K opfordrer Thorning til at droppe snik-snakken | Berlingske Politiko
Luk

Seneste nyt

K opfordrer Thorning til at droppe snik-snakken

Danmark kommer ud af den økonomiske krise ved konkret politisk handling, ikke ved snik-snak, lyder det fra de Konservative, efter Helle Thorning-Schmidt har holdt sin nytårstale.

Pia Glud Munksgaard, Berlingske Nyhedsbureau

Statsminister Helle Thorning-Schmidts (S) nytårstale til danskerne er blottet for konkrete bud på, hvordan Danmark kommer ud af krisen.

Sådan lyder dommen fra den konservative formand, Lars Barfoed (K), der opfordrer Helle Thorning-Schmidt til at stoppe snik-snakken og i stedet fokusere på reformer.

- Kriser løses ved konkret politisk handling og ikke ved en gang snik snak om fortiden. Statsministeren må komme med nogle konkrete bud på løsninger i stedet for blot at blive ved med at konstatere, at Danmark er i økonomisk krise. Det skylder hun alle de mennesker, der har mistet deres job eller har en utryg jobsituation, siger Lars Barfoed i en skriftlig kommentar.

Lige som Venstre og Liberal Alliance ønsker han, at man styrker danske virksomheders konkurrenceevne ved at sænke skatterne.

- Danske virksomheder har brug for en regering, som fører en målrettet politik, der forbedrer virksomhedernes vilkår og muligheder for at skabe flere arbejdspladser. Der er brug for en erhvervspakke, der sænker virksomhedernes omkostninger, mindsker det offentlige bureaukrati, og gør det mere attraktivt at investere i danske virksomheder. Det er vejen til nye og flere arbejdspladser i Danmark. Vi skal væk fra statsministerens dommedagsretorik og i stedet skabe tro på fremtiden, siger Lars Barfoed.

Tophistorier Gå til forsiden

 
Nyheder |

Elbæk: »USAs Demokrater vil lære af Alternativet«