Løkke sagde intet fra Tingets talerstol i 2012

Venstre-formanden benytter sig af »den folkelige talerstol«, forklarer gruppeformand Kristian Jensen.

Venstres strategi er at holde partiformanden væk fra talerstolen i Folketinget, erkender gruppeformand. Foto: Keld Navntoft

Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen (V), var ikke på Folketingets talerstol en eneste gang i 2012.

Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge Venstres gruppeformand, Kristian Jensen (V), er det en bevidst strategi, at den tidligere statsminister ikke skal bruge sin tid på talerstolen.

- Vi bruger i stedet vores politiske ordfører, Ellen Trane Nørby (V), og også Inger Støjberg (V), Peter Christensen (V), Claus Hjort Frederiksen (V), Søren Pind (V), mig selv og andre, mens Lars tager sig af det overordnede, siger Kristian Jensen, der peger på, at Løkke i øjeblikket bruger den »folkelige talerstol«.

- Lars Løkke Rasmussen har brugt utrolig mange timer på Folketingets talerstol de seneste 10 år, siger han.

- Derfor bruger Lars nu mere den folkelige talerstol, når han tager rundt i landet for at besøge virksomheder, skoler og partiforeninger.

Ifølge Ekstra Bladet har det i Venstres folketingsgruppe vakt undren, at Løkke ikke har taget ordet i fra talerstolen i folketingssalen, men ingen har haft lyst til at sige det til avisen.

Tre gange i løbet af 2012 tog Lars Løkke Rasmusen dog ordet for en kort bemærkning fra sin plads i folketingssalen.

BNB

Løkke sagde intet fra Tingets talerstol i 2012

Kommentarer

Dovenskab

Løkke gider jo dårlig nok at åbne munden, når han en enkelt gang, forsøger at holde en tale, eller også falder han i søvn, det så vi jo under klimamødet i DK, der har vi jo grunden til, at han ikke har været på ft`s talerstol i 2012, han burde gå på kursus i, at holde sig vågen

ULØKKEN OG DE ANDRE DOVNE

Danmark og især befolkningen er osse bedst tjent med at ULØKKEN holder hans kæft,og forøvrigt holder sig langt væk fra offentligheden,ULØKKEN OG HJORT er en skandale indenfor dansk skodpolitik.Gør det i er bedst til, ÆDE OG SOVE

Tjjjaaa ....

... det er da muligt statsministeren har været på Folketingets talerstolen oftere end Lars Løkke - hun har nu heller ikke sagt meget, der kan bruges.

Godt det samme.

Så er vi da også behageligt fri for at se og høre på ham. Det meste, han lukker ud, er nedværdigende tale og nedstirren af personen, der udspørger ham.

Det parti, han tilhører, er arrogant og selvhævdende. Bare læs på Wikipedia lige nu. Her lukker man en politikers profil, fordi hun ikke kunne kunne få nok selvforherligelse fra egne rækker. Der skulle flere advarsler til, for at få dem til at forstå alvoren.

Om jeg fatter de vælgere, der støtter det parti.

Klog arbejdsfordeling - det har vi folk til !

Det er prisværdigt gjort af Lars Løkke Rasmussen,
at han lader andre komme til og profilere sig !
ja
det er en mand, der tænker langsigtet på partiets vegne !
og
det er i modsætning til USA hvor præsidenten farer rundt,
som en flue i en flaske i en ren Hollywood produktion og
prøver at tag æren for alt der sker - stort som småt !

ironi.mus

Ubegribeligt

Han laver intet, siger intet, tænker ikke en selvstændig tanke - men borgerlige vælgere elsker ham. Er dovenskab det nye sort i de kredse?

Ærlig talt

Det er da fuldstændig ligegyldigt, om en MF'er taler sit budskab i en microfon nede i salen på pladsen eller oppe på en talerstol.

Hvad får han sin løn for?

Nu får han jo sådan set sin løn for at sidde i Folketinget, og derfor kunne man da forvente at han deltog i debatten på Tinge. Jeg er ikke en af dem der mener at MF'ere konstant skal sidde i salen, men jeg forventer da at oppositionens leder tager del i arbejdet.

Løkke kastede altså ingen perler for svin i 2012

Godt det samme. Det nuværende verdensfjerne socialistiske folketingsflertal er også uden for pædagogisk rækkevidde.

DR er ikke til at stole på - DR holder hånden over venstrefløjen og laver banker-bashing ved hjælp af fingerede demonstrationer("en lille fejl"), men det troværdige Danmarks Statistik leverer på sin hjemeside dagligt det ene bevis efter det andet på, at det socialistiske flertal i folketinget kører Danmark i grøften.

Og hovedparten af pressen ser den anden vej og svigter befolkningen.

Fornuftig prioritering.

Det er da en klog arbejdsdeling blandt MF'erne fra Venstre.

Efterskrift

Hverken elsket eller savnet.

Lille Lars bliver mindre og mindre...

Reducer hans løn med 50 % . Han er doven og gider ikke deltage i den offentlige debat fra folketingstingets talerstol...

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at deltage i debatten.

Tophistorier Gå til forsiden