Mögers exit møder ærgrelse i Aarhus | Berlingske Politiko
Luk

Seneste nyt

Mögers exit møder ærgrelse i Aarhus

Thor Möger Pedersen har været fantastisk at arbejde sammen med, siger formanden for SF i Aarhus, hvor Möger var opstillet. Med Mögers farvel mister de aarhusianske SFere deres kandidat til Folketinget.

Thomas Søgaard Rohde, Berlingske Nyhedsbureau
Helt så bredt et smil har SF'erne i Aarhus ikke. Foto: Torkil Adsersen

I Aarhus er det bestemt ikke nogen god nyhed, at tidligere skatteminister Thor Möger Pedersen (SF) har valgt at trække sig som folketingskandidat.

For med Mögers farvel mister SF i Aarhus sin kandidat til Folketinget, og derfor skal man nu i gang med at lede efter en, der kan træde i den kendte SFers fodspor.

- Jeg er rigtig ærgerlig over, at han ikke skal være vores kandidat længere, for vi har haft et rigtig samarbejde med Thor, siger formand for SF Aarhus Nord, Laila Lauridsen.

Læs mere: Thor Möger: Tiden er inde til at skifte spor

Formanden fik beskeden for nogle dage siden, hvor Möger fortalte, at han skal være debatvært på et kommende DR2-program, og at han derfor ikke længere kan være kandidat til Folketinget.

Formanden i Aarhus Nord har dog forståelse for Mögers beslutning.

- Han har fået en rigtig spændende mulighed, og det lyder til, at det er et vigtigt program. Jeg tror ikke, han som vært i et debatprogram kommer til at komme med egne budskaber. Men det er fedt, at han er med til at sørge for, at folk kan komme til orde, også selvom de ikke har en fin titel, siger Laila Lauridsen.

Læs mere: DR-chef skamroser Möger: Han er et naturtalent

Hun har været glad for det samarbejde, hun har haft med Thor Möger, mens han har været folketingskandidat.

- Jeg synes, vi har haft et fantastisk samarbejde. Han har været god for SF i Aarhus, fordi han har været meget til stede. Desuden er han mødt op til debatter, også når det har været de mere hårde debatter, siger Laila Lauridsen,

Det nye program, som Möger bliver vært på, går i luften på DR2 1. februar under navnet »Gadens Parlament«. Programmet får base i Aarhus og vil ifølge DR blive sendt flere gange om ugen fra forskellige steder i landet.

Thor Möger fortsætter som medlem i SF, selvom han er studievært.

Tophistorier Gå til forsiden