Möger tager Facebook-hetz med ro | Berlingske Politiko
Luk

Seneste nyt

Möger tager Facebook-hetz med ro

Nedladende kommentarer og angreb på Thor Möger vælter ind i kommentarfeltet under hans Facebookopdatering, hvor han mandag skrev, at han var fyret som skatteminister. Man skal kunne tåle øretæver, siger han.

Mads Mostrup Jensen, Berlingske Nyhedsbureau

Facebook-folket godter sig over, at Thor Möger Pedersen (SF) er blevet fyret. Det vælter ind med grove kommentarer på den nu tidligere skatteministers hjemmeside, men hovedpersonen selv tager tilsviningerne med ophøjet ro.

- Som politiker vil man både møde folk, der er glade for, at man stopper, og folk, der er kede af det. Man skal kunne tåle et par øretæver, siger Thor Möger Pedersen til Berlingske Nyhedsbureau.

Fortryder ikke sit år i toppen

Den forhenværende SF-kronprins har i en årrække arbejdet bag kulisserne i partiet, men blev for et år siden placeret i rampelyset som den yngste minister i dansk historie. I det forgangne år er han blevet udsat for hård kritik i såvel medier som i offentligheden - og endda internt i sit eget parti.

Læs mere: Kommentator ser fremtidens Möger som socialdemokrat

Alligevel understreger Thor Möger Pedersen, at han ikke fortryder sit år i toppen af dansk politik.

- Som politiker skal man være forberedt på kritikken og være i stand til at tage nogle tæsk. Men det vigtigste for mig er at skabe politiske resultater, siger han.

Læs mere: Thor Möger-hetz på Facebook

Thor Möger Pedersen har 3.251 fans på Facebook, og der er i skrivende stund 989 kommentarer til hans opslag om, at han er blevet fyret som skatteminister. Flere takker ham for indsatsen, men flertallet fryder sig over fyringen. Blandt andre Lone Lisa Christensen:

- Hurra, endelig kan du selv komme ud i arbejdsløshedskøen, måske du skulle i aktivering. Du som slet ingen erhvervserfaring har. Du skulle skamme dig, skriver hun.

Læs mere: »Folkedybets sorteste sider begynder at titte frem«

Tophistorier Gå til forsiden