Ny meningsmåling: Regeringen går igen tilbage | Berlingske Politiko
Luk

Seneste nyt

Ny meningsmåling: Regeringen går igen tilbage

Regeringspartierne og Enhedslisten går endnu en gang tilbage, viser en ny meningsmåling, som Megafon har foretaget for TV 2 og Politiken.

John Dyrby Paulsen: - Tilbagegangen er klart utilfredsstillende. Foto: Torkil Adsersen

 Socialdemokraterne går fra 19,8 procent i november til 18,7 procent i december. Imens går både Konservative, Dansk Folkeparti og Venstre frem.

Trods den ringe opbakning afviser Socialdemokraternes finansordfører, John Dyrby Paulsen (S), dog, at regeringen vil ændre sin kurs.

- Der er ingen tvivl om, at den her måling er klart utilfredsstillende for os, siger han til TV 2 Nyhederne og fortsætter:

- Men vi bliver nødt til at holde fast i den økonomiske politik, som er ved at få skabt vækst og nye arbejdspladser i Danmark. Der er ingen lette løsninger. Men sikkert er det, at arbejdsløsheden havde været endnu højere, hvis ikke vi havde holdt en hånd under beskæftigelsen. Alle økonomer troede, at 2012 vil blive et vendepunkt i den internationale økonomi. Sådan blev det desværre ikke. Og dansk økonomi er dybt afhængig af, at der er gang i økonomien i landende omkring os.

BNB

Tophistorier Gå til forsiden

 
Nyheder |

Elbæk: »USAs Demokrater vil lære af Alternativet«