Den sorte plet er vokset

Marie Krarup
Marie Krarup (DF) Foto: Steen Brogaard/Folketinget

Pernille Vigsø Bagge har overset, at virkeligheden ikke er en lyserød Disney-film med søde, talende dyr og smukke, gode mennesker.

Min medblogger Pernille Vigsø Bagge (PVB) fra Socialistisk Folkeparti påstår, at en sort plet er vasket bort ved at der lavet en asylaftale, der giver asylansøgere ret til at bo, arbejde og gå i skole udenfor lejrene til gengæld for, at de underskriver en aftale om, at de vil medvirke til deres egen hjemvenden, hvis de ikke får tilkendt asyl i Danmark.

PVB har overset, at virkeligheden ikke er en lyserød Disney-film med søde talende dyr og smukke, gode mennesker. Virkeligheden er udstyret med mennesker med gode og dårlige sider, og de har ikke nødvendigvis altid lyst til at opføre sig efter PVB´s drømmebillede.

Der er nogle, der vil bruge aftalen til at skabe sig et netværk og et fodfæste i Danmark, der kan bruges til at blive i landet i landet, selvom de skulle blive udvist f.eks. ved at gå under jorden og leve illegalt i landet. Noget vi jo desværre har set ske før.

F.eks. anslog politiet i marts i år, at der befinder sig mellem 20 -og 40.000 illegale indvandrere i Danmark. Heraf er ca. 1400 afviste asylansøgere, der er forpligtet til at rejse hjem, men som ikke har gjort det. Kun 15 % af de afviste asylansøgere har tidligere samarbejdet med myndighederne om hjemsendelse.

Men den situation vil jo så nu ændre sig ifølge PVB, fordi de nu vil få bedre betingelser under opholdet og derfor vil se en udrejse som en pæn betaling for en pæn behandling. Jeg tror PVB er bundløst naiv eller aldeles uvidende om tidligere erfaringer, når hun argumenterer sådan.

Vi har i forvejen set forældre opføre sig meget utiltalende, når de er blevet afvist som asylansøgere. Vi har set nogle direkte bruge deres børn som gidsler for at få lov til at blive i Danmark. De burde naturligvis, hvis de var gode mennesker fra en Disney-film, skynde sig at rejse tilbage for at give deres børn bedst mulige chancer for at opbygge et nyt liv i det land, de skal bo, når de nu ikke kan bo i Danmark. Hvis det var den sorte plet PVB ville vaske væk, ville hun få min opbakning, for det er skrækkeligt, når forældre påfører deres børn lidelser for at kunne udstille dem og dermed opnå fordele for sig selv uden hensyn til børnenes lidelser. Derfor bør PVB arbejde for at gøre det lettere at hjemsende afviste asylansøgere.

At give asylansøgere mulighed for at leve som indvandrere, der er ved at integrere sig i Danmark, vasker ikke nogen pletter af, men vil med al sandsynlighed øge afviste forældres mulighed for at bruge deres børn som gidsler, hvis de skal hjemsendes. For nu vil de stakkels børn jo have flere bånd til Danmark via skolegang og kontakter i nærområdet. Sandsynligvis vil det derfor gøre mere ondt på børnene, når de skal hjemsendes.

Og mon ikke vi vil få flere af den slags børn. For selvfølgelig vil det blive mere attraktivt at tage til Danmark, fordi sandsynligheden for, at man reelt kan udvises ved afslag, vil falde. Mon ikke prisen for en menneskesmugler-tur til Danmark vil gå op i de lande, hvor menneskesmuglere kan tjene penge ved at sluse folk ud af deres land og ind i et europæisk? Vi vil højst sandsynligt se flere asylansøgere i Danmark i fremtiden. Men deres chance for at få tilkendt ophold vil ikke stige.

Sandsynligheden for at flere, stakkels små børn enten vil komme til at leve som illegale eller blive brugt som deres forældres gidsler i en kamp med myndighederne i Danmark i tilfælde af, at de afvises, vil stige. PVB og hendes parti har gjort en sort plet større.

Kommentarer

En Australsk tidligere politimands syn på invandring !

Hjemkommet fra Rhodos 2 uger "Mit Alles" har jeg en vis forståelse for
at alverdens mennesker vil til Danmark "Mit Alles" "Ohne Arbeit" !
men
I Danmark er vi allerede for mange og for forskellige !
og
De fremmede bliver ikke integrerede som førhen på grund af
det radikale venstres indflydelse på invandringspolitikken !
da
i Danmark var det jo de radikale, der i indvandrer og
flygtninge debatten, talte imod assimilation og derved
forstærkede "dem og os" problematikken !
og
Hvad hjælper det at "importere" fremmede, der hjemme ikke kan enes
blot 2 etniske grupper sammen, til et efterhånden multietnisk kaos
i DK gettoer med op til 52 forskellige etniske grupper !

Hos danskere på 10'ende år på Rhodos - bygget eget hus - kommer
man tættere på Grækere og andre nationaliteter
og
det er interessandt at høre deres meninger om Danmark

Ifølge
vort nye bekendskab med erfaring fra Australien, USA og England !
En almen opfattelse i Australien er:
"Danmark, Norge og Sverige er "tabt" til muslimerne på grund af
de få indbyggere og muslimernes fødsels rate" !
og
som muslimerne selv siger
"Vi har ikke A-bomben , men vi har "babybomben"
og
I har demokrati, hvor flertallet bestemmer !

Hvad kan man gøre
Australien sender asylansøgere ud på en ø i et år
asylansøgerne forberedes / lærer et fag
asylansøgerne får 3 jobtilbud - nej tak er til udvisning !
Skoleuniform på elever eller - "hvornår tager I hjem" !
asylansøgerne skal indrette sig på Australske præmisser !
og
England tager nu overvejende imod asylansøgere fra "vestlige" lande
idet det evt. kriminelle kan "tages ud" af kriminel "vesterlænding",
og hans efterkommere vil sandsynligvis fortsat være kristne !
anderledes med kriminelle muslimer !

Verdens største problem er en befolkningstilvækst helt ude af kontrol !
Kun kloge kina tager problemet alvorligt og beskytter sig tillige
imod indvandring !

Den nye regering har nærmest indført græske tilstande ang. offentlige sektor
og fri indvandring, der koster kassen !

Danmark ville ende på 3,5 mio indbyggere, blev forudsagt af de eksperter, der
pressede på ang. indvandring !
og
hvad koster egentlig de mere end 1,5 mio vi er mere end 3,5 mio idag !
Er der til tidligere pension eller 20 % skattenedsættelse ?

Det er selvfølgelig dem der ønsker etnisk kaos, der arbejder for masseinvandring !
og
Pernille Vigsø Bagge kendt fra "Stegt valgflæsk med Pernille-sovs"
føler sig åbentbart tilpas med de mange fremmede
idet
det med at true sig til fordele er Pernille med / uden sovs,
vist også ekspert i !!!

ironi.mus

Asylansøgere hader børn

"Vi har i forvejen set forældre opføre sig meget utiltalende, når de er blevet afvist som asylansøgere. Vi har set nogle direkte bruge deres børn som gidsler for at få lov til at blive i Danmark...................for det er skrækkeligt, når forældre påfører deres børn lidelser for at kunne udstille dem og dermed opnå fordele for sig selv uden hensyn til børnenes lidelser."
Ja det var da skrækkeligt, Marie Krarup, så skulle det nu være bevist at asylansøgere hader deres børn, eller hvad?

er der grænser ?

For et par år siden - altså før det blodige kaos i den arabiske verden - udtrykte halvdelen af de arabiske unge ønske om at flytte til Vesten. Det tal er næppe blevet mindre, og i øvrigt myrder muslimer en kristen hvert femte minut (det bliver ca. 105.000 på årsbasis)! Kan Peer Aagaard og Rikke Nielsen komme i tanker om en gruppe udlændinge, der ikke bør lukkes ind? Kan de sætte en grænse for hvor mange arabere og somaliere, der bør have asyl her i landet?

Hjernedøde lammede idiotiske naive Danskere.....

"Asylansøgere" (læs bekvemmelighedsflygtninge) fra Afganistan, Libyen, Syrien, Somalia OG ALLE ANDRE FREMMEDE I EUROPA (det er kun sådan ca. 250 Millioner) vil da gerne til Danmark og ha bolig, arbejde, uddannelse, gratis læge og sygehusbehandling...
Opskriften ?? Tag til verdens mest naive folkefærd med verdens største socialkontor, lær at sige "ASYL" og sæt dit navn eller noget der ligner på et stykke papir om at du vil rejse tilbage en dag det måske passer dig (medbringene kr 120.000,00 betalt af det offentlige).
Alle skriver under for de vil da pisse os op og ned af ryggen, nu har de jo et netværk, venner, sort arbejde og 10.000 muligheder for at arbejde fordampe fra jordens overflade, sindsyge advokater som vil hjælpe dem med at anke enhver afgørelse (betalt af det offentlige) samt klage til amnesty international og røde kors (betalt af det offentlige) og til sidst forlange erstatning for tort og svie (sådan ca. ½ mill pr. familie (betalt af det offentlige) alt imedens der laves lidt smart business (læs kriminalitet).
Deres børn kan nu ikke udvises for de er da så søde og integrerede i skolen med danske venner, og man kan jo ikke skille en familie ad. SF og de Radigale vil arbejde 24 timer i døgnet for at de skal blive her, regningen sender de til mig og min familie.
Danskere er så naive at det gør ondt...men de fortjener at blive snydt og bedreget og miste deres land.
Så kan de jo altid søge Asyl i Danmark..måske er der nogen der vil betale for dem? Men jeg tvivler!

Tag en pille!

Magen til paranoia skal man lede længe efter. Og efter en uendelig søgen skal man indse, at lignende paranoia findes ikke!

Clement...

Dine ord er ok..blot skal du udskifte ordet "paranoia" med ordet "naivitet".
Jeg kender dig ikke og kan som sådan intet ha imod dig, men kan du ikke forklare hvorfor der er en uhyggelig naivitet her i Danmark..
Har du rejst i den fattige del af verden og set hvordan folk lever. Har du set kriminaliteten og banderne som skaffer mennesker til Europa? Har du set hvordan fattige (ikke forfulgte) vælter ind i Europa? Har du set hvordan Græske og Italienske myndigheder løser problemet med at gi disse mennesker en togbillet og besked på at tage toget mod Nord?
Hvorfor tror du at de Franske myndigheder nu midlertidigt lukker grænsen mod Italien?
Clement...der er mellem 250 millioner og 1 milliard mennesker som lever et usselt liv her på jord, fortæl mig hvor mange du mener vi skal tage her i Danmark.
Er det 10.000 eller 50.000 eller er du en god mand som mener vi skal tage 1 million?
Du ser ingen problemer i noget, så du må lige fortælle mig hvormange vi skal hjælpe?
Synes du at de skal rejse hjem igen eller synes du de skal blive her?
Synes du de skal forblive i Asyllejre, eller skal kommunerne købe huse og lejligheder til dem?
Skal de ha et kommunalt betalt arbejde?
Du tilkendegiver stærke meninger, det er helt OK!
Så fortæl os allesammen hvor mange vi skal ha her i landet og hvor mange milliarder vi skal betale?

Radikale, S og SF vil gerne indskrives i historiebøgerne

Indskrives som de partier som med deres VIDT åbne døre til Danmark og deraf følgende indvandring af utilpassede muslimer stod fadder for Jødehad i Danmark.

http://www.b.dk/nationalt/kalder-ministre-i-samraad-om-overgreb-mod-joeder

Specielt Radikale ser jo med stor beundring østpå til Sverige. Her kan Radikale se hvor godt det går med integrationen af deres ynglingsflygtninge.

Det går så godt, at Jøder i Malmø flygter:

http://ekstrabladet.dk/nationen/article1835493.ece

Er den underliggende idé med Radikales import af muslimer, at Radikale ikke kan lide Jøder ???

Det blev Radikale i øvrigt også anklaget for i forbindelse med 2. verdenskrig.

Nevermind; Sf. er ifärd med at udslette sig selv. Go ting.

Det störste problen er. Det er de smarte og stärke der kommer,de der skal blive hjemme og opbygge deres land.
De har brugt deres penge på meneske-smugler istedet.

Läs forövrigt indslaget forleden, af tidliger ansat på asylcenter...(den korete avis)... Om det store misbrug af centrene.
De der driver deres kriminalitet derfra. Der kan da ikke väre diskution om at, det skal före til öjeblikkelig
udvisning?? For ever....
Vi er til grin for vore egne penge;; Anfört af det röde släng.....gud bevare danmark.

pc.

Problemet i din argumentation er.....

.... at det så åbenbart heller ikke hjælper at internere folk i koncentrerede lejre...... De tal du nævner omkring illegale indvandrere er jo tal der er opstået SELVOM folk bliver interneret....

Systemet virker ikke......

Og sålænge du ikke kan komme med en bedre løsning giver det min medmenneskelige samvitighed fred, at vi så i mellemtiden kan få nytte af hinanden.......

Jeg kender ingen sager hvor forældre forsøger at bruge deres børn som gidsler.... hvorfor linker du ikke til dokumentationen?

Krarup har ingen anvisninger

Går i hvert fald ikke ind for evig internering.

Man må gå udfra Marie Krarup mener borgerkrigene i de muslimske lande er et skalkeskjul for at sende folk hertil.

Havde en arbejdskollega for snart mange år siden. han flygtede fra Bosanski Brod en by med vistnok 20.000 indbyggere. Det gjorde han fordi der på 2 døgn var landet mere end 200 granater, og at man kunne høre og fik at vide, at flere kanoner og tanks var på vej både fra den serbiske og den bosniske side af byen...

Mange voksne mænd var bevæbnede med hvadsomhelst. De viste ikke rigtigt, hvem de så skulle skyde på, da det jo også var familie, naboer og bekendte, som nu pludselig skulle skæres ud i pap som værende enten landsforædere eller venner.

Så sådan umiddelbart, så er det altså faktisk Marie Krarup, der tager disse børn som gidsler eller måske helst som billig kanonføde for en ussel og smålig politik.

Det er da i hvert fald en vinkel på denne misære.

Godt eksempel Jens Holm

Rigtig godt eksempel Jens Holm. Din arbejdskollega flygtede fra krigen og ikke fra personlig forfølgelse, og opfylder dermed ikke betingelserne for asyl.
Vi har alle set problemerne med at give asyl til de uddannede fra mellemøsten. Jødeforfølgelse, hospitalsoverfald og kriminalitet i hobetal. Altså udover at vi nu skal skære ned på overførslerne til de svage danskere for at finansiere endnu mere flygtninge forsørgelse.

Fly hver der flygte kan ...

Det er åbenbart kun jøderne i Israel der er så dumme at blive i landet selv om det regner med bomber morgen middag og aften kun afbrudt af jihadisk terror.

Ja..Jens Holm...

Og da krigen sluttede (bla. andet fordi unge danske soldater gav deres liv og Danske skatteydere betalte 2 milliarder) så rejste de hjem igen...ikke?
NEJ JENS HOLM...de er her stadig og VIL IKKE rejse hjem, for de har nemlig fundet ud af, at det bedste og sikreste er at røvrende alle os danskere som er så naive, dumme og godtroende at de med den ene hånd i lommen lænser vores sociale kasser, får gratis bolig, lægehjælp, undervisving og hospitalsophold.
Ja det er så stor en "success" at onkler, tanter, niecer, nevøer, brødre, søstre, bedsteforældre og venner er blevet undervist i hvordan det danske system kan snydes og bedrages så de også kan komme.
Og hvis det går galt, hvad det gør i 8% af tilfældene, så ber de om ASYL..så får de nemlig også bolig og arbejde stillet til rådighed.
Danmark er på vej mod udslettelse med 200km i timen...men vi kan ikke brokke os bagefter, for vi har gjort det med åben pande og i en naivitet som savner sammenligning fra noget andet sted i verden.

Spis lige brød til.

"Andersen", du har nærmest ingen beviser, referencer eller andet til at understøtte dine påstande. Du må kunne gøre det bedre, hvis du virkelig gerne vil overbevise nogen om noget.

At Danmark er på vej mod selvudslettelse kan være svært at se, men du kan jo altid smide nogle ukvemsord efter folk og kalde dem "uvidende", hvis de ikke er enige med dig.

Carl Vinggaard Kjeldsen

Synes du den muslimske indvandring har været en succes Carl Vinggaard Kjeldsen? Andersen har da ret i at de såkaldte flygtninge ikke tog hjem da der blev fred? Og hvis man tager Gaza hertil, så får man også Gaza her, eller har du ikke bemærket overfaldet på skadestuerne, politiet og ambulancefolkene, og de daglige skyderier i de muslimske ghettoer?
Der er pt 3,8% muslimer i Danmark, men muslimerne udgør knap 20% af fangepopulationen i de danske fængsler. Carl hvor fedt er det? Og det bliver jo bare værre og værre. Jeg ved ikke om vi er på vej mod selvudslettelse, men Danmark som vi kendte det findes ikke længere.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at deltage i debatten.

Tophistorier Gå til forsiden