2½ socialdemokratier i folketinget; S, DF og Venstre. Det er endnu en ting han kan gå og være bitter over. Stakkels mand.

Erich Honecker....

kunne heller ikke forstå, at INGEN kunne li ham, ingen havde tillid til ham og alle opfattede ham som et modbydeligt dumt svin.
Frank Aaen, Ole Sohn og Honecker er lige store fjolser og verden er et bedre sted når de er kradset af.

Når social retfærdighed omskrives til misundelse og had.

Hvorfra stammer EL partikammeraternes had til de mennesker, som forsørger sig selv og Danmark. Når Johanne optræder på TV, så minder hendes store blå øjne og lidenskabelige tale, mig om mange af fortidens lidenskabelige folkeforførere. Hendes attitude viser tydeligt at hun hader selvforsørgende mennesker af hele sit gode og store røde hjerte.
EL er også på det hold, som opfordrer til stikkeri af sin nabo, hvis der udføres sort arbejde eller hvis man på anden måde snyder med bistandshjælp, børnepenge eller anden form for offentlig hjælp. Frank Åen drives af misundelse og appelering af landets dummeste knaldrøde taberes misundelse og had.

Jeg vil vove at påstå, at

Pia Kjærsgaard har været mere socialistisk end selv utopisterne fra EL.

Pia har tænkt på sine egne - på danskernes liv - men det er åbenbart sekundært for en totalist som Frank Aaen.

Sur!

Frank Aaen, som altid har set sig selv som den store fornyer, har med sit udfald afsløret sig som det han altid har været. En sur gammel mand.

Jamen, hun har jo ikke forladt politik!!

Hvis valget står mellem Pia Kærsgaard og Frank Aaen vælger jeg til enhver tid Pia K. Jeg vil aldrig, aldrig sætte mit kryds ved et parti, som i den grad fornægtede Sovjets politik overfor dets egne borgere med millioner af dødsfald til følge, og som kun pønser på det rette tidspunkt til at starte i revolution i Danmark!

Pia K. har ført en politik (og Dansk Folkeparti) overfor indvandrere/nydanskere, som i manges øjne har været uhyggelig. Og hvorfor?? Der er da ikke noget uhyggeligt i, at partiet sætter hælene i overfor uhæmmet indvandrig af revl og krat i et lille land som Danmark? Der er da ikke noget uhyggeligt i, at de forlanger, at de, som vil bosætte sig her i landet, skal være indstillet på at arbejde til Danmarks bedste, ikke ligge landet til byrde men kunne klare sig selv. Partiet har da aldrig bekæmpet asylansøgere, men de har krævet stop for uhæmmet indvandrig. Partiet har aldrig sagt, at det ikke vil hjælpe de som virkeligt trænger men primært forlangt, at det sker i respektive hjemlande. Partiet har krævet, at afviste asylansøgere bliver hjemsendt, at kriminelle udvises straks, at terrorister bekæmpes.

Selvfølgelig vil den slags synspunkter være en torn i øjet på Enhedslisten, på medlemmer af Radikale, i det hele taget på medlemmer af venstreføjen, men det kan dog ikke benægtes, at et parti, der kan stampe lige ved 500.000 vælgere sammen ved et Folketingsvalg, udtrykker den mening, som en stor del af danskere sídder med.

At Pia K. nu trækker sig som formand for Dansk Folkeparti er jo ikke ensbetydende med, at hun helt forlader politik. Hun vil stadig være at finde på Christiansborg - til stor irritation for Zenia Stampe, Sofie Carsten Nielsen, Fran Aaen med mange mange flere. Gid hun vil blive der længe.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at deltage i debatten.

Tophistorier Gå til forsiden