DFer går under jorden efter trusler | Berlingske Politiko
Luk

Seneste nyt

DFer går under jorden efter trusler

Et tidligere byrådsmedlem i Svendborg føler sig truet af en islamisk gruppe, der på Youtube nedkalder Allahs straf over hende.

Christian Nørgaard Larsen, Berlingske Nyhedsbureau
Tidligere medlem af Folketinget og lokalpolitiker for Dansk Folkeparti Tina Petersen er gået under jorden efter trusler fra den danske salafist-gruppe Kaldet til Islam.

Dansk Folkepartis tidligere byrådsmedlem i Svendborg, Tina Petersen, har forladt sit hjem og er gået under jorden, skriver Jyllands-Posten.

Årsagen er, at hun føler sig truet af en islamisk gruppe ved navn Kaldet til Islam, der på en Youtube-video nedkalder Allahs straf over hende, fordi politikeren for to år siden delte et billede på sin Facebook-side af to burkaklædte kvinder ved siden af to sorte affaldssække og skrev:

»Hehe ...husk storskrald i morgen ;)))...«

Læs mere: Radikale islamister puster til hadet mod Yahya Hassan

Tina Petersen blev tiltalt for racisme, men senere frifundet for udtalelserne, da der ikke blev fundet bevis for, at hun havde haft til hensigt at håne muslimer.

Kaldet til Islam er modstander af demokrati og ytringsfrihed og har tidligere offentliggjort en række kontroversielle videoer.

Læs mere: Martyrvideo: Dansk »emir« kæmpede for al-Qaeda

Tina Petersen har meldt personerne bag videoen til politiet og overvejer, om hun skal kontakte Politiets Efterretningstjeneste (PET).

»De truer ikke, som man ofte gør i Danmark. De truer med Allah og kalifatet. De siger, at jeg skal have en straf, det er meget personligt. Hvem ved, om der er en, der er parat til at ordne det? Man kan ikke vide, hvornår det eksploderer,« siger Tina Petersen til Jyllands-Posten.

Tina Petersen sygemeldte sig i august fra i byrådet i Svendborg og valgte samtidig at droppe sit kandidatur til kommunalvalget i november.

Læs mere: Bødskov om islamist-breve: PET holder øje

Læs mere: Thulesen-Dahls drøm om Danmark i 2050: »Islam Light«, lavere skat og mere kulkraft

Tophistorier Gå til forsiden

 
Nyheder |

Elbæk: »USAs Demokrater vil lære af Alternativet«