Det multikulturelle samfund er en ulykke

Marie Krarup (DF)
Marie Krarup (DF) Foto: Steen Brogaard/Folketinget

Jeg lagde et grotesk eksempel på Politikens hattedamemoral ud på facebook og fik hurtigt en række kommentarer som: ”Hvorfor dog beskæftige sig med sådan en dame? Det er jo bare en fortabt fortidslevning. Alle kan jo se, at det multikulturelle samfund er en ulykke.”

Damen havde skrevet et læserbrev om, hvor hårdt det er at være udlandsdansker og skamme sig over Danmark under VKO. Hun beskriver her, hvordan hun prøver at ændre synet på Danmark: Hun har forsøgt, ”at vaske Dansk Folkeparti-snavset bort.” Og videre: "Jeg lavede spin på den hårde, eller åbne tone om man vil, og fortalte, at den stille og roligt ville få renset ud i fordommene og blive erstattet af en mindre skinger tone. At det multikulturelle samfund snart ville bundfælde sig, og derefter ville vi i Danmark alle leve sammen i respekt og harmoni."

Sikke en skrækkelig blanding af selvgodhed, uvidenhed og faktaresistens.

Men undskyldningen er selvfølgelig, at hun har levet i Sverige og dermed ikke kunnet se, hvad der skete i Danmark. Noget andet er, at det faktisk er værre i Sverige end i Danmark, - men det er der ikke nogen, der taler om. Eller jo – EN – Lars Hedegård er begyndt at udgive en ugeavis i Sverige om multikulturens ulykker.

Hvad er det så, det multikulturelle samfund har bragt os? Enorme offentlige udgifter, ghettoer med forhøjet kriminalitet og kæmpe integrationsproblemer. Kriminaliteten koncentrerer sig især om bestemte grupper – særligt 2. generations indvandrere fra 3. verdens lande er voldsomt overrepræsenteret i kriminalitetsstatistikkerne. I aftenens TV2-avis kl. 19 fik vi fortalt, at asylansøgere er 23 gange mere kriminelle end danskerne generelt. Og lige nu stiger antallet af asylansøgere og familiesammenførte på grund af regeringens lempelser af udlændingepolitikken.

Vi har også oplevet kultursammenstødene i forbindelse med Muhammedkrisen, Kokkedalkrisen og overfaldet på Kurt Westergaard.

Man skal være meget tungnem for ikke at se, at dette er en uholdbar kurs. Det multikulturelle samfund er en ulykke.

Og vi kan ikke længere lægge skylden på danskerne, som Politiken ellers normalt gør. For to forskere har for nyligt påvist, at der ikke er hold i racisme-anklagerne imod danskerne.

Det kan godt være, at nogle naive mennesker stadig går og drømmer om et multikulturelt paradis. Men kan de ikke godt begynde at se ud af vinduerne og læse lidt statistik og aviser (ikke Politiken), så de fatter det, som de fleste andre allerede har fattet: det multikulturelle samfund kan ikke realiseres uden at ødelægge det nuværende samfund. Det multikulturelle samfund er en ulykke. Og stem så nogle andre partier til magten, så vi kan få stoppet indvandringen af uintegrerbare udlændinge til Danmark hurtigst muligt.

Kommentarer

I det mindste skaber multikulturen da overskrifter ...

fem skyderier i København på een uge !

Det er jo en ren win-win situation for medierne - men nok ikke for borgerne.

Men vi vænner os vel til det.
Det har de jo gjort i alle andre muslimsk dominerede lande.

UD af EU -det kan ikke gå hurtigt nok. !!!

UD af EU - det kan ikke gå hurtigt nok. !!!
Hvorfor skal vi være harm over 10.000 langtidsledige er faldet ud af dagpengesystemet, efter de ikke har gidet finde sig et arbejde efter 2 år. ??
Jo - det skal vi som arbejdene skattebetalende borgere, der skal til at føde denne masse af medborgere, som måske ender på overførselsindkomst ,kontanthjælp mv.

Fordi den nuværende og forrige regering samt fagforeningerne, har været sløset og set igennem fingre med personer på overførselsindkomst,og ikke har tvunget disse i arbejde.

Tænk på at over 55.000 østarbejdere har taget " de såkaldte arbejdsløses arbejde ", de fleste har ufaglærte job , som alle de Danske "arbejdsløse " har mulighed for at bestride.
Og som vi ser i serien " sort arbejde ",er der stadig massevis af job at få, hvis man ikke har alt for fine fornemmelser, bl.a. landbruget er stor aftager af østeruropæisk arbejdskraft.

I øjeblikket kan man ikke stoppe denne tilstrømning af europæisk arbejdskraft , fordi vi er medlem af EU og Schengen.- Derfor endnu en grund til at melde sig ud af disse snarest muligt - inden Danmark ender med Græske tilstande.

Og det kan bliver endnu værre - når Bulgarien og Rumænien kommer ind under Schengen - for ikke at tale om det IKKE europæiske muslimske islamiske Tyrkiet,som nogle EU lande er helt vilde med at ville optage i EU - som kan medfører helt op til 70 millioner personers indvandring i EU ,hvor mange er uuddannet analfabetisk arbejdskraft , der vil oversvømme og nedbryde europa totalt.

Hallo --Jeg ER altså Dansker. !!!!!

Jeg er Dansker - og når jeg bevæger mig rundt i mit land - ønsker jeg at se Danskere - jeg ønsker at opleve / se Dansk kultur og høre Dansk sprog.

Jeg ønsker IKKE at se tørklæder,jeg ønsker IKKE at se fattigdomsflygtninge / økonomiske pirater / velfærdsindvandrere / såkaldte assylansøgere, jeg ønsker IKKE at se brune eller sorte mennesker indhyllede i lagner,turbaner,nigab,moskeer, assylcentre og andet kulturfremmed mv. - hvis jeg ønskede at se dette, ville jeg bevæge mig syd for middelhavet.

Hallo - jeg bor altså i Danmark og IKKE i et muslimsk land !!!!!

Yderligere mere koster dette multikulturelle vanvid os over 100 milliarder om året + 16 milliarder i U-landsbistand + den U-landsbistand som EU deler ud af - disse penge har vi IKKE. !!!!!
Ja vores statsgæld vokser katastrofalt hver eneste dag ,som ultimo 2012 var på 487 milliarder kroner,over 42% af BNP .
De FLESTE af disse penge giver vi udlændingene enten herhjemme eller i udlandet - samt til EU.
Ja pengene til EU går jo også til udlændingene, selv til Grækerne,portugisere, italienerne,og spanierne, hvor skattebetaling har været i fyord - hvorimod korruptionen har blomstrene dage med sugerøret forankret dybt i EUs svulmende pengekasse.

Og hvordan mærker vi så dette ???
Lige siden indvandringen startede har det været svært for landets egne borgere at få hjælp af det offentlige, det gælder syge,arbejdsløse, pensionister,invalidepensionister m.v.
idet pengene er gået direkte ned i fortrinvis muslimernes lommer i form af overførselsindkomster,børnechecks,huslejetilskud,og alle mulige former for tilskud,ja selv afviste assylansøgere får lejligheder stillet til rådighed .

Og nu vil regeringen også indføre arabisk og andre sprog i skolerne til de 2 sprogede børn - det er jo fuldstændigt helt ude på herrens mark - udlændinge skal nu inkluderes og ikke integreres.
Forøvrigt KAN muslimer IKKE intergreres i et vestlig samfund gr. koranen / islam samt dårlig eller ringe uddannelse ,middelalderske muslimske forældre der præger deres børn til ikke at være danske , analfabetisme. mv.
Jeg er flov og gal over at blive taget et vist sted af skattevæsenet, for at financere al den uredelighed i form af national selvmord.

Lad os straks udmelde os af de FN / EU konventioner, der hindrer vores selvbestemmelse, og begynde tvangs hjemsendelse af de udlændinge samt deres efterkommere, der ligger samfundet til last i form af overførselsindkomster, kriminalitet,hjemmerøverier,drab,banderelaterede vold og narkosalg,tyverier,menneskesmuglere ,fængslede, - ja listen kunne blive alenlang.

Lad os få vores grænsekontrol tilbage, og udmelde os schengen.

Lad udmelde os af EU.
( en union af så forskellige lande,mennesker, kulturelle og økonomiske forskellige,har jo helt klart været forfejlet fra starten , EU er jo blevet til EUSSR)

Lad os indmelde os i handelssamarbejds organisationen EFTA.

Multikultur er et falsum

Det multikulturelle samfund er en politisk tankekonstruktion, som ikke er realiseret og ikke KAN realiseres af helt indlysende grunde. Alle samfund opstår i en monokulturel ånd, hvor et antal mennesker deler levemåde og et åndsfællesskab. Hvis ikke de gjorde det, ville en samfundskonstruktion ikke være interessant for dem, og de ville skilles for hver især at finde ligesindede.

Denne enkle kendsgerning gør ideologer vold på mens de taler varmt for multikultur og snakker hovedløst om tolerance, inklusion og lignende begreber opdigtet til lejligheden. Og imens ser de bort fra, hvad kultur egentlig er for en størrelse. Dette fører naturligvis frem til Marie Krarups velvalgte ulykkesbetegnelse.

Den racistiske ordflom.....

....fra overmennesket Marie Krarup dækker i bund og grund over holdninger som Goebbels havde nikket bifaldende til. Er der slet ingen grænser for, hvad Berlingske lægger spalter til?

Hvad vil du sige ?

Peer Aagaard
Hvad mener du med dit perfide indlæg ?
Er man et overmenneske og nazist, fordi man ikke deler dine meninger ?
Istedet for at imødegå Marie Krarups indlæg (det er måske for vanskeligt), går du direkte til personlige angreb, blot fordi du er uenig med Marie.
Ved du at vi har ytringsfrihed her i landet ? Du kritiserer Berlingske for at trykke meninger som du ikke bifalder , mon du ikke burde have et lille kursus i demokrati ?

Monokulturelle lande

Hvis multikultur er sådan en katastrofe, hvad forklarer så den sydamerikanske monokulturelle ulykke? Katolikker hele bundtet, men mordrater på op imod 20, 30, hvis ikke nær de 50? I DK til sammenligning kun 1, Nordeuropa 1,5, Vesteuropa 1-1,5, USA 4-5, og Canada 2?

Og det er jo ikke sådan at katolske lande automatisk er lande præget og hærget af kriminalitet. Tag de europæiske eller bare Philippinerne.

multikulti

er en ulykke siger Merkel, Cameroun og Sarkozy.
Min egen opfattelse som jeg selvfølgelig gerne vil sælge til alle jer andre er at mulikulturel adfærd med restauranter, folkedans, 17.maj-halløj, en whisky på St. Patrics Day o.s.v er spændende og underholdende.
Dér hvor det kammer over og bliver uakceptabelt er når sådanne kulturgrupperinger pånøder og i nogle tilfælde tvinger andre grupper, herunder det større danske samfund til at følge de samme adfærdsmønstre af 'respekt' for netop deres kulturelle mønstre.

Gudske tak og lov for Marie Krarup Dansk Folkeparti

Jeg husker at ligge brandvagt tilbage i 2008 hvor muslimske horder satte ild til hele landet! Vi taler hundreder af påsatte brande på rådhuse, skoler, boligforeninger etc. Dt bringes ALDRIG op i dansk presse! Og hvorfor så ikke det? FORDI MARIE HAR TOTALT RET! Derfor .... det er slet og ret alt alt alt for farligt ..... Velkommen til den nye virkelighed i Danmark! Stem DF den eneste måde at stoppe galskaben!

Hvorfor se ned på ensartethed?

Der er så mange skræmmende eksempler på, at multikulturelle og multietniske lande oplever eller har oplevet grusomme borgerkrige.

F.eks.:
Alavitterne mod Shiamuslimerne i Syrien. Foreløbig 70.000 dræbte.
Huttuer mod tutsier i Rwanda. En lille million dræbte.
Hinduer mod muslimer i Indien.
Shiamuslimer mod sunnimuslimer i Irak.
Serbere mod albanere i Jugoslavien.
Katolikker mod protestanter i Nordirland.
Og der er mange flere eksempler.

Folk fra især De Radikale betegner hånligt Danmark som et stammesamfund p.g.a. befolkningens ensartethed.

Ensartethed i en befolkning udelukker store spændinger eller endda borgerkrig.

Det siger sig selv!

Efter at have læst dette bidrag til folkets oplysning forstår jeg bedre, hvorfor lande som USA, Canada, Brasilien og Japan aldrig er blevet til noget særligt...

Biedermann og brandstifterne

Det er rent Biedermann og brandstifterne. Man véd de vil brænde hytten ned, men lader som ingenting og føjer sig i håb om, at de vil lade være.
Op igennem 80'erne og 90'erne gjorde mange sig skyldige i dette. Men fornuften har det med at sejre, når folk har fået for meget. Der er ikke noget, omkring det multi-kulturélle samfund, som vi ikke længere er klar over, medmindre vi lukker øjnene eller lyver overfor os selv. Og det er der da stadig en del der gør.

Men, brænde hytten af - det gør de! Er man i tvivl, kan man blot kaste et blik ud i verden. Gudskelov er Danmark stadig så tilpas homogent, at det tager længere tid hér end så mange andre steder. Men det kan man kun takke dem for, der ser faren og prøver at forhindre den. De andre kan så lege "hattedamer" mens vi prøver at redde dem.

Godt

Det multikulturelle eller rettere bikulturelle samfund er godt hvis man ønsker velfærdssamfundet afskaffet. Med import af højkriminelle bistandsklienter der er uintegrerbare pga deres bandekultur så overbalaster man hurtigt skatteyderne der tilpasser sig det opståede halvkriminelle nassesamfund.

Ikke enig

Jeg troede, i min naivitet, at man som politiker ikke var nedladende i sit sprogbrug.
- hattedamemoral!

Nå. Men er det pga af et multikulturelt samfund, at der er kriminalitet?
Vel er det ej.
Er det på grund af et multikulturelt samfund, at der var angreb på Westergaard; Lars Hedegaard, Kjærsgaard Khader?
Nej, det er fordi der nogle idioter som ikke kender forskel på rigtig og forkert, men de tegner IKKE de multikulturelle samfund. Hvilken undskyld skal vi så bruge overfor dem, som netop er ærkedanske og som også bruger trusler og skyder omkring sig og stikker folk ned i nattelivet?

At gøre juletræsdiskussionen til en ”multikulturel krise” er i den grad at skyde gråsspurve med kanoner. Men det hjælper naturligvis ”damen” at italesætte med bål og brand.

Jeg er enig med, at folk skal integerer sig, men de skal fandmer ikke ensrettes og afrettes, som jeg mener at Fruen her lægger op til.

Slet ikke enig

Niels Moestrup
"Nå. Men er det pga af et multikulturelt samfund, at der er kriminalitet ?"
Nej, men det er p.gr.a. multikulturelt samfund der er overkriminalitet.
"Er det på grund af et multikulturelt samfund, at der var angreb på Westergaard; Lars Hedegaard, Kjærsgaard Khader?"
Ja det kan man sige, for uden det multikulturelle, var disse mennesker, der ikke kender forskel på rigtigt og forkert, aldrig kommet ind i landet.
At der også er nogle danskere, der ikke ved, hvordan man skal opføre sig, er rigtigt, men det gør det da slet ikke nødvendigt at importere sådanne individer, når vi allerede har dem.
Du mener altså at alle pengene i boligforeningen skulle bruges til Eidfest, og at folk skulle tie stille, når de ikke fik deres juletræ,- nu var det jo ikke gråspurve der blev skudt på, men arrogante muslimske medlemmer af en afdelingsbestyrelse.
Hvem har talt om ensretning i integrationen, men hvis man ikke vil det danske samfund, er det ikke integration, så er det kulturelt kaos.

Julemanden lever og har det rigtig godt.

Derfor tror jeg på julemanden.

mod dumhed kæmper selv guderne forgæves

Niels Moestrup skal din kommentar tages for et seriøst politisk og kulturelt indlæg? Jeg bliver virkelig bekymret når vi har mennesker som dig der kan skrive og læse og så alligevel være så total ulogiske i tankegang i relation til faktuel vide.

Findes der ord for en så inkompetent konklusion i tanke. Eller er du Niels Moestrup blot meget ubegavet. Vi ved det ikke og vi finder aldrig ud af det.

Manglende ord

rasmussen,
Jeg tror det ord du mangler er "uenighed"...men det er også svært at huske alle disse ord...

Benny

Du lyder som en radikal medløber. Det er ok med det navn.....

Manglende ord II

Tjah...jeg drømmer stadig om den dag nogen vil stemple mig som kulturadikal. Det er i mine øjne en hædersbevisning og det enlige bevis på at jeg ikke er som dig. Men skal du endelig bedømme mig på mit navn, ville du vide at jeg nok bare var en eller anden social taber der ved et uheld havde forvildet sig ind på noget så intellektuelt krævende som en blog...lissom ham der Brian du ved... Næh du, rigtige radikale hedder noget så solidt som Niels, Margrethe og Marianne, Rasmussen og den slags.

Benny Benny Benny.........

Benny Benny Benny........., du er politisk støj på linien.

Det er vist for store krav til dig at forgolde dig til fakta. Og hvad er fakta så Benny støjsender? det skal jeg fortælle dig lille ven. - læs Det multikulturelle samfund er en ulykke - ja det er indholdet i denne blok. OG TÆNK SÅ LIDT INDEN DU FORSUMPER I EGEN SELVGODHED og støjer videre i dir radikale støj.

Manglende ord III

Det er svært med de der ord.... Et udtryk som "Det multikulturelle samfund er en ulykke" er jo ikke noget faktum - det er en mening...al den stund at du jo tilsyneladende også mener at de radikale ikke synes "det multikulturelle samfund" er en ulykke.

Multi lig kriminalitet

Niels Moestrup! Du spørger om det er det multikulturelle samfunds skyld at vi nu står til halsen i vold og kriminalitet, og du giver selv svaret: "Nej, det er fordi der nogle idioter som ikke kender forskel på rigtig og forkert, men de tegner IKKE de multikulturelle samfund."
Gud ske lov har vi endnu ikke et multikulturelt samfund, selv om de radikale arbejder stærkt for sagen.Vi har et multietnisk, men det er noget andet.
Men jo det er det store indtag af muslimer som er skyld i genvordighederne. Læs nogle flere aviser, så vil du bla. erfare at de er helt grotesk overrepræsenteret i kriminalitetsstatistikkerne. Det er kolde tal som du simpelthen ikke kan ignorere eller bortforklare.

Meget enig !!!

Nogle idioter ??? Hvorfor skriver du ikke een idiot og bevæger dig helt ud i din egen fantasi. Det handler ikke om juletræer men om horder af utilpassede som ikke aner hvordan man skal agere i et "normalt" samfund. Kig ud af vinduet og du vil se hvor brandvæsenet og redningsfolk ikke kan køre ind uden politibeskyttelse.

Tonen?

Muslimer er en dårlig forretning. Betal din skat med glæde. Moderer dig i din kritik. Hold dig for øjne, øre og mund hvis du vil frem i verden. Bliv radikal i tankegang. Stå aldrig til søs lad de andre stå...... Muslimer i de mængder de er kommet til vesten en rigtig dårlig forretning. Politiken er det feje enevælde i dansk medieverden. Alle tier. Så bare sæt skatten op og få åbnet grænser. EL har fundet sit skjul i humanistisk løgn. Så skal de ikke kæmpe imod islam og muslimer i gaderne. Men det kommer før de aner. De binder os på mund og hånd.....

Evig magtkamp.

Muslimerne i Europa skulle integreres i den vestlige samfundsorden ved påvirkning mellem befolkningsgrupperne, indlæringen i skolerne og gennem medierne.

Men Koranen foreskriver, at muslimer tilstræber at leve efter en islamisk samfundsorden.
Muslimer må ikke vende ryggen til Islam og heller ikke acceptere, at andre muslimer gør det.
I nogle islamiske lande praktiseres dødsstraf for frafald.

Så de islamiske trosretninger i Mellemøsten forsvarede med held deres indflydelse over udvandrerne ved at oprette egne skoler og sende imamer og TV-signaler efter de udvandrede, så de kunne organiseres religiøst og fastholdes under islamisk påvirkning i isolerede parallelsamfund.

Den ønskede isolation tilstræbes med aktioner, der vækker modvilje og frygt hos europæerne, så de holder sig mest muligt på afstand af muslimerne.
Og muslimerne selv har hele tiden måttet indrette sig på, at de står alene overfor Islam, der er en hensynsløs og magtfuld fjende, hvis de ikke makker ret.

Islam har vundet kampen om udvandrerne.

Resultatet burde egentlig ikke overraske, da de vestlige retsstater netop er karakteriseret ved den minimerede anvendelse af tvangsmidler overfor individet.
Europa knytter ingen betingelser til muslimernes adgang til europæisk levestandard og rettigheder, medens Islam ikke nærer betænkeligheder ved at bruge enhver form for pression, der virker.

De europæiske politikere ændrer nu målsætning for multikultur-projektet i erkendelse af nederlaget.
Nu skal europæerne acceptere muslimerne uden integration – vi skal udvise rummelighed.

Men det betyder accept af et samfund, der er opsplittet i parallelsamfund, der hverken kan eller vil acceptere hinandens love og regler – det betyder en evig strid om, hvem der bestemmer – vi ser allerede nogle lokalsamfund, der forsøger at hævde deres suverænitet overfor beboerne og myndighederne.

Nogle muslimer forsøger endda at eksekvere dødsstraf efter islamisk lov over danskere, der ikke har gjort noget ulovligt efter dansk lov.

Engang spejder altid spejder.

Bliv spejder, så er en mor lejrtante og en far lejronkel; en patrulje hos spejdere er sat sammen som en flok søskende, hvor yngre tager ved lære af ældre; spejdere havde Landslejr 2012 ved Holstebro med 35.000 velfungerende deltagere fra alle riger og lande uden skæve eksistenser og
telte.

Kan det tænkes du tager en smule fejl?

At det ikke er muslimerne som sådan, der er problemet men det faktum at der er for mange indvandrere uden selvforsørgelse? Jeg vover den påstand, at vi havde haft samme negative oplevelse som "indfødte" danskere, hvis det havde været polakker, russere, kinesere eller svenskere der tog vore penge og jobs.

Jeg ser ikke indvandring og blanding af forskellige kulturer, i sig selv, som værende fundamentet for social urolighed og splid mellem forskellige grupper - omend der findes erklærede fremmedhadere og racister. Det er heller ikke nødvendigvis årsag til store udgifter eller negativ samfundsøkonomi i forholdet mellem indvandrer og stat.

Det er frygten for, som "indfødt" borger, at skulle bidrage med skat til indvandrere, som ikke forsørger sig selv. Og, det er frygten for at miste sit job til indvandrede konkurrenter. Det mener jeg er en helt legitim frygt at have og noget politikerne skal respektere og derfor sørge for - ikke er et problem.

Indvandring i "gamle" dage var funderet på det fornuftige grundlag, at lykkedes man som indvandrer og blev selvforsørgende, så blev man i landet og blev også stille og roligt accepteret. Klarede man sig derimod ikke - ja så rejste man hjem. Hvad kunne man dog ellers, når der ikke var hjælp at hente fra "velfærdssamfundet".

Men, en sådan orden tåler politikerne ikke i dag. Derfor udstyrer vi, de ikke selvforsørgende, med bolig og nødvendig pengehjælp. Noget der var helt utænkeligt i "gamle dage" og derfor, rejser de der mislykkes ikke tilbage til hjemlandet, sådan som de var nødt til, før i tiden.

Derfor skal man på det mest bestemte; afvise enhver indvandring af arbejdskraft, der ikke kan forsørge sig selv og ikke rejser tilbage. Og, naturligvis skal alle kriminelle udlændinge med ret til ophold i Danmark straks udvises, hvis de modtager en dom for kriminalitet.

Indvandring er ikke alene et problem

Stort set enig med Krister. Bor selv i et land med over 40 procent indvandrer. Problemet er efter min mening at EU forlanger at der ikke gøres forskel på indvandrer og de normale indbyggere. Sådan set i orden. MEN. Hvis man har store sociale ordninger får indvandrerne selvfølgelig andel i disse. Det er således et krav fra EU's side. Løsningen er at man giver afkald på mange sociale ordninger, sætter skatten tilsvarende ned og den enkelte må så i større grad selv betale for serviceydelserne. Det er nok her danskeren protesterer da vi har affundet os med at staten vores "moder" sørger for mange af disse ting. Så for at holde sociale indvandrer ude kræver det således, hvis man er medlem af EU at man lukker kasserne og overlader forsørgelsen til den enkelte og vupti så vil der ikke være samme efterspørgsel for at bosætte sig i DK. Så skatten ned meget ned og betal selv for dine ønsker til ydelser. Så kommer der med sikkerhed kun indvandrer der kan forsørge sig og sine og så kan indvandring blive til fordel for landet. I dag er det stort set kun en udgift og med mange sociale og kriminelle problemer.

Et sødt indlæg Krister

Men ,desværre en kende naivt. Der er ikke ret mange der tør tage konsekvensen af det morads primært de radikale har fået tosset igennem. At Socialdemokraterne gik med på den galej skyldes alene magt liderlighed. De tør stadig ikke vedgå sig arv og gæld i relation til muslimer i det danske samfund.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at deltage i debatten.

Tophistorier Gå til forsiden