Lars Seier revser blogger for »Brøleabe«-indlæg

Bloggeren Johnny Larsen har i et indlæg på Avisen.dk langet ud efter Liberal Alliances Joachim B. Olsen. Nu kommer Saxobank-direktør Lars Seier Christensen den liberale folketingspolitiker til undsætning.

Joachim B. Olsen. Foto: Nils Meilvang

Liberal Alliances Joachim B. Olsen (LA) fik i sidste uge en række hårde ord med på vejen af bloggeren Johnny Larsen i et indlæg på Avisen.dk, og det har fået Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen på banen.

Johnny Larsen langer i et åbent brev ud efter den liberale folketingspolitiker, som efter hans opfattelse ikke har livserfaring nok til at fremlægge sine meninger om samfundets svageste. Hans retorik er hård, og det er Lars Seier Christensens også.

»Tænk engang, at det er niveauet for dansk debat. Mere end 100.000 danskere har læst denne ynkelige persons indlæg om JBO (Joachim B. Olsen, red.), og at dømme efter kommentarerne på Avisen.dk synes mange, at han er vidunderlig,« skriver Saxo Bank-direktøren på sin Facebook-profil i dag.

Han henviser efterfølgende til en TV-debat mellem de to implicerede parter på TV 2 News, hvor Johnny Larsen og Joachim B. Olsen skyder med skarpt mod hinandens forudsætninger for at mene, som de gør.

»I denne TV-debat fremstilles han (Johnny Larsen, red.) så som en ligeværdig modstander »man skal lære af« af en temmelig partisk studievært, selvom han bare råber smædeord af JBO. At nogen kan tage den tosse alvorligt viser, hvor svært det bliver nogensinde at få styr på Danmark,« lyder det fra Lars Seier Christensen, der afslutningsvis kalder Johnny Larsen for en »usympatisk stodder«.

Johnny Larsen er uddannet journalist, og hans indlæg er, som Saxobank-direktøren skriver, blevet læst over 100.000 gange. Bloggeren skriver blandt andet:

»Når du så ikke gider sidde og spille spil længere, så kan du gå ud og finde dig et job, og når du så har noget livserfaring, skal du være velkommen til at komme med dine meninger igen.«

Efter Johnny Larsens opfattelse har Joachim B. Olsen aldrig haft et rigtigt job, da han er gået direkte fra en karriere som kuglestøder til en karriere som politiker.

»I modsætning til dig har jeg arbejdet, fra jeg var fem år. Jeg mener: Gået hen på et job, knoklet og slæbt og ødelagt lunger, hørelse, ryg og hænder for at få en ugeløn hjem. Samtidig betalte jeg skat. Jeg betalte, som så mange andre uden ejendom og revisor, bare fuld skat,« lyder det fra bloggeren.

Se debatten mellem Johnny Larsen og Joachim B. Olsen på TV 2 News i de to klip nedenfor:

Kommentarer

Hvad snakker du om L. S. Christensen????

Johnny har ganske ret... Joachim har ingen ret til at snakke ned på folk som ligger ned i systemet.. Han har ingen medfølelse for sine medmennesker og han har muligvis kastet sine sidste kugler inden på borgen... når han så er komme ud i erhverslivet... så lad os se om 5 år hvordan han så ser på systemet... og de ligeværdige kollegaer han evt. måtte arbejde med... Han har absolut ingen sympati overhovedet...
Jeg tror han skjuler noget helt andet for at være sådan i politik... hans karriere som kuglekaster, kunne tyde på at han har fået for mange stoffer (epo, væksthormoner m.m.) i kroppen og stofferne har sat sig oppe i hovedet nu.... for han måde at være på.... er kun en døgnflue på Christiansborg.... ære være dit uværdig minde Joachim.

Stakkels JBO

Jeg synes for en gangs skyld at JBO forsvarer sig på en hæderlig måde, selvom jeg langt fra er enig med ham i mange af hans synspunkter. Til gengæld synes jeg at mange af kommentarerne der følger her, efter artiklen udstiller at I har utrolig svært ved at sige andet end "nasserøve" og "danmark går under". Slap nu af.... Det er da utrolig at I har så travlt med at grave landets grav. Lad os nu have en ordentlig debat om hvilken vej landet skal i stedet for de hovedløse og dommedagsagtige udtalelser.

Det ville også klæde jer, hvis mange af jer ville være mænd og kvinder nok til at tage imod den kritik og de reaktioner der er på jeres til tider meget nedrige måder at formulere jer på. Det er åbenbart meget synd for JBO når han møder lidt modstand og skal forsvare at han har modtaget Team Danmark støtte og at det harmonerer meget dårligt med LA´s holdninger til støtte. Men i plejer ikke at være blege for at at kalde Statsministeren for en "Dum gås" eller det der er være.

En sidste og tredje ting: hold nu op med at tro Lars Seier Christensen har svaret på al ting. Jeg synes det er fint og flot at manden har startet en bank, forhåbentlig betalt den skat han skal (hvilket han jo ikke vil oplyse noget om, men I vil utrolig gerne snage i andres skat) men hvor er jeg træt af at se ham optræde som den forsømte kapitalist som DK fornægter og behandler som den grimme ælling. HOLD NU OP! Vi arbejder sgu da alle sammen for at give os selv, landet og vores børn en bedre fremtid. Så drop nu det hylekor og vær en anelse mere konstruktive over på den anden fløj - jeg ved I kan.

balance?

Hvis vi bruger flere penge end der kommer ind har vi et stort problem i samfundet. Så vi skal vel rationalisere i begge ender af indtægtsgrupperne. Forleden var der en udsendelse om ulovligt skattely for 233 personer (126 mill). Ligeledes blev der beslaglagt forkert registrerede biler, der ikke måtte bruges til privatkørsel. Lars Seier bor i Schweitz han kommer nok tilbage når han skal på sygehuset eller når han skal besøge evt børn på uni)). Flere multinationale firmaer betaler ikke skat i Danmark. Det ville være skønt om der kunne offentliggøres en beregning af hvad snyderne i den rige del burde bidrage med ctr beløbet som den fattige del får. er det brøkdele eller?

Johnny fik præsenteret sin pointe fint.

... og studieværten var efter min mening helt neutral. Det er ikke så nemt, bare lige at "rydde op" i det danske velfærds system, som JBO giver udtryk for, der er ikke en masse rige mennesker på overførselsindkomster.
- men JBO har selvfølgelig ret i, at der på en og anden måde skal gøres noget ved det arbejdsmarkede, så folk der er syge og svagelige ikke flygter væk fra arbejdsmarkedet, fordi det er det der sker. Fix arbejdsmiljø og tolerance, så ville der være meget færre på overførselsindkomst.

Kan de andet end at kræve deres 'ret'?

"Jeg har aldrig forstået, hvorfor det betragtes som 'grådighed' gerne at ville beholde de penge, man selv har tjent, mens det ikke betragtes som 'grådighed' at se det som en ret at få del i penge, andre folk har tjent", Thomas Sowell, økonom, social teoretiker, politisk filosof og forfatter.

Tonen

Når man læser mange af de indlæg, der vender sig imod JBO, er det da lige før tonen og niveauet i dem får ens sympati til at gå retning af JBO.
Ejendommeligt at mange ikke kan ytre sig uden at have haft "argumenterne" en tur gennem gylletanken.

Lars sejer og kuglekasteren, nasser begge to på samfundet

Så er det sagt,begge de to tosser skræpper op om skattenedsættelse, og samtidig rager de begge to al den bistand ned i lommerne, de kan få. Kuglekasteren sidder jo i ft, hvor han rager en god bistand til sig, dette parti er jo for de flestes vedkommende, afdankede radikale. Og mon ikke Lars sejer og Saxo Bank, rager al den bistand til sig, de kan få ned i lommerne, det garanterer jeg for, de gør. Så klap hesten, og tænk jer godt og grundig om, før i skræpper videre.

HALLLLLLLLLLO Tante B. !! ? pivskider ?

Kom jeg for tæt på med sidste indlæg , så prøver vi papudskæringen .
Når Den Store Fader / Pengemanden må på banen for at brøle for hans egen brølabe er det så fordi at han er bange for at den tomme jernkugle er ved at smide de potentielle stemmer tilbage til DF , hans brølabe havde mulighed for at skrabe sammen på det altid gængse efter Glistrup æraen /ny tid i dansk politik og blåstemplet had , mistro på andre dansker og tilflyttere .

For os andre er det sgu da revene ligegyldigt hvor de folkeforførte stemmer havner ,og jo et fedt for Danmark og lige (u)skadeligt også .

PS se om i kan censure den B , I dare U ;)

To forskellige verdner

JBO har altid været stor. Før stor på banen med sine kugler og nu stor i munden. Jeg skal erkende at JBO virker bedre her end normalt. og meget af det han siger er ikke helt så tosset som det plejer at være. JBO har jo selv nasset på samfundet da han kasteder med kugler, hvilket var ok, da han så kunne rejse verden rundt med sin idræt.
Johnnys verden er anderledes. Han har arbejdet hele sit liv, betalt sin skat og har nu et problem bl.a. grundet sygdom etc. Det er to helt forskellige udgangspunkter og vil derfor også give to forskellige holdninger.
Saxobank Direktør Lars Seier Christensens er ikke overraskende på JBOs hold. Begge fatter ikke helt, desværre, at det for mange ikke er nemt at finde et job i dag. Det er nemt at sige at der findes masser af job, men langt største delen af disse kræver en baggrund i form af uddannelse som mange uden job ikke har.
Hvor JBO har nydt godt af samfundets penge da han var kuglestøder, så har Lars Seier Christensens jo vendt Danmark ryggen ved at betale mindre skat i udlandet. Begge har gjort det godt på hver Deres område, men begge mangler totalt evnen til at sætte sig ind i mennesker der er ringere stillets verden.
Selv burde jeg med min verden og liv være med på JBOs hold. Det forbyder min moral mig dog, trods at jeg har mit det knastørre.
Det er skræmmende så mange danskere der har holdningen "de svage kan bare tage sig sammen". Man er ikke stolt over at være dansker længere. Egoismen har vundet en for stor sejr i dette land.

Passende at høre efter!

Måske var det på sin plads at de der kritiserer JBO rent faktisk satte sig ind i hvad det var han sagde, for det er logik for burhøns (Ikke S, SF, EL Burhøns men resten).

Det Liberal Allinance ganske simpelt siger er at hvis gevinsten ved at starte virksomheder i Danmark er større, eller gevinsten ved at tage et job fremfor at være på offentlig forsørgelse var større så ville flere gøre det.

JBO siger også meget klart her at når vi i Danmark har skruet de offentlige ydelser så højt op at mange danskere ikke er de penge værd som ansatte så bliver de ikke ansat.

At så mange er villige til at betale 20000kr af samfundets penge for noget ingen andre ville betale mere end 10000kr for viser kun den uansvarlighed overfor brug af offentlige midler som er udbredt så stor en del af regeringspartiernes vælgere. Overførselsindkomsternes størrelse giver inflationspres, og giver færre job. Kun en brøkdel af de job der er nedlagt i Danmark er nedlagt af andre grunde end produktionsomkostningerne.

Godt gået JBO

Johnnie mangler total respekt for andre menneskers livserfaring, han er en frustreret mand hvis liv er faldet i grus. Han burde sende al sin vrede til dem der snyder og laver socialt bedrageri hver eneste dag istedet, det er nemlig bla deres skyld at Johnnie sidder i den økonomiske situation idag som han gør. Det er også det JBO prøver at forklare Johnnie .

Godt gået JBO og bliv ved med at tage kampen, du vinder i den lange ende.

For 50 år siden var Lars Seier blevet dømt for landsforræderi

Niko Steen For the record. Når man taler om ikke at bidrage til fællesskabet, snyd og "skamløse udnyttere"

Saxo Bank blev etableret med penge fra en af Danmarks største selskabstømmere.
Saxo Bank blev i sin tid stiftet under navnet Midas med penge fra en af Danmarks største selskabstømmere.

Den tidligere advokat fra Korsør Poul Fischer var således med til at stifte Saxo Bank og hjalp selskabet i gang rent økonomisk.

Han lagde navn til den såkaldte Fischer-bande, som fik i alt 38 års fængsel for at have lænset flere end 200 selskaber for godt 300 mio. kr.

»Det er længe siden, og jeg kan ikke huske beløbet. Jeg kan heller ikke huske, hvilket af mine selskaber, som pengene kom fra. Som jeg husker det, gik der ikke engang to år, før jeg fik pengene tilbage,« siger Poul Fischer, som fik syv års fængsel for sin rolle i Danmarks største sag om selskabstømning.

20 år tilbage

Direkte adspurgt bekræfter Saxo Bank, at selskabet blev stiftet med penge fra selskabstømmeren.

»Det er korrekt, at Poul Fisher og Orla Rasmussen tilbød at levere kapital til opstarten af Midas Fondsmæglerselskab A/S, men den andel, som de erhvervede, blev købt af Lars Seier Christensen og Mark Hauschildt, inden eller kort tid efter, at man etablerede virksomheden. Når jeg ikke kan være mere specifik om, hvornår man købte de pågældende ud, er det alene, fordi det ligger næsten 20 år tilbage,« siger pressechef Kasper Elbjørn fra Saxo Bank.

Orla Rasmussen var en anden aktør i Fischer-banden, som blev idømt fem års fængsel. Han afviser, at han var økonomisk involveret i Midas.

De to Saxo-hovedaktionærer, Kim Fournais og Lars Seier Christensen, har aldrig selv nævnt forbindelsen til selskabstømmerne.

To stiftere

I selskabets første regnskab oplyses to ejere, Kim Fournais og skattelyselskabet Scanticom Ltd. på Isle of Man, som ifølge Lars Seier Christensen var ejet af ham selv og hans gode ven Mark Hauschildt.

Mark Hauschildt er i øvrigt søn af Mogens Hauschildt, som nogle vil genkende som den bedrageridømte sølvhandler fra Scandinavian Capital Exchange, der spekulerede i ædelmetaller, hovedsageligt sølv, og i 1984 blev idømt fem års fængsel.

Han er i øvrigt på flugt fra britisk politi, der har udstedt en international arrestordre, fordi han angiveligt har franarret en 87-årig britisk blind enke en mio. pund.

Kilde http:www.epn.dk

JBO blev i dag pillet fra hinanden..

P1's program "Detektor" udraderede i dag JBO's påstand om, at dansk kontanthjælp er tre gange så høj som i Sverige. JBO havde misbrugt detaljer fra en undersøgelse til at skabe sit eget verdensbillede, og hans påstand var så tæt på løgn, som han kan komme.
JBO er en kulørt "Brøleabe", der måske kan skabe debat, men dygtig og erfaren, det er han sgu ikke. Hvis vi ser ham som politisk underholdning der, måske, ind imellem har en lille pointe, så okay - men vi skal nok tænke selv, før vi tager ham for gode varer.

Kig indad Johnny Larsen

Hovedargumentet i JL's angreb på JBO er, at JBO ikke har livserfaring nok til at sidde i Folketinget.

Jeg synes JL skulle tage og kigge indad mod sine egne "kammerater", for det er tilsyneladende i orden at andre fra hans side af den politiske skala uden uddannelse, uden joberfaring og uden livserfaring, kan blive folketingsmedlemmer og sågar minister.

JL's angreb kan kun betegnes som hyklerisk

Skatten er høj nok men der prioriteres forkert.

Skatten er jo høj nok så hvis folk der er alvorligt syge som Johnny Larsen ikke kan få sygedagpenge er det fordi der ikke bliver prioriteret ordetnligt.

Jeg er enig med Johnny Larsen i at kommunerne bruger mange penge på ligegyldige kurser som ikke opkvalificere de ledige og at disse midler kunne være brugt bedre.

Jeg bryder mig ikke om Johnny Larsens måde at tale ned til JBO på.

For eksempel forstår jeg ikke at man ikke sparer mere på udlændingeområdet når velfærdsstaten begynder at svigte på sine kerneområder.

Godt og værdigt forsvaret, Joachim!

Det var ikke et spor nemt interview at deltage i, men JBO formåede at holde det meget sobert og sagligt med fokus på de vigtige pointer - og med stor ærlighed iblandet en smule kommunikativ selverkendelse. Endnu et skridt op ad listen over politikere, som er værd at respektere!

Lars Seir: Den danske mand i al sin magt

"At nogen kan tage den tosse alvorligt viser, hvor svært det bliver nogensinde at få styr på Danmark,« lyder det fra Lars Seier Christensen, der kalder Johnny Larsen for en »usympatisk stodder«.

Ja! Tænk engang, at det er niveauet for dansk debat.

Og tænk engang, hvordan niveauet ville blive hvis Liberal Alliance, Lars Seir og Co. fik afskaffet paragraf 140 og 266b.

Styr på Danmark?

Efter Johnny Larsens opfattelse har Joachim B. Olsen aldrig haft et rigtigt job, da han er gået direkte fra en karriere som kuglestøder til en karriere som politiker.

Hvor har de dog fra:

http://www.net.dialog.dk/~mogens_weile/LAjoacim.htm

Brøleaben.

JBO er ikke videre intelligent!

JBO tages særdeles alvorligt

Når JBO gang på gang angribes og forhånes ('kuglestøderen') er det fordi 'nasse' Danmark ser ham som en 'farlig' mand som skal bekæmpes. Hvad er lettere end at gå efter manden end efter bolden? Hvis ikke JBO havde nogle ganske vægtige pointer - der endda er sande - gav ingen gå efter ham på den måde som vi ser her.
Det er lykkedes JBO at åbne det indtil nu tabuiserede om ydelsesniveauet i Danmark (Carina sagen) plus en række andre sager, eksempelvis ved at spare staten for penge ved at overnatte på en madras på Christiansborg.
At angribe folk for ikke at have haft et 'ærligt' arbejde og at det skulle være adgangsbilletten til mere livserfaring er latterligt og problemet er ikke den underlødige person der fyrer sådan en gang bavl af men TV/studieværten.
Keep going JBO!
Keep up the good work!

hold dog aberne udenfor!

med vanlig sans for overskriftens magt gaar folket amok over henvisningen til "broeleaber". Stakkels dyr. Jeg har faktisk broeleaber i min baghave naesten dagligt og hvis der er noget de IKKE har til faelles med danske debattoerer saa er det at de kun aabner munden naar de har noget vigitgt paa tapetet, nemlig at hols=de styr paa famillien, kalde til samling etc. Lad dog aberne vaere i fred og brug nogle anderledes skaeldsord, saasom "charlatan", "varmluftballon" el. lign.

skidt broelt Johnny

og naar jeg saa har forsvaret de maelende dyr maa jeg indroemme at Johnny bestemt kommer daarligst ud af den debat. Aars slid paa arbejdsmarkedet har aldrig vaeret nogen indikator ejheller garanti for en oeget visdom i.f.t. hvordan samfundet skal administreres - og heller ikke i dette tilfaelde. JBO goer hvad han kan for at holde debatten paa et makroniveau, og Johnny goer hvad han kan for at forsvare sit tuderi - lige som de fleste andre i hans sitatuation ville goere det, fordi det er deres bedste "bet"

Han har jo ikke noget tøj på råbte pøblen ,

jo han har det er bare usynligt råbte Seir(80%) , mens han stolt viste hans store pengepung frem , og jeg køber mere "tøj" til ham , min egen lille prins .
Og gnækkende fader Mr Fraud/$$$$man ud til mere dans om den elektronisk værdibaseret kapitaliske guldkalv , mens massen med vantro øjne skriger se han har alt tøjet på , det kan jeg også få , tosser og tante B. ligeså

Alt for mange samfundsnassere herhjemme!

Den økonomiske virkelighed kan ingen flygte fra - heller ikke de såkaldte "svage" og de alt for mange bistandsklienter med de alt for høje sociale ydelser! Istedet for at ligge på sofaen dagen lang skulle de tage at lette bagdelen og begynde at bidrage med noget til det samfund som med hjælp af de hårdtarbejdende mennesker har givet dem føde på bordet! Alle kan bidrage med noget - helt eller delvist! Det store offentlige tag-selv-bord er forbi men måske de sædvanlige klynkere og brokkehoveder kan fortælle hvor pengene skal komme fra? Politikerne er nødt til at rydde op i Bistands-Danmark hvor alt for mange er klientgjorte og gjort til ofre af den knopskydende godheds- og indvandringsindustri! De uduelige Jobcentre, de sociale myndigheder og ikke mindst politikerne har svigtet groft og i dag kan vi f.eks. læse at de uduelige Jobcentre kun står for 7% af formidlingen af nye jobs!! Ca. 50.000 udlændinge har jobs herhjemme medens flere hundrede tusinde danske kontanthjælpsmodtagere og ledige bare driver den af!! Istedet for alt det mudderkastning partierne imellem burde de koncentrere sig om Danmarks store problemer, nemlig at etniske danskere skal arbejde mere og længere for at de kan betale alt for høje overførselsindkomster til disse fattigdomsflygtninge og mørkemænd som overstrømmer Danmark og som vi istedet burde hjælpe i deres nærområde da de bliver en evig social og økonomisk belastning for vores samfund da de fleste er analfabeter!

De 3 gamle partier – Venstre, De Konservative og Socialdemokraterne – burde danne en samlingsregering og få ryddet op efter al det skidt som de skiftevis har lavet gennem årene! Efter den røde regerings og Liberal Alliances lempelse af opholdsreglerne strømmer det til med flygtninge som aldrig før! I forvejen har vi jo rigeligt med Enhedslistens segment af bistandsklienter og arbejdssky elementer som ikke gider bidrage med noget til samfundet! De produktive er nu i mindretal i 95 af Danmarks 98 kommuner og man behøves ikke at være nationaløkonom for at vide hvad det udvikler sig til – i landet med verdens dyreste offentlige sektor og verdens højeste skattetryk! 810.000 mennesker i den arbejdsdygtige alder er nu på overførselsindkomster og ialt er 2,1 mio. på overførselsindkomster!!!! Vi har stort statsunderskud, stigende grænsehandel og arbejdspladserne fosser ud landet, men de taburetklæbende politikere tør ikke gøre noget ved problemerne men overlader det bare til vores efterkommere! Utroligt hvor nemme vores stupide politkere er at bedrage! Og for få dage siden så vi i Nyhederne at ikke kun er Danmark det land som har fhv. flest mennesker på overførselsindkomster men også det land hvor man giver så høje overførselsindkomster, tilskud m.m. at det ikke kan betale sig at tage et lavtlønsarbejde som f.eks. kassedame, arbejder, kontorassistent m.m.!

Vi så interviews med svenske politikere som var rystede over det høje niveau på de danske sociale ydelser som ikke animerer folk til at søge et ordinært arbejde! Græske tilstande venter!

Sure opstød bør ikke blive til vrøvl!

"flere hundrede tusinde danske kontanthjælpsmodtagere og ledige bare driver den af"

Vrøvl vrøvl vrøvl...Der er jo ikke FLERE hundredetusinde. Ledige driver den ikke bare af og masser af ledige er jo en del af kontanthjælpsmodtager gruppen.

"Efter den røde regerings og Liberal Alliances lempelse af opholdsreglerne strømmer det til med flygtninge som aldrig før"

Mere vrøvl. SÆT DIG IND I DE FAKTISKE REGLER! Flere asylansøgere ja, formentlig en direkte konsekvens af de krigshandlinger der foregår ude i verden, eks. Syrien. Men så længe det ikke er DIG det går ud over så kan du sidde og brøle bag et tastatur.
Desuden er familiesammenføringsreglerne skruet sådan sammen at man som herboende dansker stiller garanti og er økonomisk dækkende for sin ægtefælle i 4-5 år indtil han/hun har permanent opholdstillade. Og hvis du så vidste lidt mere om reglerne, så vidste du også at permanent ophold gives på baggrund af at man bl.a. har haft fast arbejde.

"2,1 mio. på overførselsindkomster" - Ja vor herre bevares...Det har de sidste 30-40 år set sådan ud. Der er intet nyt i det! Og husk på at overførselsindkomst døkker bl.a. folkepension, SU, sygedagpenge osv osv.

Inden der brøles over alle "nasserne" i samfundet, så få dog styr på fakta!

Surt opstød bør ikke blive til vrøvl..

"flere hundrede tusinde danske kontanthjælpsmodtagere og ledige bare driver den af"

Vrøvl vrøvl vrøvl...Der er jo ikke FLERE hundredetusinde. Ledige driver den ikke bare af og masser af ledige er jo en del af kontanthjælpsmodtager gruppen.

"Efter den røde regerings og Liberal Alliances lempelse af opholdsreglerne strømmer det til med flygtninge som aldrig før"

Mere vrøvl. SÆT DIG IND I DE FAKTISKE REGLER! Flere asylansøgere ja, formentlig en direkte konsekvens af de krigshandlinger der foregår ude i verden, eks. Syrien. Men så længe det ikke er DIG det går ud over så kan du sidde og brøle bag et tastatur.
Desuden er familiesammenføringsreglerne skruet sådan sammen at man som herboende dansker stiller garanti og er økonomisk dækkende for sin ægtefælle i 4-5 år indtil han/hun har permanent opholdstillade. Og hvis du så vidste lidt mere om reglerne, så vidste du også at permanent ophold gives på baggrund af at man bl.a. har haft fast arbejde.

"2,1 mio. på overførselsindkomster" - Ja vor herre bevares...Det har de sidste 30-40 år set sådan ud. Der er intet nyt i det! Og husk på at overførselsindkomst døkker bl.a. folkepension, SU, sygedagpenge osv osv.

Inden der brøles over alle "nasserne" i samfundet, så få dog styr på fakta!

Nassende danskere

Tillad mig at citere en artikel fra b.dk januar sidste år:
"I øjeblikket er 35.000 jobklare danskere på kontanthjælp, mens 6.000 har været det uafbrudt i seks år, viser tal fra Arbejdsmarkedsstyrelsen."

Læg især mærke til antallet der reelt har nasset. Dem der har været konstant på kontanthjælp. 6000.

Kigger man lidt tilbage i tiden, vil man se at Danmark før krisen havde rekordlavt arbejdsløse.

Ifølge OECD har Danmark nogle af de højeste erhvervsfrekventerende borgere.

De "liberale" har travlt med at tude danskernes øre fulde med løgne om danskernes arbejdsvaner og arbejdsmoral. Desværre er der mange danskere der nægter at kigge på fakta og vælger at lytte til tågehorn som JBO. Fakta er åbenbart knap så vigtigt, som det er at hetze de arbejdsløse. Idioti kan antage mange former :(

...

Der skal andre end de vanlige politikkere til at rydde op.

S V K som du nævner, R bør absolut også tilføjes - er "de gamle" partier og taburetklæberiet er massivt indenfor de partier.

De politikkere har simpelthen ikke indsigten til at få "bragt orden" i Danmark - de er alt for vanetænkende, har alt for meget de skal tage hensyn til (egen position, indtægt, ministerpension, eftervederlag, genvalg ....) til at det lykkes.

Det præger jo hele den indsats og de "ikke-tiltag" og "pakker" der opfindes af den nuværende S SF R regering.

Uselviske personer med praktisk erfaring fra livet udenfor politik, er de eneste der kan klare det her.

En grimasse, der kan passe?

Johnny Larsen angriber i virkeligheden Joakim b. Olsen for uberettiget generalisering.
Mange modtagere af overførselsindkomster – eksempelvis Johny Larsen selv – er langtfra snyltere – deres overførselsindkomst er berettiget og velbegrundet.
Tankegangen er, at det er forkert at mistænkeliggøre en gruppe, der også omfatter uskyldige.

Konsekvensen af tankegangen er, at ingen større grupper bør mistænkeliggøres, da de alle omfatter uskyldige.
Det kan vanskeliggøre praktisk politik, der ofte sigter på at korrigere uønsket adfærd, når den er så omfattende, at korrigerende lovgivning er fornuftig.

Når der lovgives imod, at arbejdsløse arbejder sort, mistænkeliggøres alle arbejdsløse, for loven gælder for dem alle – sådan kan det i det mindste opfattes.

Er det blot en strid om en passende høflig formulering af problemet?

Da det er blevet en belastning for samfundsøkonomien, at nogle arbejdsløse snyder, er det desværre nødvendigt at hindre muligheden for snyd med en forbyggende lovgivning?

I stedet for:

Vi må hindre de satans arbejdsløse i at snylte på samfundet med en skrap restriktiv lovgivning?

.

Det er efter min mening ret påfaldende, at se JBO hårdnakket benægter betydningen af den økonomiske støtte han modtog fra Team Danmark. Johnny nævner bl.a. at JBO aldrig var blevet så god, uden sin Team Danmark støtte. Herefter argumenterer JBO, ganske aggressivt for at han rejste til DK af andre årsager, bl.a. for at skabe et miljø omkring sin sport og fordi han elsker sit land. Han har altså intet økonomisk incitament for, at flytte fra USA til DK, det er vel snare tværtimod. Min undre er, hvis ikke JBO handler ud fra incitament strukturer i samfundet, hvordan kan han så kræve/forvente at kontanthjælpsmodtagere gør det? Hvordan kan JBO forvente at flere vil komme i arbejde hvis vi sænker kontanthjælpen eller ved at skærpe tonen i debatten overfor disse ”nasserøve”? JBO er i sig selv et glimrende eksempel på, at man kan komme LANGT med passion og talent og det bliver vel næppe mere liberalt end ”man skal gøre, hvad man er bedst til”. Min naive anke er så bare: Kunne vi for guds skyld ikke få en lidt mere nuanceret debat. En debat som både indeholder incitament tankegang, men også et ønske om at få flere fra kontanthjælp ud i job som de rent faktisk er gode til. Job som de rent faktisk har en passion for at gøre til UG! Det kræver naturligvis at jobcentrene ændre strategi fra ”Få dig et arbejde” til ”Vi skal sammen finde et job til dig”. JBO reagerer ikke på økonomiske incitamenter, men på andre variable så som national følelse, passion, vindermentalitet og stolthed – gad vide om andre mennesker gør det samme?
Kald mig idealist, kald mig socialist – don’t care – det er liberalisme efter Adams Smith!

Endnu en gang TAK til JBO!

Havde det ikke været for JBO, havde vi ikke fået taget hul på den betændte byld med alle samfundsnasserne og deres udpining af samfundet.
Den "kloge" fru Ödsel skal da også lige igen have en tak for hendes mageløse stunt omkring Fattig-Carina sammen med JBO :-))

Det er fantastisk at JBO kan stå distancen med den lede hetz fra rødgardisterne og de politisk korrekte, snakkende klasser, der også lever på nas og fup, kamufleret som off. ansatte.

Hvor mange nassere drejer det sig om?

Du må jo vide det, eftersom du synes det er nødvendigt med sådan en debat. Jeg synes skattesnydere, nepotisme og andre lign. sager burde diskuteres, men så kommer det jo til at ramme blå bloks vælgere.

LARS SEJER OG HANS TUMPEDE SLÆNG

Husk nu på at det er kun dumme mennesker der er nød til at arbejde,eller smide med kugler for at udfylde dagen med noget konstruktivt.Sidde og læse i en bog er de for dumme til, at arbejde og være sammen med andre mennesker er de nødt til for ellers føler de sig tilovers og ikke værdsat,med deraf lavt selvværd og depression til følge.HVORFOR SKAL DET GÅ UD OVER ALLE ANDRE AT DER ER EN MASSE PHYSISK SYGE I DETTE LAND DER ER NØDT TIL AT FYLDE SIG MED MEDICIN OG STEREOIDER FOR OVERHOVEDET OG KOMME UD AF SENGEN.VI ER VED AT NÅ KOLBØTTELANDET USAs NIVEAU HVAD ANGÅR PHYSISK SYGE.LAD DOG VÆR MED OG UDSTILLE JER SOM VERDENS FRELSERE,NÅR ALLE VED AT I ER IKKE ANDET EN FLOK PHYSISK SYGE KOLBØTTER,DER ER NØDT TIL AT HÆVDE JER VED PENGE OG STATUS I SAMFUNDET PÅ GRUND AF MANGLENDE SELVVÆRD OG PERMANENT HJERNESVIND.LARS SEJER VAR NØD TIL AT REJSE OVER 8000 KM VÆK FOR OVERHOVEDET AT FINDE NOGEN DER GAD AT SE OG HØRE PÅ DEN FEDLADNE KOLBØTTE ER EGENTLIG EN KÆMPEFEJL AT HAN IKKE TOG JBO MED TIL USA OG BLEV DER FOR EVIGT.FEDLADNE OG STEROIDPUMPEDE TUMPER KAN NEMT UNDVÆRES I DK.

bliver syge raske når de mister sygedagpengene jbo ?

og hvorfor skal man være fattig når man er syg ?

Så grov JBO selv er

kunne han og hans kammesjukker da ikke forvente andet end at han en dag ville blive udsat for samme behandling.
Den er ikke længere.

Lars Seier: 80 procent i skat

http://www.dr.dk/P1/Detektor/Udsendelser/2012/10/30163128.htm

Manden er så hamrende utroværdig, at det halve kunne være nok. Dertil tilhører han den desværre voksende grupper af nassere, som akkumulerer uhyrlige formuer på bekostning af samfundet (dvs. os alle sammen), som de fører i skattely hurtigere, end du kan nå at blinke.

Den gamle historie

Tja, kan man ikke magte at tage bolden, så kan man altid gå efter manden...

Det er let nok at blive enige om at dem der ikke har det for godt skal have det bedre, men forskellen på de to sider er at den ene (JBO & LA) siger at de vil sikre at finansieringen er der først (nemlig at DK er konkurrencedygtig og kan tjene pengene), og den anden side (JL og andre modstandere) der vil bruge penge og så håbe de kommer ind...

JL klager over at 'politikerne har brugt de penge han har indbetalt', men de er jo NETOP blevet brugt på de ting han siger han nu ikke kan få.... fordi man brugte pengene uden at sikre sig at man kunne blive ved med at gøre det...
Basalt set er pyramidespillet nået til det punkt hvor der er ikke er nok nye der betaler ind... men dem der har betalt ind kræver stadig at få de penge de blev lovet... men pengene er der ikke... Hvad så?

Han klager også over at der ikke er arbejde at få, men det er jo igen ikke JBO's skyld, men fordi DK har forsømt at sikre at man har konkurrenceevnen til at tiltrække arbejdspladser.

Der er et en anden ting han tager fejl i... Som så mange andre tror han at JBO's sport blev finansieret af det offentlige, men han har faktisk kun fået meget begrænset støtte gennem tipsmidlerne (ca. 60.000 om året). Resten har han selv været ude at skaffe OG betalt skat af (det blev opsummeret i en artikel sidste år):
http://www.bt.dk/politik/saa-mange-penge-fik-joachim-b.-i-kugle-stoette

De to ovenstående klager (som JBO ikke har del i, og rent faktisk peger på en LØSNING på), samt hans misforståelse om at JBO's sport har været statsfinansieret er det eneste jeg kan finde i artiklen der ikke er direkte personangreb...

Eftertanke

Du skriver

"JL klager over at 'politikerne har brugt de penge han har indbetalt', men de er jo NETOP blevet brugt på de ting han siger han nu ikke kan få.... fordi man brugte pengene uden at sikre sig at man kunne blive ved med at gøre det..."

Her erkender JL vel at hans penge havde haft det bedre i hans egen lomme.

Konkurenceevne.

Hvem har siddet i maskinrummet og kørt konkurenceevnen i sænk gennem et helt årti .

Ja ...

... det startede jo godt i 1990erne med S og R - bl.a. gennem salg af f.eks. TDC (og andre store selskaber) til kapitalfondene, privatiseringer med mere - det lunede jo så godt i kassen hos Lykketoft !!!

Eller forbedre arbejdsløshedsstatistikkerne ved at sende folk på kursus, og ikke tælle dem med som arbejdsledige.

Ja, ja

Peter Rasmussen...
Det er er jo korrekt hvad Bruger 232117 skriver, forholæd dig dog til det.
Samtidigt finder jeg det en smule arrogant at en Lars Seier der sidder i skattely at kommenterer på sygeløn i DK. Plat.

Præcis - Det danske "velfærdssamfund" er et pyramidespil!

Det simple problem i det danske samfund er at det som gennemsnitsbetragtning ikke kan betale sig at starte virksomheder og ansætte medarbejdere. Indtil det ændres til konditioner som vi havde for 50 år siden kommer der ikke den vækst der er brug for. Det skræmmende er at alle de store danske industrivirksomheder er startet i 1970 eller tidligere.

3-0 til JBO

Hverken journalisten eller "kloge Johnny" imponerer. Det gør JBO til gengæld. Han svarer objektivt, intelligent og med empati - Johnny pladrer bare løs som en gammel sur ufaglært, der ikke forstår hvordan et samfund fungerer eller at der skal prioriteres i dagens Danmark.

JBO, har selv levet af tilskud hele sit liv!!

En mand som har modtaget støtte hele sit liv, sidder
nu og taler om folk som nasser på samfundet.
Han har jo ikke ydet en dyt til samfundet den mand,
altid kun raget til sig af støtte fra bl.a. Team Danmark.

For en halv milion pr. år kan hans "meninger" om andre i samfundet nu så blive formidlet via TV.

Enig med dem som synes at SF'ernes klokked i det med
deres indspark om fattige kontanthjælpsmodtagere, men
dertil at have respekt for JBO der er MEGET langt.
Han er endnu kendt ansigt som sidder i folketinget i
kraft af en tidl. TV eksponering.

Man kunne i stedet håbe på at Sidse Babett fik lyst til at
komme i folketinget, og med James Price som spindoktor. Det
var nok en halv million kr. værd pr. år :-)

JBO og hans LA kolleger er det danske svar på Tea Party
bevægelsen i USA. JBO er muskuløs udgave af Sarah Palin,
med identisk mangel på samfundssyn. Håber det går ham på
samme måde som hans amerikanske forbillede.

Hurra

Med samme logik kunne vi også slippe af med Enhedslisten. Ups nåååeh nej. Det det med at skulle have et "rigtigt" arbejde for at måtte deltage i politik,var vist kun for dem med de "forkerte" meninger. Lol.

Den gode tone!

Det er ret sjovt at høre en mand der efterlyser en god tone, svine andres politiske meninger til, han burde nok kigge lidt på sig selv før han efterspørger den gode tone.
En ræverød journalist og en stærkt venstreorienteret studievært, er dårlige odds, derfor et tillyke til JBO, du bevarede fatningen på trods.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at deltage i debatten.

Tophistorier Gå til forsiden