DF: Skal man også kunne gifte sig med sin hund?

Dansk Folkepartis familieordfører er chokeret over radikalt udspil om, at tre eller fire voksne skal kunne dele forældremyndigheden. Konservative mener, at det kun »pleaser« forældrene, mens Enhedslisten bakker op.

Gitte Nielsen, Berlingske Nyhedsbureau Gitte Nielsen, Berlingske Nyhedsbureau
Mette Hjermind Dencker, DF Foto: Claus Bech

Glidebane og ragnarok. Dansk Folkepartis familieordfører, Mette Dencker, bruger stærke ord som reaktion på den radikale ligestillingsordfører, Sofie Carsten Nielsens, forslag om, at forældremyndigheden skal kunne deles mellem tre eller fire mennesker.

- Forslaget er ligesom homovielserne i kirken endnu et forsøg fra regeringen på at eliminere kernefamilien. Hvis der bliver åbnet for det her, er der ingen grænser for, hvilket ragnarok det vil være. Hvorfor lige fire forældre, hvad med fem eller seks? Der er jo ingen grænser for, hvilke konstellationer, man kan forestille sig. Hvad bliver det næste? At man kan gifte sig med sin hund, spørger Mette Dencker.

Hun mener, at lovgiverne skal holde sig »langt væk« fra området, og at børn har én far og én mor.

Læs mere: R vil give børn af homoseksuelle fire forældre

De Konservatives familieordfører, Tom Behnke, mener, at forslaget er et forsøg på at »please nogle homoseksuelle forældre«.

- Men vi skal huske, at det er barnets interesse, som vi skal varetage. Man har nu en gang kun en far og en mor. Hvilket køn, forældrene har, er underordnet, men også homoseksuelle må forstå, at der kun skal være to forældre, siger Tom Behnke og fortsætter:

- Det kan sagtens gå, når alt er fryd og gammen, men hvad når der opstår problemer? Her kan det i forvejen være svært for to forældre at blive enige. Hvad så når der bliver fire, otte eller 231? Børnene vil bliver tabere, siger Tom Behnke.

Socialdemokraternes ordfører på området, Flemming Møller Mortensen, vil ikke udtale sig konkret om, hvorvidt flere end to skal kunne have forældremyndigheden, Han afventer i stedet socialminister Karen Hækkerups (S) »tekniske og lovmæssige udredninger« af hele området omkring forældremyndigheder og ligestilling mellem homo- og heteroseksuelle.

- Socialdemokraterne vil være frontløbere på det her område, og vi er ambitiøse. Men området griber ind i mange lovkomplekser, derfor skal lovarbejdet gøres grundigt. Vi har allerede taget første skridt med, at homoseksuelle nu kan vies i kirken, og det er nødvendigt med flere ændringer, siger Flemming Møller Mortensen.

Fra Enhedslisten lyder det, at man bakker op om ændringer på området omkring forældremyndighed og homoseksuelles rettigheder.

Udspillet fra Sofie Carsten Nielsen er et led i Radikale Venstres mangfoldighedsudspil. Forleden foreslog hun, at man også skulle give mulighed for kønsneutrale pas af hensyn til blandt andet transseksuelle.

Kommentarer

Jeg føler mig meget stødt over...

Mette Hjermind Dencker's sammenligning med hunde - det er simpelt hen ikke acceptabelt at inddrage menneskets bedste ven på denne måde.

Hunde lider i forvejen i mange lande under uhyrlige fordomme - herunder i muslimske lande, hvor hunde sammen med svin bliver betragtet som det laveste af det laveste.

Jeg forventer at Foreningen Til Dyrenes Beskyttelse offentligt tager afstand fra sådanne holdninger.

Det er rigeligt, at det her perverterede sammenrend af godhedsapostle fra det radigale venstre systematisk forsøger at nedbryde sunde og fornuftige samfundsnormer - så hold venligst dyrene udenfor.

Frihed er vigtigst

Hvis to eller flere mennesker, uanset køn lever sammen, som om de var gift, skal de naturligvis have lov til at gifte sig, hvis det betyder noget for dem, uanset hvad der står i gamle skrifter.

Intet må begrænse friheden for moderne mennesker til at gøre, hvad de finder formålstjenligt, uden at det skader andre - slet ikke fordomme og gammel overtro.

Kun virkeligt perverterede mennesker sammenligner mennesker med hunde.

Selvmodsigelsen

"Det er en grovhed af en hidtil uhørt karakter. Vi har en åben debat om nye familiemønstre, og så kommer der sådan en udtalelse. Det er på kanten af det anstændige, siger Flemming Møller Mortensen."

Vi lader den stå et øjeblik.

http://www.bt.dk/politik/s-forarget-over-dfs-hundekommentar

Ligestilling mellem jøgn og sandhed

-Ja efter den røde regering ideologi skal man selvfølgelig kunne gifte sig med hvad som helst inkl. hund og cykel.
Det hellige ægteskab skal for enhver pris ødelægges.

I den røde tankegang om ligestilling skal der vel også være ligestilling, når det gælder løgn og sandhed.

...

prøver df endelig at se udover raceforskelle eller hvordan skal deres seneste undersleb fortolkes?

Kun en naturlig konsekvens...

af tidens helliggørelse af alle mulige perverterede sexuelle orienteringer, at dyreelskere kan blive viet til deres elskede!!!

Hvorfor diskriminere dyreelskere (både de platoniske og de mere kønslige)???

Det er da lige så normalt som homosexualitet, transkønnethed og bisexualitet eller hvad???

Vi skal da være tolerante, ikk´?!?

Nu må den cirkus med at gøre alt og alle lige sgu standses!!!
Vi er ikke alle lige og alt er ikke normalt!!!

Muligvis kan sexuelt udfordrede personer ikke selv gøre for deres skavanker, men det er IKKE og bliver ALDRIG normalt!!!!

Et barn har EN FAR og EN MOR, uanset hvordan sexuelt divergerende mennesker end aftaler at føde hinandens børn!!!

Man væmmes!!!

Arrgghh!!

Nu må det da snart stoppe.

OK, den med at homoer kunne indgå kirkevielse har været svær at kapere for rigtig mange, men man gav efter.
Og som sædvanligt, når man rækker Fanden en lillefinger så tager han hele armen.

Vi er åbenbart godt igang med, at få brækket alle anstændige normer op med rode, så vi kan få et total sammenbrud af kultur og samfund.

Hvad så? Kunne man ikke tænke sig til, at bollevenner også skulle have forældremyndighed over de stakkels unger??
Tænk dog på skilsmissesituationen!! Hvordan skal et barn så opdeles, med måske 4, 6, 8, 16 eller 100 "forældre"???
Så er man da helt sikker på at spolere den stakkels unge.

Var det ikke en ide at tænke på barnets tarv og rettigheder i stedet for at blande alt muligt unaturligt abnormalitet ind, og alene tænke på skrupskøre menneskers "rettigheder"

Jeg har i lighed med størstedelen af befolkningen, aldrig kunnet fordrage de radigale, men efterhånden er det da ved at udvikle sig til en direkte afsky for disse perverse tosser. At et så lille og tåbeligt parti skal kunne sætte dagsordenen er til at brække sig over.

Det med hunden bliver sikkert det næste udspil de radigale kommer med, når de formentlig også får indført adgang til at søskende kan gifte sig, eller som Gitte ville, gifte sig med Farmand.
FØJ for Sa...

God bedring

Jeg håber da, at du snart får det bedre :-)

Det ægte ud af skabet

Ægteskab skal afskaffes som begreb. Det skal afløses af en retslig kontrakt som omfatter gods, guld og især børn.

Resten er fis..

Om det så er ens hund eller ens legetøjsbamse til sangen Giftes med Farmand.

Udover dette finder jeg det yderst mærkeligt, man kun må være i stand til at elske 1 kvinde af gangen og måske resten af livet, når der så mange dejlige.

Jeg skal hermed takke samtlige bøsser for det større sortiment og omvendt være ked af, at lækre kvinder trods mine gode talegaver og anden udrustning sommetider desværre kun er til deres eget køn både omkring sex og alt det andet...

jens holm

Ægteskab skal afskaffes som begreb. Det skal afløses af en retslig kontrakt som omfatter gods, guld og især børn.

Der er lige det, ægteskab er.

Lov om ægteskabs indgåelse og opløsning.

Ægteskabets retsvirkningslov.

Hold nu op!!!

Homoseksuelle bliver jo på ingen måde sammenlignet med hunde!

Børn har 2 forældre - en far og en mor.

Derfor er forslaget fra de Radikale både utopi og outreret! Pointen er, at det er ligeså outreret at kunne gifte sig med sin hund!

Jeg forstår simpelthen ikke, hvad det er de Radikale har gang i? Er den virkelighed de befinder sig i, virkelig så forfærdelig, at alle normalbilleder skal vendes op og ned for diverse minoriteters selvfølelse?

Der skal være plads til forskellighed, men jeg forstår ikke alle de minoritets sær-hensyn, der forsøges implementeret. Det må da være meget mere tilfredsstillende at leve sit liv indenfor samme præmisser og rammer som alle andre?

Velkommen til virkeligheden

I virkeligheden er tingene ikke sorte og hvide, sådan som DF ønsker sig. Børn har ikke altid bare en mor og en far. Vågn op!

glimrende. Vis, at du stå ved dine ord.

aflevér den bortførte dreng.

sofie carsten nielsen balademager

Har denne infoldige radikale politiker sammen med m saren totalt mistet jordforbindelsen, at EL udtrygger forståelse for idiotien er jo klart, bare for at få rav i den,Radikale har udviklet sig til en flok samfundsomveltere og at en stor del af de Radikale er skolelærer er skremmene HVEM FANDEN STEMMER på sådan en flok åndsboller.

Om troldtøj.

Jætter og trolde gifter sig med gud og vejrmand, trolde har ingen børn, kun unger.

De radikale ...

... har selvfølgelig behov for, at bringe fokus væk fra at over 40.000 fuldtidsforsikrede borgere på 50+, p.t. er arbejdsledige og har risikoen for at blive smidt ud af "velfærdssamfundet" når de falder for dagpengereglernes 2 år.

Og det med Margrethe Vestagers fulde velsignelse, samt Helle Thorning-Schmidt stiltiende samtykke, mens Villy Søvndal nok er "out of the country kigging on the ice smelting at the poolllesss" eller også er han formand denne uge.

Som om Statsamterne ikke allerede har problemer nok med at styre to forældre - skal de så også forene fire forældre.

Hvordan skal et barn forholde sig til fire forældre - hvem har ansvaret.

Det her er endnu et skridt i den radikale retning af "intetgørelse af danskerne" - nedbrydelse af kultur, historisk baggrund og oprindelse - nedbrydelse af familier og relationer - nedbrydelse af samfund og fælles værdier.

De Radikale ønsker et samfund af "ingen er noget som helst" (selvfølgelig lige undtagen "moder" Margrethe V).

Man kan næsten begynde at længes efter S SF samfundmodellen - der er vi alle lige dårligt stillet, men vi er da (tror jeg nok) trods alt individer i S SFs danske "Gulag".

VALG NU !!!

Det er for at bringe kaos

Man genkender taktikken fra rovdyr, der jager i flok.

En dag skulle vi

begynde at se på hvilke værdier vi vi virkelig ønsker at fastholde.

Jeg er meget sikker på, at en barn med 4 forældrer har ingen forældrer. Ansvar og opmærksomhed kan ikke deles på den måde.
Men det er politikkerne vist ret ligeglade med, men vi andre skal da holde fast i en vis seriøsitet. Det er ikke nok at et eller andet kan lade sig gøre. Det skal også holdes indenfor de rammer som sund fornuft m.v. sætter.

Nej, stuerene bliver de aldrig!

Mange politikere og medier taler om, at man ikke bør dæmonisere Dansk Folkeparti. Et parti som nu - midt i Gay Pride ugen - sammenligner homoseksuelles kærlighed med trangen til at kneppe en hund.

Nej, der er ingen grund til at dæmonisere dem. Det klarer de selv.

Vi andre kan nøjes med at gribe efter brækposen, når de ytrer sig.

Ok!

Følte du dig ramt af sammenligningen?

En stille bøn er,

at populisterne koncentrerer deres aktiviteter omkring dyrevelfærd. Det ved de sikkert en hel masse om ? Det scorer de uden tvivl mange stemmer på ?

Småborgerlig tankegang er nu engang småborgerlig tankegang , tilsat lidt homo og xenofobi.

Idioterne bør væk fra dansk politik for altid. . .

Der var underliggende og man har det på fornemelsen, at IDIOTERNE fra R og fra venstrefløjen vokser på træene i Danmark.

Det bliver efterhånden dansk international specielle at være IDIOT!

Sæt for satan spærregrænsen op til f.eks. 10% så de ekstremalle idiotiske partier med R i spidsen forsvinder væk fra dansk politik.
Har vores politikere så større overskud at de skal diskuttere IDIOTISME, så skal man måske skære antal af dem om minimum 50%,og det vil være nok politikere i det lille land. . .

Kirken er ikke længere kristen

Staten har allerede effektivt suspenderet den kristne tro og suspenderet det helt enestående og unikke ægte skab (frugtbarhed) mellem en mand og en kvinde, ved at tvinge sterile homovielser ned over kirken, kønnene og den kristne tro ved lov.

Jeg kan ikke se hvorfor vi ikke bare skal fortsætte og helt eliminerer ægteskabet og så bare frigive retten til selv fuldstændigt at definere sin egen ønskelige familiemæssige konstellation, da kærlighed jo som bekendt ikke lader sig putte ned i små kasser, men kan dyrkes og opformeres på alle tænkelige måder??

Kunne udvides

Skal normale mennesker også kunne gifte sig med en fra DF?

Vi vil sgu slet ikke...

giftes med landsforrædere og folkefjender!!!!

Ja hvis de tør, jeg tør ikke

Der må altså se mærkeligt ud inde i hovederne på medlemmerne af DF

At være idiot er noget medfødt...

men at være så gennemført udemokratisk, at man har behov for at dæmonisere gode nationaltsindede borgere,som stemmer DF kræver vist et nazistisk/kommunistisk sindelag!!!!
Hvor er du plat i din ignorante holdning!!!
Tror du ikke du har behov for en genopdragelsestur til Nord-Korea?

Det var dog et børnefjensk forslag fra Sofie Carsten Nielsen!

Som skilsmissebarn vil jeg bare lige sige - godt jeg ikke er barn, hvis det forslag kommer igennem! Det var slemt nok som skilsmissebarn at være forpligtet til at skulle være lige meget hos to forældre, men fire forældre ville have gjort mig - og nok også mange andre børn skizofrene. Der vil med det her forslag være en god mulighed for 4-dobbelt delt forældremyndighed, hvis de to par vælger at blive skilt - hvilket med blik på skilsmissestatistikken i Danmark er ret sandsynligt. Stakkels børn - som aldrig får en fast base. Det kunne måske være godt for Sofie Carsten Nielsen at tænke lidt på børns rettigheder i stedet for på forældrenes udfoldelsesmuligheder.

Svinestreg

Det var da en nederdrægtig sammenligning. Man kan synes om forslaget, hvad man vil, men indirekte at sammenligne homoseksuelle med hunde er noget svineri!

for hunden

*

Klart, at dét var det næste spørgsmål

Det var jo klart, at DF forsætter deres taktik med, at de altid også skal have opfyldet nogle lidt absurde krav for at være med på noget fornuftigt. Og selvom dyresex jo er typisk dansk. idet den er lovlig DK i modsætning til andre lande, så mener jeg, at "festen" stopper der! Så nej, DF'er må ikke gifte sig med deres hund og får.

Rad.V

er tydeligt udenfor rækkevidde.Deres "vi alene vide"-holdning
er uhelbredelig.Man må håbe at partiet bliver stemt fra tinge.Gerne hurtigt.

Rad.V.

Kunne de så ikke tage de konservative i hånden når de lukker og slukker. Med Barfoed og Vestagers fingerfletteri under valgkampen in mente. Jeg er ved at bræ... mig over de radikale, specielt her på det seneste er de gået helt bersærk i politisk korrkthed. Homovielser, Regnbuebørn, Robotstøvsugere, Asylsøgere ud af asylcentre til fine lejligheder og jobs som ikke eksisterer - og lad os så lige smide Ålborg Portland på porten mens vi er i gang. Kvalmen trænger sig på.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at deltage i debatten.

Tophistorier Gå til forsiden