BBC besøger dansk ministerium

Energiaftalen vækker international opsigt.

Den netop indgående energiaftale vækker international opsigt. Det mærker man i Klima-, Energi- og Bygningsministeriet, hvor flere udenlandske medier henvender sig, fordi de vil fortælle historien om den ambitiøse, danske plan.

Torsdag blev klima- og energiminister Martin Lidegaard (R) interviewet af et hold fra BBC Radio.

- Holdningen hos de britiske journalister er, at det er meget usædvanligt det, som de danske politikere har gennemført. Ifølge dem ville det aldrig kunne lade sig gøre i England, siger ministeriets pressechef, Claus Kaae-Nielsen.

Også den amerikanske klimablogger Justin Gerdes var forbi ministerens kontor torsdag. Tidligere har korrespondenter fra den britiske avis The Guardian, Die Presse fra Østrig og tyske Stuttgarter Zeitung omtalt den danske energiaftale.

BNB

Læs mere: Ny energiaftale på plads

Kommentarer

Energiaftale efterlader ren rede

Hvor er det herligt, at se udenlandske medier interessere sig for Danmark i en "non-partisan" sammenhæng, hvor alle partier på nær LA står sammen.
Det er herligt efter en lang årrække, hvor Danmark kun kom i udenlandske medier som følge af udvalgte danske politikeres, journalisters og selvudnævnte "progressive kræfters" energiske besmudsning af egen rede

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at deltage i debatten.

Tophistorier Gå til forsiden