Hvem lavede årets politiske bommert?

Mandag kårer Politiko årets højdespringer, årets bommert og årets politiker i dansk politik. Se kandidaterne til bommerttiltlen og stem din kandidat.

Liberal Alliances Joachim B Olsen og SF's Özlem Cecik efter deres besøg hos "Carina". Foto: Keld Navntoft

Berlingskes politiske magasin, Politiko, kårer mandag årets politiker i tre forskellige kategorier: Årets højdespringer, årets bommert og årets politiker.

Politiko har bedt et panel af politiske eksperter og iagttagere om at stå for kåringen, men du kan også give dit besyv med. Se kandidaterne herunder til årets bommert herunder og stem på din favorit nederst.

Özlem Cekic (SF)

Det begyndte som en vindersag for SF og partiets socialordfører Özlem Cekic. Liberal Alliances Joachim B. Olsen skrev på Facebook, at han »brækker sig« over dem, der ønsker mere julehjælp til de fattige. Özlem Cekic svarede igen med at invitere Olsen på besøg i virkeligheden, så han kunne opleve den virkelige fattigdom i Danmark. I slutningen af november fandt Cekic endelig frem til »Carina« som et godt eksempel på fattigdom og behovet for sociale ydelser. Den 36-årige kontanthjælpsmodtager viste sig dog at have 15.728 kr. til sig selv og sin søn efter skat hver måned – langt mere end mange lønmodstagere. Eksemplet rejste en storm mod Cekic fra alle sider, og det blev en debat med modsat fortegn: At de sociale ydelser er for høje i Danmark, at det ikke kan betale sig at arbejde, og at der ikke eksisterer egentlig fattigdom. Vindersagen blev til et gigantisk nederlag for det hårdt prøvede SF.

Birthe Rønn Hornbech (V)

7. marts 2011 sluttede Birthe Rønn Hornbechs ministerkarriere. Efter mindre end to et halvt år som integrationsminister fyrede statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) hende efter en større politisk skandale: Rønns banemænd blev to journalister fra dagbladet Information, der beskrev, hvordan hun som integrationsminister på ulovlig vis gennem halvandet år havde afvist at give unge statsløse dansk statsborgerskab i henhold til FN-konventioner, Danmark har tiltrådt. Desuden havde Rønn holdt sagen skjult for Folketinget, og Løkke nedsatte en kommissionsundersøgelse til at kulegrave sagen. Selv har Rønn Hornbech beskrevet samtalen med Løkke i sin erindringsbog »Ministerbilleder«: »Statsministeren vil af med mig. Men først vil han tale med mig. Han virker ked af det og er træt efter en smuttur til Afghanistan (...) Vi taler i nogen tid over en kop kaffe. Han kæderyger. Hans afgørelse er truffet. Min også. Jeg går ikke frivilligt.«

Lars Barfoed (K)

Et håndtryk to dage inde i valgkampen blev fatalt for Lars Barfoed. Den konservative partileder stak næven frem til den radikale leder Margrethe Vestager på en romantisk bro i det nordsjællandske. Hele Danmark kunne dagen efter se håndtrykket foreviget på forsiden af Berlingske ledsaget af overskriften: »Barfoed og Vestager indgår alliance«. Aftalen, der skulle sikre de to partier indflydelse efter valget, uanset om rød eller blå blok vandt magten, blev dog ikke modtaget positivt af vælgerne eller de Konservatives allierede på Christiansborg. »En stemme på de Konservative er en stemme på rød blok,« advarede blandt andre Pia Kjærsgaard (DF). Ved valget stemte kun 4,9 procent på de Konservative, som fik det dårligste valg i partiets 96-årige historie.

Henrik Sass Larsen (S)

Han var storfavorit til at indtage den magtfulde post som finansminister. Men et møde med Bandidos-rockeren Torben Ohlsen-Jensen alias Suzuki-Torben på Hugos Vinkælder i Køge satte en stopper for ministerdrømmen. Få dage før Helle Thorning-Schmidt (S) skulle udpege sine ministre, meddelte Sass Larsen, at han ikke kunne blive sikkerhedsgodkendt af PET. Ifølge Sass Larsens egen første forklaring skyldtes den manglende sikkerhedsgodkendelse, at han to gange havde haft kontakt til Suzuki-Torben, der havde søgt Sass Larsens hjælp i en sag om forældremyndighed. Senere er det desuden kommet frem, at Sass Larsens venskab med den tidligere S-formand i Køge Tommy Kamp også har spillet ind i PET’s vurdering. Tommy Kamp har blandt andet været sat i forbindelse med en sag om bestikkelse. Nu er han flyttet til Sydeuropa, og Sass Larsen er ned på bagerste række i partiet.

Ole Sohn (SF)

Siden Ole Sohn blev udnævnt til erhvervs- og vækstminister i oktober, har hans fortid som formand for Danmarks Kommunistiske Parti for 20 år siden trukket langt flere overskrifter end hans ministergerninger. Sohns problemer skyldes ikke mindst, at medierne flere gange har taget ham i ikke at have fortalt sandheden. For et år siden hævdede Ole Sohn, at han satte en stopper for pengestrømmen fra Moskva, så snart han opdagede den. I november i år erkendte Sohn så, at han selv havde sørget for, at betalingen fra Moskva fortsatte. På samme måde med Sohns forsikring sidste år om, at et særdeles rosende brev til DDR’s leder Erich Honecker i oktober 1989 ikke skulle tages alvorligt – det var bare et standardbrev. Senere kom det frem, at Sohn også havde rost DDR i et avisinterview på et tidspunkt, hvor det folkelige oprør mod diktaturet var begyndt.

Mangler vi nogen? Giv dit besyv med herunder:

Kommentarer

Årtes Politiske Bommert

Årtes politiske bommert må da helt klart være da rød blok vandt valget ved bevist at lyve og bedrage deres vælgere som de tydeligt vis ingen respekt har overfor, en regering der lyver, snyder eller bedrager sig til regeringsmagten hører efter min mening ikke hjemme i dansk politik, jeg glæder mig virkelig til næste valg hvor vi borgelige bare skal vinde igen hvilket jeg tror vi også kan hvis vi bare holder fast i den kontrakt politik som Anders F indførte i ægte respekt overfor sine vælgere, som vælgere vil man altså have nogle politikere som man rent faktisk kan stole på og som der viser respekt for den tillid som der vises de politikere i kraft af de stemmer de får.

Såmænd

A fører klar klassepolitik hvor de med alle midler vil holde arbejderklasse, underklasse og folk der ikke har social- og økonomisk kapital væk fra middelklassen. Med andre ord beskytte de priviligerede fx middelklassen udnyttes af en krævende, nassende og, med beskæftigelsesministerens ord, »stærkt provokerende« masse af sociale klienter, der ser samfundet som et tagselvbord. Det betyder, at der skal tages hårdere fat om de ikkearbejdende moralforbrydere. De skal have det tilstrækkeligt dårligt til, at det ikke krænker os. Set i lyset af, at der ikke er nogen job er det en dristig udmelding. Det er letforståelig, at underpriviligerede ikke under nogen omstændigheder vil stemme på Socialdemokraterne.

.....øh

Skal man være enig med avisen for at skrive.

Uduelige alle 179

Det dummeste er selvfølgelig det Ozlem Celic SF har lavet overfor de svageste - nemlig at give regeringen grobund for at skære i bistandshjælpen - men det betyder naturligvis ikke at hun er den mest inkompetente. Efter min bedste opfattelse er der ingen af de 179 der duer til noget. Det eneste de kan er at kaste mudder i hovedet på hinanden og fremføre peditesser og træde nedad... Ja, en gang hundehoveder og skidesprællere hele bundet, som burde sparkes ud af borgen og ansættes i et almindeligt arbejde - men det duer de vel heller ikke til?

Troels Lund Poulsen overhaler alle

Troels Lund Poulsen overhaler alle.
Nu viser det sig også, at han har svinet med skatte-borgernes penge med køb af arkitekt-tegnede møbler til sit kontor i Skatteministeriet.

Med den begrundelse, at "dyre møbler holder længst". Det skete kort tid efter, at en anden venstremand, Chr. Jensen, havde anskaffet møbler tl det samme kontor.

Tænk at et seriøst medie vil lægge navn til det her!

Pinligt b.dk

...

Du tage fejl den er ikke seriøs på nogen måde.

Nu skal det ikke blive partipolitiske reklameslogans

Lars Løkke har udtrykt det meget klart i sommer:
Helle Thornings skattesag er udelukkende en privat sag mellem en borger og skattevæsenet! Tåbeligt at bringe det op igenigen. Hvorfor han har ændret mening kan man kun gisne om, men tankerne kan nemt blive meget fæle. Enhver politiker der ønsker Thornings ulovligt offentliggjorte skattesag gjort til offentlig ejendom bør kræve alle partiformænds detaljerede skatteforhold offentligt tilgængelige.

I øvrigt vil jeg mene I har glemt Lars Løkke for hans nyligt selvinkaldte pressemøde, hvor han ikke havde forberedt sig på det mest forventede spørgsmål. At en toppolitiker ikke har forberedt sig bedre, er i mine øjne meget dumt, og en bommert i særklasse.

Årets politiske bummert.

Helt klart skal Helle Thorning Schmidt nomineres! Stille op for Socialdemokratiet med en mand, der ikke betaler skat i det land, hans kone vil være statsminister for, og får de fradrag, han ikke kan bruge, fordi han ikke betaler skat i landet. .. Tilmed forlanger hun, alle 'almindelige danskere' skal betale mere i skat i form af et hav af afgifter! Hun er selvskreven til at blive nomineret.

Årets politiske dumhed

Thor Möger burde väre ene mand på listen,vedr beskatning af

familie ejet virksomheder,ikke bare en dumhed,men yderst

svagt begavet.

De små blå

Det er vist kun Berlinske der ikke vil se at Troels og Lars Lække er de mest oplagte kandidater

Vælgerne

50,2% af vælgerne den 15. september 2011.

Burde være kandidat

Du har lige sat udvælgelsen til vægs. God humor og vid

Burde være kandidat

Du har lige sat udvælgelsen til vægs. God humor og vid

Hvorfor undgår Berlingske det åbenlyse?

Hvad med Peter Christensen og Troels Lund Poulsen? Er de ikke kandidater til årets bommert? Det virker lidt sløset helt at omgå "Skattegate", men det er måske ikke en bommert?

Tjaeh

Det kommer jo lidt an på, hvordan man definerer en bommert. Hvis det er sådan en, som bare er komisk og indiskutabel, så er Özlem Cekic og Carsten Hansen de bedste bud. Troels Lund Poulsens bommert er jo mere indviklet og bestemt ikke sort/hvid. Den kan diskuteres.

Men at Carsten Hansen f.eks. på åbent TV giver en skriftlig garanti i glas og ramme og efterfølgende bryder løftet - det er en bommert som er klar for enhver. Der er ikke noget at rafle om.

Husk nu proportionerne.

Det er muligt at Öslem Cecics fattigdomssag ikke var grebet specielt genialt an, men jeg kan ikke tro på, at hun rejste sagen mod bedre vidende.
Uanset hvad, var det hun foretog sig ikke ulovligt.....

Klovn nr. 1

Özlem Cecik

Hele regeringen

Man kunne sagtens tage hele regeringen for deres utallige løftebrud - det er i sig selv en kæmpeskandale og løgn.

Özlem Cekic og SF er topscorer

I årtier har det lykkedes SF, Socialdemokratiet og de stenbros-kastende hætteklædte liste Ø, at bilde befolkningen ind, at der er rigtig mange fattige i Danmark. "Drengen" fra Kejserens nye klæder ( altså Joakim ) tittede frem og meddelte med chock for regeringsmagten og den herskende elite, at han kunne brække sig over deres påstande og deres vedvarende vrøvl og sludder.
Det viste sig jo - som i eventyret - at det intet - intet - havde på sig, at der var fattige i Danmark. Altså i økonomiks og materalistisk forstand, som det indtil nu var påstået.
Özlem Cekic skød sig selv for åben skærm - et selvmål direkte sendt ud i skærmene til den danske befolkning.

Hvor er Lars Løkke?!

Hvor er Lars Løkke på den liste?! Han burde i den grad kandidere til titlen ovenpå det fatale pressemøde, hvor han tydeligt havde "rene hænder"...

Vælgerne der stemte på rød blok

Den største politiske bommert blev begået af de vælgere der stemte på rød, Enhedslisten,Socialdemokratiet og SF

Enig

Det kan vist ikke diskuteres

Enig

Enig Lorentzen.

De patetiske blå tabere

Tja, Daugaard og Lorentzen er jo glimrende eksponenter for blå bloks tabersind.

magtkorrumperede Løkke

Skalten og valten med demokratiet - banging the table - nå nej han er jo så pragtfuld, så lad os tage hans løgnepressemøde hold da op en pinlig optræden!Han burde være på førstepladsen. Aflysning af ambassadørmøder, i det hele taget en pinagtig optræden på klimakonferencen, han gør sig bedst i lokalpolitik

Jeg forstår ikke!

Jeg ville ønske, at det aldrig var sket, at vi endte der, hvor vi diskuterer, om der overhovedet er fattige i Danmark, siger Özlem Cekic...
http://lebarcaeu.design.officelive.com

Præcis

Og det er jo derfor hun har lavet - om end ikke den største - så i hvert fald den mest tydelige og talentløse bommert.

Hun ville vise, at kontanthjælpsmodtagere kunne være fattige. Til det formål fremviste hun en kontanthjælpsmodtager som er rigere end mange på arbejdsmarkedet. Ufatteligt.

staffage

Kommentar til Helle N.: HTS er godt nok velset i det sydlige, og hun gør sig godt på stiletterne, men vi ved, og du nok også, at det hele mest er staffage, professionel politiker med pengepungen iorden til at kunne klæde sig godt, helt ok, men hvor er det henne, der skal til for at drive politik? Hvor er meningerne, hvor er idealismen ud over at blive set. Hendes udenlandske pendanter (i EU at forstås-Cameron) har jo også brug for hendes opbakning til fællesskabet. Vi står udenfor de alvorlige beslutninger qua vores forbehold og danskernes tro på, at vi er de bedste til alting og kan alt selv. Hertil har de gode mennesker i bruxelles og andre hovedstæder rigtig god brug for hendes måde at agere på. Men rigtig håndværkspolitiker, det er hun ikke og bliver det formentlig heller ikke. Her skal du søge efter andre kvindelige partiformænd i den danske arena, eller også i den tyske , for den sags skyld.

Joachim B Olsen

Højdespringeren må da være Liberal Alliances kandidaters mange mærkværdige udmeldinger op til valget!

JBO er velartikulret og oprigtig - hans type mangler

Det er typisk for den danske folkesjæl, at HTS berømmes for sit udseende og evne til at bevæge sig adræt på høje hæle hen over bonede gulve. JBO hånes for sin fysiske styrke, som helt skygger for hans akademiske baggrund som næsten historiker, og erfaring fra et længerevarende ophold i USA.

Ja, JBO taler af karsken bælg, men det han siger, giver jo genklang i den største del af befolkningen, så er det ikke bare sandheden, der er ilde hørt?

Helt og aldeles enig!

JBO er det største flop i dansk politik i nyere tid. Han kan ikke tale ordentligt - er nødsaget til at bruge hård retorik for at slå igennem - og så sover han på sit arbejde. Sikke et eksemplar.

Kamæleonen.

Grunden til at Ole Sohn ikke ryger helt til tops på listen, skyldes nok at stemmeafgiverne overhovedet ikke var/er overraskede over afsløringerne.De var forventelige...

Enig - de vidste han var en kommunistisk forræder

Men tilgav ham for hans charmerende ydre og væsen. Der er intet, der kan påvirke vælgerne, som det ydre. 90% form og max 10% indhold, det er drivkræfterne hos de 'oplyste' danske vælgere.

I mangler den meget store

del af vælgerkorpset, som hoppede på Thornings og Søvndals limpind og mere eller mindre bevidst satte nationens fremtid ud til ulvene og kommunisters og kulturrelativisters forgodtbefindende. DET var dumt, rigtig, rigtig dumt.

Men Barfoeds krammeri med Vestager var måske den udløsende fakto, og i sammenhæng med hans uafvendelige nid og nag over for Dansk Folkeparti (landets eneste sande konservative), var valget af ham som såkaldt konservativ formand måske det allerdummeste.

Karen Skraldemands afdækning af egen uudgrundelige uvidenhed eller dumhed (Gud.. er muslimske unge trynet af deres familie?), og Thor Møghers arrogance (skide være med danske arbejdspladser, bare her dufter rent og friskt af (ufinancierbar) velfærd er også gode kandidater.

Eller hvad med den socialistiske elevrådsregerings insisteren på at blokere al biltrafik til og fra landets hovedstad? (folk kan jo bare cykle - eller tage et af de bumletog, der måske og måske ikke kører, men i hvert fald ikke derhen, hvor du skal..hahahaha)

SPØRGER I OM NOGEN MANGLER? DET ER SJOVT!

Hvor kommer Sohn og Sass Larsen, endsige HTS overhovedet IND i billedet, sammenholdt med de ildelugtende rævekager, især partiet Venstre har skidt ud og efterladt sig? ER det muligt at udholde lugten i bagerbutikken???
Det er det åbenbart for en del af Berlingskes læsere og journalister åbenbart sagtens, ellers så må der, udover akut dementia, også være tale om alderssvækket lugtesans. Men værre endnu, proportionssansen er åbenbart konsumeret af tidens tand. Jeg foreslår at fremtidens aviser trykkes på staveplader, til gavn for denne gruppe, som nærmer sig støvets år!
Hadet til HTS, som åbenbart er så massivt at man helt overser Bilag-Lars og Trolex med de grumsede, uærlige øjne - skyldes vel ikke generationsbetinget raseri over, at en kvinde nu sidder på førersædet i dansk politik?
Men det gør hun ikke desto mindre. Og skulle det falde mumierne på Berlingske for brystet, så høster den flotte, kompetente dame stort bifald udenfor landets grænser.
Jeg er pærestolt over at høre de engelske, franske og tyske udtalelser om hendes person. Og kunne svare, Jeps, hun er vores!!!
DET var ikke tilfældet med Lars Fadøl-bamse. Selv italienerne vil ikke ha´ ham. De har så rigeligt af typen her, omend den italienske udgave gebærder sig mere elegant på de bonede gulve - desværre kun!
At læse Berlingerens læserindlæg er efterhånden som at rydde op i mormors ungdomsminder. Hist en pulveriseret "brydebuket" og det møre tyllsslør, her de muglugtende aviser fra hedenold...

Jeg skammer mig over vores statsminister

Personligt syntes jeg det er pinligt, at vores egen "førstemand" ikke betaler skat i Danmark, at deres datter går i privatskole, at hun leaser bil i Tyskland - dette er vores statsminister vi taler om, som gør hvad som helst for at bidrage til Danmarks statskasse. Hun vil så gerne gøre alt for at skille sig ud fra mængden, uanset midlet. Nu viser det sig så at hun oven i alt dette, så heller ikke kan holde sine valgløfter fordi der ikke er penge til det, hvilket alle sagde før valget - det er ikke en statsminister jeg er stolt af - tværtimod

Intet had herfra

Jeg hader heller ikke Helle.
Jeg mener blot, at hun er den mest hykleriske politiker, jeg har oplevet i dansk politik. Hun siger et og gør noget andet. Det har været hendes konsekvente mønster både mht. privatliv og valgløfter. Derfor bryder jeg mig ikke om hende og hendes hykleri. Men det er ikke det samme som at hun er hadet.

Er man bitter, Helle ?

Som blå vælger er man bare bedre i stand til forholde sig til propertioner og tid. "Bilag Lars" er en gammel sag, som I må hive frem i mangel på bedre. Men hvis den ikke er forældet i dine øjne, så er HTS skattesnyd med mandens fradrag så sandelig heller ikke forældet. Tro mig, hvis mine blå favoritter snyder det mindste, så vil jeg være den første til at fordømme dem. Og jeg mener også at Lars var lige lovlig kreativ, med at få betalt diverse udgifter. Og Trolex burde sikkert have afslået denne 70k gave med det samme. Men intet ad dette,- og jeg mener absolut INTET kan måle sig med det svineri som de røde har udsat den danske befolkning for. De har ført en valgkamp for ALT blev lovet til ALLE. Alle nødvendige besparelser ville blive rullet tilbage når de rødes pengetræer blev taget i brug. Desværre troede mange naive danskere, inkl. dig, at dette virkelig var muligt. Det bedrag som HTS har udført for at blive danmarks første kvindelige statsminister,er faktor 10M meget mere end "bilags Lars" video film på et hotel for 8 år siden( eller hvad det nu drejede sig om ) Og ja ved Gud vi HADER HTS og hendes kumpaners forbandede løgne, for at de selv kunne sikre sig minister pensioner, mens landets arbejdspladser flygter til udlandet for at overleve.

HTS er ikke hadet - hun er afskyet

Skattesvindel kontra bilagsrod? Hmm.. hvor er proportionerne? Har du nogensinde selv skullet holde styr på alverdens bilag? Tror du de holder styr på sig selv? Men at man gennem mange år har gennemført decideret skattetænkning, og fortsætter med at snyde statskassen gennem udspekulerede leasingaftaler har ingen betydning?

HTS, også kendt som Cruhella de Vil, kalder jo sig selv en sjusker (for at redde sig fra at blive kaldt noget værre)

HTS kalder jo sig selv en sjusker, og det skal jeg da også love for. I dag står hun og taler om Europas fremtid og nationaløkonomiske forhold, men for få måneder siden troede hun, at landet havde og har et stort underskud på handelsbalancen. Hun aner intet om de faktiske økonomiske forhold, så ingen kan tage hende alvorligt, når hun toner frem på skærmen og simulerer statsminister. Margrethe Vestager sidder i førersædet - og det ved du godt, men da hun er både en kulkturrelativistisk tante og Europa-fanatiker, afskyr vi også hende. Ikke fordi hun er en slags kvinde, men for hendes synspunkter. HTS er bare så pinligt dum og irriterende at høre på, at det gør ondt - det kan man dog ikke sige om Vestager.

'Den flotte dame...'? Halløj, er det så alligevel bare tomme skaller, vi taler om? Og helt ærligt? Hvad rager det os, at nogen i udlandet synes hun er flot? Det er i Danmark, hun er valgt som følge af sin løgnagtige valgkampagne. På samme måde er det hamrende ligegyldigt, om italienerne eller nogen som helst andre vil 'have' Lars Løkke - danskerne vil åbenbart! Nu, hvor socialisternes løgne er afsløret og kun den ulyksaglige betalingsring står tilbage som et monument over deres had til privatbilisme.

Hvor er Troels

Savner Troels Lund Pedersen. Han kommer maaske med i listen over politiske selvmord?

pesticid sagen

karen ellemann og andre venstre ministre har sørget for at der er flere pesticider i drikkevandet end før de kom til magten. det er en forbrydelse mod folkesundheden og danskerne. hvor mange penge får de mon fra landbruget.

Carsten Hansen

Jeg vil gerne nominere Carsten Hansen.

Det er da sjældent at folk gør SÅ meget ud af et valgløfte og så bagefter bryder det. Jeg mener, manden valgte selv at udfærdige en skriftlig garanti med underskrift og det hele.

Politisk motiveret

Er sådan noget ikke altid politisk motiveret - og temmelig ligegyldigt. På Politiken var der nogle helt andre kandidater, og den forhenværende regering vandt med grænsebommen.

Jeg ved ikke, men citronmånerne var meget sjove ...

Vi husker det, der er på her og nu. Resten glemmer vi ... og det er nok meget godt. Væsentligt er det i hvert fald ikke!

Grænsekontrollen havde støtte af 2/3 af befolkningen

Der var ikke noget dumt over den! Det dumme var, at pressen var i mod den og da de fandt to tyskere og en svensker, som syntes dårligt om den, spillede de det danske neurose-kort ud; udlandet kan ikke lide Danmark! Oh gru... mindst én udlænding siger noget negativt om Danmark, ergo må vi føje os og lave vores vedtagne politik om.

Senest har Financial Times (en engelsk avis af alle) kritiseret Søvndal for at 'skabe usikkerhed om Europas fremtid'. Oh gru... igen én eller anden udlænding, som udtrykker noget negativt om Danmark, og straks kryber hr Søvndal i ly. Du godeste en flok nosseløse narrehatte, man er landsmand med.

Nå Nå

Så fik du da smidt noget af de nationalistiske møg ud over forskellige læseres indlæg. Jeg giver op ... måske skulle jeg sende dig en citronmåne. Men min fornemmelse er, at der er rigeligt af dem, der hvor du kommer ...

lars fra græsted

tabte valget trods alle de beskidte kneb venstre har brugt: -lækage af fortrolige oplysninger til trods for at vores alles Heller er blevet pure frifundet og kopieret S valgslogen "danmark skal videre" - så helt klar "lille lars fra Græsted"

At rette bager for smed...

Smeden blev taget i at 'sjuske' med skatten, men da byen kun havde én smed, men to bagere, fandt man ham, der lækkede oplysningerne om 'skattesjuskeriet' frem og hængte ham ud.

Det er sgu da logik for socialdemokrater..!

Ikke forstået

Hvad betyder "alles Heller"? Er det eet eller andet tysk begreb?

Hvad er "valgslogen"? Den loge kender jeg ikke.

LUK Berlinske

Når man er så tom mellem ørene, at man end ikke gir folk muligheden for at stemme på en person som TROELS LUND POULSEN.
DYBT DYBT USERIØS..SPRØJTE

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at deltage i debatten.

Tophistorier Gå til forsiden