Ole Birk Olesen: Er Enhedslistens vælgere snotdumme?

En virksomhedsejer bør ikke kunne score en masse penge på andres indsats, lyder det fra Enhedslisten. Snotdumt, lyder det fra Liberal Alliance.

Pia Glud Munksgaard, Berlingske Nyhedsbureau Pia Glud Munksgaard, Berlingske Nyhedsbureau
Ole Birk Olesen Foto: Nils Meilvang

Liberal Alliances skatteordfører, Ole Birk Olesen (LA), langer på Facebook kraftigt ud efter Enhedslisten og partiets vælgere, efter at Enhedslistens finansordfører, Frank Aaen (EL), i et længere interview i Information udtrykker sig kritisk over for at lade en ejer af en stor virksomhed score kassen på andres indsats.

- I samme øjeblik én virksomhed bliver kæmpestor, så kan man være sikker på, at der sker en udbytning. Så vil ejeren nemlig score en masse penge på andres indsats. Dyne-Larsen har jo ikke lavet dynerne selv. Den trafik vil vi gerne begrænse, lyder det fra Frank Aaen i Information, der taler om behovet for demokrati i virksomheder.

- For eksempel skal en virksomhed over en vis størrelse have et demokrati og udbyttedeling. Det vil være to effektive måder til at sikre, at én mand ikke bare løber med kassen, siger han.

Meldingen fra Enhedslisten har fået Ole Birk Olesen til tasterne på Facebook.

- Lars Larsen har bygget Jysk op fra bunden. Han har selv løbet risikoen, og han har selv i lange perioder arbejdet i døgndrift for sin drøm. Andre har ikke. De har i stedet foretrukket at lade sig ansætte i Jysk med 37 timers arbejdsuge og uden at løbe en risiko for at miste hus og hjem. Alligevel vil Enhedslisten tage Jysk fra Lars Larsen og give virksomheden til de ansatte i Jysk, skriver Ole Birk Olesen i indlægget på sin Facebook-profil, der søndag aften efter cirka fire timer har fået mere end 5.500 likes og affødt over 300 kommentarer.

Ifølge Ole Birk Olesen er Enhedslisten med meldingen ligefrem »snotdumme«.

- Og så et enkelt spørgsmål til de cirka ni procent af danskerne, som for tiden vil stemme på Enhedslisten: Er I virkelig lige så snotdumme som det parti, I vil stemme på?, skriver han.

Kommentarer

Ikke kun enhedslistens vælgere er snotdumme

De afdankede radikale, som nu kaller sig LA er sku lige så snotdumme, de skræpper kun om skattenedsættelse, hvem skal betale deres bistand? som de får for at sidde i ft, hvis ikke vi betaler skat.

Altså DK har ikke brug for to radigale partier, så der må være en del snotdumme vælgere, som har stemt på dette totalt værdiløse parti.

LA er helt ude i hampen!

Ole Birk Olesen afslører sig selv, det hander om " skæg og snot for sig" og han sidder tilbage som "den lille snothvalp" vuf, vuf !

2 tosser på en lille sten

Nu stemmer jeg IKKE selv på EL, men det forkommer mig nu alligevel lidt tragisk komisk at LA's Ole Birk Olesen spørger til om EL's vælgere er dumme, jeg skal ikke kunne udtale mig om EL's vælgere er dumme for de er ikke så højtråbende som LA's medlemmer og vælgere og de er da i hvert fald mindre intelligente.

Jeg har igennem længere tid fulgt med i debatten på 180 Grader hvor især medlemmer og tilhængere at LA huserer, disse mennesker har efterhånden forvandlet 180 Grader til noget der er langt værre end både Uriasposten og diverse forums for nationalsocialistisk rakkerpark.

Lad mig komme med nogle eksempler på udtagelser fra både LA medlemmer og LA vælgere om danskere uden arbejde uanset om de er kontantshjælpsmodtagere, førtidspensionister, på understøttelse eller invalidepensionister. og endda også alle offenligeansatte så som sygeplejersker og læger.

Bistandsbumser, dovne, nassere, kriminelle, u-danske, samfundsfjendske og samfundsskadelige og så er de jo skyld i alt fra krisen til sandstorme på Mars.

Desuden har LA's vælgere påstået at ALT velfærd er ren ondskab og kommunisme, hvilket jo er direkte dumt at komme med den slags udtagelser da selv LA's medlemmer og vælgere har nyt og nyder rigtig godt af vores velfærdssamfund, for det er nemlig vores velfærdasamfund der har betalt for deres fødelsel, deres skolegang og det meste af deres uddannelse og betaler hver gang når de bliver syge og skal til lægen eller på sygehuset, giver dem børnepenge og kørelsefradrag, giver dem tilskud på både dit og dat og betaler deres folkepension.

Så uden vores velfærdssamfund var langt de fleste af LA's medlemmer og vælgere aldrig blevet til andet end analfabetiske jordbærplukkere og landbrugshjælpere her i livet.

Jeg er selv et kristen menneske som tror stærkt på Gud, for mig er det en naturlighed at man skal behandle sine medmennesker ordenligt og værdigt, man skal støtte og hjælpe sine medmennesker også dem som der ikke har et fast arbejde, man skal være et ordenligt værdigt menneske og holde sin sti ren her i livet.

Jeg kunne godt tænke mig at spørge LA om de virkelig er så dumme at de tror at hvis man bare fjerner vores velfærdssystem og fjerner en masse menneskers eksistensgrundlag helt, at vi så ved et rent mirakel pludselig får en masse arbejdspladser og en masse udenlandske virksomheder så kommer til landet med en masse ledige arbejdspladser.

I så fald vil jeg så også spørge LA om de så også tror at en læge kan helbrede en kræftpatient ved at tæve personen med et sæt golfkøller.

Sandheden om LA er det ikke den at LA tilsynladen eneste politik er at skabe endnu mere fattigdom, kriminalitet og afmontere vores velfærdssamfund, fordi LA's anden politik altid bliver sablet ned af diverse uafhængige eksperter.

Lige nu lever LA højt på visse danskers dumhed, uvidenhed og fordomme, La er ligesom et påskeæg dog med en ekstra tynd chokoladeskald og særdelse tom indeni.

Man kan med god grund sammenligne LA med den amerikanske Tea party bevægelse og Simon Emil Ammitzbøll, Joachim B Olsen og nu også Ole Birk Olesen som små kloner af Sarah Palin.

Jeg er selv blevet invalidepensionist og jeg modtager 12.000 til 13.000 kr pr månede, de penge er jeg skam glade for, jeg har før arbejdet i det private erhvervsliv, så jeg bliver altså noget harm over at blive udråbt som både doven, nasser og kriminel af LA og deres mindre belyste vælgere.

Sandheden er at jeg rent faktisk har betalt betydligt mere i skat fra arbejde i det private erhvervsliv end Simon Emil Ammitzbøll og sikkert nok også Joachim B Olsen nogensinde har gjordt i deres liv og jeg har i hvert fald betalt en betydlig højere pris for at yde til vores samfund end nogen af LA's top-politikere har gjordt og både Simon Emil Ammitzbøll og andre folketingsmedlemmer får over 50.000 pr månede hvilket jo er et godt stykke over det jeg får.

Så det kan da godt være at EL's vælgere er dumme men det er LA og deres vælgere bestemt også, ja efter min mening er LA ikke et parti der er værdigt for ordenlige og oplyste mennesker ano 2013.

Er Liberal Alliances vælgere snotdumme.

Et klart JA.

Se bare deres forbillede kuglestøderen, ak ak, hvor langt kan man synke, for slet ikke at tale om Ole Birk Olesen, så er bunden gået ud.

Kommunisten Frank Aaen!

Selvføleligt vil Aaen det, det er jo helt i Stalins ånd, og vi har jo set hvordan det gik i det gamle Rusland, er det det danskerne vil?

Lyseblå politik

Mon ikke mange af Enhedslistens vælgere bare er skuffede og frustrerede over Socialdemokraternes og Socialistisk Folkepartis "lyseblå" politik?

Ole Birk Olesen er snotdum

Han prædiker skattelettelser men er selv en medvirkende årsag til de offentlige omkostninger og skatten stiger:

http://jyllands-posten.dk/opinion/breve/article4853551.ece

LA,s vælgere måske bare dumme, EL vælgere bedraget 100%

Liberal alliance, eller Saxo bank, disse vælgere som mener at skattelettelser er fremtidens værktøj, samt unge uden job, netop fordi Efterlønnen skrottes og pensionsalderen sættes op, samt udhulning af offentlige ansatte,
Netop det høje antal offentlige ansatte, gjorde at samfundet i nullerne både var rigt, samt fuld beskæftigelse, og netop USA som forbilled, der skræmmer omtalte udvikling.
EL som stemmekvæg til nedskæringer, og ingen synlige forbedringer, der må vælgerne føle sig snydte, især EL gik i krig mod Gadaffy, et parti som i deres program, afvikler både Politi samt Forsvar, og ikke et øje er tørt.
LA som undsiger EU, ønsker Norske tilstande, hvor Norge både betaler næsten som England, implanterer alle EU regler, 100% uden indflydelse, det kan kun lade sig gøre når Olien giver forskellen.
Grænsehandelen er måske den største tilhænger af Danske Politikere, netop fordi vores mantra i dag lyder: Med afgifter, vi bygge landet, og kun Sjællænderne har toldmur til grænsekiosken, og denne urimelige forskel , bør give os Sjællændere mindst 2 gange gratis brobis om måneden, og benzinafgifterne, dækker underskuddet.
Min snotdumme politiske drøm, er nemlig: Højere personskatter, som danner ramme om tryghed, samt lave afgifter, således vi undsiger grænsehandelen, samt genindførelse af Efterlønnen, således de unge kan få et arbejde.
I have a dream.Finn Bjerrehave Vig

LA versus EL

Når man hver dag præsenteres for Liberal Alliances manglende økonomiske indsigt i selv ret simple sammenhænge - kald det snotdumhed - forstår man godt, at Ole Birk Olesen arbejder så hårdt på at vende opmærksomheden et andet sted hen. Snotdumhedspartiet tåler ikke nærgående opmærksomhed.

Uheldigvis afslører han en ligeså afgrundsdyb uvidenhed om enhedslisten, som om alt andet han fumler med. Netop EL rummer de bedste politiske begavelser i dette land i modsætning til LA, der samler på helt andre typer med betydelig succes.

Ja.

Er Einheitzlistens vælgere snotdumme?

Ja og luddovne. En ødelæggende holdning gennemsyrer kommunisternes anarkistiske fremturen og selvforståelse. Efter at deres snot-næser er blevet deres eget problem, typisk ved 18 - 19 års alderen, er de fornærmet og rasende over, at hjælpen er væk.
Snotdumme pattebørn med dårlig tøjstil.

Anderledes værdier og ikke dumme

Højtuddannede mennesker med en PhD i fugleklatters facon der bevidst har valgt en livslang ferie på andres bekostning kan da ikke kalder dumme, men selvforsørgende vil nok kalde dem ulækre.

Teknisk forkert betegnelse

Snot kan som bekendt altid finde en udvej.. - Næh, Enhedslistens støtter er ikke snotdumme, de er dybt enfoldige. På samme måde som religiøse er dybt enfoldige. Enhedslistens folk er kommunister og i deres verdensbillede bidrager alene de personer til samfundet, som syr stingene i pudevåret eller svejser de store skibsskrog sammen (drømmen om fortidens de store, snavsede og larmende arbejdspladser fornægter sig ikke). Jeg havde en gang en oplysende snak med en sådan betonkommunist og han ville end ikke 'tillade' at buschaufføren, som kørte arbejderne ud på (de ikke-eksisterende) værfter, bidrog. Ingeniører som jeg selv, der bare sad og satte streger på et stykke papir, var naturligvis latterligt overflødige i et sandt kommunistisk Nirvana.

Så lad venligst være med at kalde de enfoldige Enhedsliste-folk og -støtter for snotdumme. Tal til og om dem, som I ville tale til og om Jehovas Vidner, Scientology-folk, muslimer og andre sekteriske grupperinger.

Hvis Aaen fik magt, som agt

ville der jo slet ikke være firmaer som "JYSK".
Det er jo en købmandsbutik uden egenproduktion overhovedet. Rent profitmageri.
Altså, man får stakkels fattige kinesere, sikkert børn i 6 års alderen, til at plukke fjerene af en pipfugl (sikkert levende, så man kan plukke den flere gange).
Fjerene sendes til Indien, hvor fattige indere, sikkert unge gravide kvinder alle sammen, putter fjerene i en sæk og læsser dem ind i en container, som købmand Møller sejler til Europa med fattige søfolk fra Indonesien.
Noget sådant svineri ville Frank stoppe omgående og lade god dansk arbejdskraft med partibogen i orden klare ærterne, undskyld fjerene.
Hans problem ville så blot være, at en dyne blev så dyr, at kun prinsesser kunne købe den. Og det kan jo ikke holde 2000 butikker med 20.000 medarbejdere kørende. - Selvom vi godt nok har mange prinsesser for tiden.

Hr. Hans Mehning

Hr. Hans Mehning.

Der findes intet menneske med det navn.

Igen en latterlig idiot uden tror på egne meninger, som skal misbruge, retten til at kæfte op uden ansvar.

Sikken en gang pis at Berlinske konsekvent tillader at anonyme røvhuller lukker deres fæces ud på Berlinske.

Det er så let at forhindre, men åbenbart kan alt tillades på LA´s blogs.

Vi er jo alle blot snotdumme idioiter som skal være glade for et anonymt beskidt svar som fra f.eks Hr. Hans Mehning.

Kors en gang snotdumt lort, typiskt LA, medløber idioti.

Og Hr. Hr. Hans Mehning.

Hvis de skulle eksistere, undskyld..........................

Men min mening om dem er at de er en kujon agtig snotdum anonym sladderspreder.

Snodumme Ole Birk Olesen

Det er et pragtfuldt indlæg, fordi Ole Birk Olesen åbner op for og ligefrem opfordrer til, at vi alle hæmningsløst fortæller, hvad vi virkelig mener om ham og hans snotdumme parti. Jeg elsker det udtryk - snotdumme. Den chance bør ingen lade gå fra sig - giv ham råt for usødet. Han har selv bedt om det.

Flere der er bedre til det end jeg, er så småt begyndt, og jeg kan kun bede om, at mange flere kommer på banen. Selv har jeg altid ment, at Liberal Alliance er en slimet sekt af kolde, klamme, snotdumme kældermennesker, der dyrker det totalitære, monopolkapitalistiske konkurrencehelvede som deres gud.

Jeg indrømmer det er lidt tamt, men jeg er uvant med offentlig nedrakning af andre mennesker. Men med Ole Birk Olesen som læremester skal det nok blive bedre. Jeg arbejder på det.

Aaen er den bedste gave en liberal kan ønske sig

Det begynder måske at gå op for skatteyderne i DK, altså de 20%, der betaler over 50% af gildet, hvor alvorligt det står til. DK er jo verdens mest lige samfund, hvor arbejderne har verdens højeste lønninger, sågar 15-20% højere end vores svenske og tyske naboer. Vi har verdens største offentlige sektor og 1 mio. arbejdsdygtige mennesker på overførselsindkomster, der for enkelte grupper, er så høje at en almindelig lønmodtager skal have en månedsindkomst på op imod 50 tusinde kr. for at have det tilsvarende i nettoindkomst.

Det skræmmende er imidlertid de virksomheder jeg jævnligt møder, der tvinges til at flytte arbejdspladser ud af landet. Ellers får de ikke ordrerne og så dør de alligevel. De er udfordret af verdens højeste lønninger, der er skabt af verdens højeste skatter og afgifter.

PROBLEMET:
Når der er færre i arbejde, så er der færre til at betale skat og flere på overførsler. Skattebyrden på resten af de arbejdende stiger igen, og så stiger lønkravene. Så kører spirallen igen. Det bliver endnu dyrere for virksomhederne og de flytter flere arbejdspladser ud eller bukker under! Hvis man til gengæld ikke får en lønstigning, så har man mindre at forbruge af. Så går det i stedet ud over detailbutikker, frisøren og håndværkeren, og så mister de arbejdet i stedet for, og så går møllen i gang igen.... færre til at betale, flere på forsørgelse og endnu højere skatter og afgifter.

DK er inde i en katastrofal negativ spiral. DK havde negativ økonomisk vækst i 2012 og Tyskland lander nok på en lille procent fremgang. Afvigelsen er usædvanlig og understreger at ordrerne går udenom DK. Altså mere fattigdom, og dette sker til trods for Kickstart og udbetalingen af en stor post efterlønspenge.

Samtidig kan jeg kun have den værste afsky til overs for folk som Aaen. Jeg arbejder 60 timer om ugen og afleverer ca 68% af alle mine indtægter til en stat, der i stigende grad ikke tilgodeser helt basalt udsatte menneskers ve og vel og her taler jeg ikke om førtidspensionisten, der spiller dart 25 timer om ugen, eller efterlønneren.

Hvis der er noget samfund, der ikke har sammenhængskraft, så er det DK. Derfor er sort arbejde, snyd med regnskaberne i små og mellemstore virksomheder og gemene byttehandler meget udbredt. Det ligner virkelig en moralsk og økonomisk kollaps.

Aaen er derfor velkommen med sine synspunkter, for de vil kun være med til at fremskynde processen mod en nulstilling af dansk økonomi og den åbenbare massive forskel i arbejds- og skattebyrden på tværs af befolkningsgrupperne.

Et retorisk spørgsmål om graden af enhedslistestupiditet

Og svaret er 'ja' - de er snotdumme. De tror, at en succesfuld virksomhed havde været lige så succesfuld uden det incitament, der ligger i at drivkraften kan score kassen. Jysk havde været lige præcis 'jysk' og intet andet, hvis Dyne-Larsen ikke havde kunnet tjene personligt på at ekspandere og investere. Måske endda kun nordjysk.

Det Højtærede Medlem af...

Det Højtærede medlem af Kongeriget Danmarks Folketing.

Hr. Ole Birk Olesen.

Beviser at, dem som påstår de unge, har en beskidt mund, og bør vaskes med sæbe, har ret.

Debat når lavpunkt, når man beskylder/kalder modstandere for snotdumme.

Men egenligt er det mest udtryk for at vælgere, er blevet så fortvivlede. at Hr. Ole Birk Olesen, og andre medlemmer af LA, er blevet valgt.

Dem som kalder andre "snotdumme", frem for at indlede en dialog, er nu medlemmer af Kongeriget Danmarks Folketing.

Det tegner godt, men beviser at de mentale evner ved LA´s Højtærede medlemmer af Kongeriget Danmarks Folketing, er uværdige, til et borgerligt ombud.

Øhh Skolemester Hans Mehning

Mine evner ud i retskrivningens kunst, er ringe.

Det er mig en stor trøst at der altid er et menneske klar til at reHans Mehning tte mine fejl.

Ændre dog ikke på mit indlæg, og kan erkende de forstod det Hr. Hans Mehning.

Iøvrigt kan jeg oplyse at der ikke findes et eneste menneske i Kongeriget Danmark med deres navn Hr. Hans Mehning .

Endnu en latterlig anonym idiot har meldt sig på banen.

Et røvhul uden mod til at skrive i eget navn.

men modig nok til at pisse på andre.

Kors et modigt menneske et typiskt eksemplar af LA´s vælger gruppe.

Anonyme idioter.

Uden for pædagogisk rækkevidde

Dialog???! Frank Aaen og konsorter er uden for pædagogisk rækkevidde. "Snotdum" er et mildt udtryk for disse ynkelige fanatikere. Problemet med OBO er, at han også er fanatiker og derfor simpelt hen ikke kan undgå at begå fejltagelser, især hvis han nogensinde får magt. Alle antifanatikere, forener eder!

Det forekommer mig...

at den højtærede Helge Nørager konsekvent - og fejlagtigt -
kasusbøjer grundledet og skriver 'dem' for 'de'.

Enhedslistens folk kan måske nok deres grammatik; men de kan ikke forstå, hvordan verden hænger sammen, hvad der driver folk og hvordan værdier skabes - derfor er de snotdumme.

Naive

Hej Alle

Jeg tror ikke nødvendigvis alle EL er dumme. Men de må være naive, dovne eller uden ambitioner.

Dem der er naive kan jeg bedst lide. De vil bare det bedste for alle. Men hvis der er for mange naive så fungerer verden bare ikke.

De dovne er farlige. De stemmer EL fordi de kan få mest ved at lave mindst.

Dem uden ambition bliver yderligere forarmet af et forsørger samfund a la EL, der ikke stiller krav. Det er bare sørgeligt.

F

Bevidst naive

Enhedslistens vælgere er ikke dumme. De er bevidst naive. De pakker sig ind i virkelighedsfjerne illusioner om at Enhedslisten kæmper for det gode og retfærdige samfund, selv om det er åbenlyst forkert.
Deres ungdomsorganisation Socialistisk Ungdomsfront viser meget godt, hvad partiet handler om: Antidemokratisk, revolutionært tyranni. Intet andet sted i det danske politiske spektrum bekæmper man så åbenlyst demokratiet, ytringsfriheden og retssamfundet. For hulen, Enhedslisten selv er et erklæret revolutionært parti, som vil bruge de midler, som måtte være nødvendige! Men på grund af vores venstresnoede medier er danskerne blevet hypnotiseret til at tro, at antidemokratisk tyranni, angreb på folk der ytrer sig og åbenlys kriminalitet er i orden, hvis bare det er venstreorienteret. Så kæmper man jo for det "rigtige" og det "gode". Bare se terrorsagen for nylig, hvor samtlige jurister godt kunne se, at organiseret brandbombning af udvalgte statslige mål er terror. Som man næsten kunne forvente, betragtede nogle af nævningene det dog ikke som terror, hvorved brandbombemændene blev frikendt for terror, selv om der var enighed blandt alle jurister om at det naturligvis er terror. Gad vide, hvordan det havde set ud, hvis brandbombemændene havde været muslimer eller nazister? Så var de ganske givet blevet betragtet som terrorister. Men venstrefløjen har frit lejde i Danmark. For de har de "rigtige" holdninger ifølge medierne. Så kan de ellers begå al den vold og terror de har lyst til. De bliver tilgivet med det samme.
Åh, og hvis nogen er i tvivl, så var nogle af brandbombemændene også SUF'ere ligesom den søde og uskyldige englebasse Johanne Schmidt-Nielsen.
Så kære danskere: Stop dette vanvid. Stem ikke på et parti, som er så gennemsyret af antidemokrati, kriminalitet, voldsromantik, terrorsympatier og revolutionært galimatias.

Ole tågehorn??

Når man peger finger af nogen peger der 4 fingre mod en selv. Så når Ole Birk Olesen kalder enhedslisten snotdumme, så er han selv 4 gange så snotdum. En særdeles ubehagelig måde at argumentere på som der bruges her, er lige så lavmålt som vi typisk ser på Nationen på EkstraBladet. Jeg tror ikke Enhedslistens vælgere er dummere end alle andre, men noget tyder åbenbart at Ole Birk Olesens vælgere er når man kan stemme på en mand der kan synke så dybt som han gør her. Men han vil åbenbart gerne sørge for at vi alle fortsat har politikerlede, fordi der er så mange tågehorn, der tillader sig at tale ned til og ondsindet om næsten 10 procent af Danmarks befolkning.

En skovl er og bliver en skovl

Hvorfor ikke kalde en skovl en skovl? Frank Aaen er præcis som beskrevet af OBO og også meget værre jf. hans afghanske eventyr. Hans vælgere kan umuligt være klogere. 50 % af alle danskere har jo pr. definition en intelligens under middel.

Hvem er alvidende?

Mig bekendt er der ikke ret mange personer, der kan hævde at de er alvidende, hvis der skal være belæg for det! Så lad os kræve en konstruktiv dialog på bloggen, hvis det i det hele taget skal have nogen mening!

Hvem er alvidende?

Mig bekendt er der ikke ret mange personer, der kan hævde at de er alvidende, hvis der skal være belæg for det! Så lad os kræve en konstruktiv dialog på bloggen, hvis det i det hele taget skal have nogen mening!

Dialog gør os "alle klogere" - forhåbentligt!

Hvorfor kan tonen og indlæggene ikke holde bare et nogenlunde "debatniveau"? Ideen med at bidrage på en blog er vel, at (alle) deltagerne kan få udvidet perspektivet, - ja, kort sagt blive "mere oplyste"!

Tragikomisk

Tja, det kan siges meget enkelt. Det er uhyre trist, at Ø (partiet beskrives jo allerede i visse kredse som den tomme mængde) kan mønstre tæt på 9% af befolkningen i 2013!

Snotdumme?

Jeg tror da ikke Enhedslistens vælgere er dummere end andre. De er jo bare af en anden opfattelse end Ole Bole. Man kan vel så vende den om og spørge om LAs vælgere er snotdumme?

Hvem kan være så snotdum at stemme på denne Olesen ?

Geniet sagde for et par år siden i Deadline på DR2 " at det er i orden at fattige sælger deres organer for at købe mad ". Det er muligt at det er den såkaldte jyske humor. Men så forstår jeg ikke den form for humor.

Hvem narrer hvem?

Foreløbig er det da gået meget godt med at bruge andres penge, og at få fordele for egne vælgere ved hjælp af andres penge - tænk engang -

det er lykkes EL, at give gratis tandbehandling til unge på kontanthjælp - hvor de samtidig har godkendt en samtidig beskræring af ældreplejen.

Mennesker der netop er kommet til landet, og som i forvejen er på overførselsindkomst kan nu frit og frit få betalt tandlægeregninger.

Dette sker samtidig med, at vore soldater, der opbygger sig klar til international tjeneste ikke mere kan modtage vedligeholdende tandpleje.

Dette er nemlig sløjfet fra 2013.

Hvad foregår der egentlig i dette land?

Ældre der har tjenet landet og unge der gerne vil, kan ikke får gratis tandpleje.

Hvorimod unge der netop er kommet til landet uden at have ydet en eneste arbejdsdag kan få gratis tandpleje - hvem er det så der er torskedum ? Hvor kommer EL vælgere dog fra. De mange pensionister - næppe - de unge soldater - næppe.

Enhedslistens berettigelse

Mellem ham, der kan købe et hus til 36 mio og hende med to børn , der knapt kan få det til at løbe rundt kan der stilles mange spørgsmål og dem stiller Enhedslisten ganske forfriskende.
Her er deres mission stil spørgsmål, men giv dem aldrig magt.De har forfinet kommunikationen 'banditter i habitter', men vil stadig skære halsen over på kapitalister dog i en lidt forfinet form.

Mon ikke selv EL har

anerkendt markedsøkonomien. Planøkonomien i østblokken sank i grus sammen med kommunismen. Kapitalisterne lo hånligt.

Sjovt at vi mindre heldige konstant beskyldes for at være misundelige. Den holder ikke. Der er nogle af os der via vores opdragelse har lært at misundelse er en grim ting.

I de sidste par år har kapitalismen vist sit mindre pæne ansigt. Jeg kan desværre ikke se noget stort i Kreative-Klaus, Sønder Omme. Han og hans ligemænd mener de er misforståede genier og forfulgte uskyldigheder. Men sådan er det jo med psykopater.

Hvorfor vente?

OBO
Nu kommer spørgsmålet fra OBO, en repræsentant for Danmarks udenfor konkurrence dummeste parti. Det eneste krav der stilles til medlemmer og vælgere er, at de skal kunne holde kæft, trit og retning i det omfang en eller anden småtbegavet bankdirektør kræver det.

Selvfølgelig skal der også være plads til den slags alternative begavelser, som højrefløjen jo er så rig på, men hvor ville det være befriende, hvis vi var fri for deres lovprisning af det totalitære, monopolkapitalistiske konkurrencehelvede vi lever i, og som er deres fattige forestilling om idealsamfundet.

Der er et hav af andre muligheder, men det forudsætter visioner som aldrig vil komme fra højrefløjen. Kun enhedslisten har modet til at arbejde seriøst med mulige alternativer, et arbejde der burde støttes - og bliver det - af fremragende begavelser, men vi er i mindretal. Dumheden, liberalismen og de frie markedskræfter har sejret.

Ikke før kapitalismens endelige sejr - dvs. når samfundet er smadret totalt - får de nye muligheder en chance.

Men hvorfor vente?

Hvordan er det muligt?

Hvordan kan man være socialist efter Sovjetunionens m.fl. sammenbrud samt kendskab til overlevende socialistregimer som Nordkorea? Det er meget modigt af Dem at udstille Dem selv på denne måde, men ...

Principprogram

Hvor mange af Einheitslistens vælgere har mon nogensinde læst partiets marxistiske principprogram?

Under 1%?

Den, som ikke vil lære af historiens fejltagelser...

...er dømt til at gentage dem.

Karl Marx sagde, at Historien tenderer at gentage sig; først som tragedie, siden som farce. Tag f.eks. Hitler; han skulle absolut gentage Napoleons fatale felttog mod Moskva.

Sådan er det også med kollektivister, for det er i dag almen viden, at socialistiske eksperimenter i Østeuropa fejlede fælt i Det 20. Århundrede. Man må derfor med en blanding af lige dele undren og vantro konstatere, at der fortsat er folk, som ønsker at indføre sådanne diktaturer i Danmark, gerne gennem en voldelig revolution, rigtig med barrikader, røde faner, Situationens Generalstab, Proletariatets Diktatur og hvad der ellers hører sig til. Man må beundre disses selektive hukommelse; deres søgte hævdelse af Socialismens velsignelser, komplet fortrængende sund fornuft og erfaring.

Det vækker derfor undring, at sammenrendet omkring ekstreme kollektivistiske bevægelser og partier er så stor, men det må nok mest forklares med fotogene talskvinder som evner at sige de rigtige, empatiske ting. Bevæger man sig imidlertid op i helikopterperspektiv, ser billedet ganske anderledes ud: Så er det gamle revolutionære, som under anvendelse af alle kneb vil kæmpe sig til magten over frugterne af andre folks arbejde.

Må vi være fri?!

Godt Frank Aaen er i Enhedslisten

Uden de lidt latterlige og lidt småtskårne kommentarer i ny og næ fra Frank Aaen ville Enhedslisten sikkert bliver større end Socialdemokraterne.

Man skal holde snot for sig...

Fatter ikke denne evige kamp rød vs. blå. Forholdene på ”Tinge”, og for den sags skyld i hele den vestlige verdens magtapparat, viser da også, at virkeligheden har overhalet de gamle dogmer. Når det kommer til, hvad der i praksis kan realiseres politisk, er forskellen på ”rød” og ”blå” ikke til at få øje på. Den virkelige magt ligger nemlig ikke længere i det politiske system, men er i stedet placeret på finansmarkederne og i det monetære system.

Der er i dag en magtelite, der med næb og kløer forsvarer, at der fortsat er behov for øget materiel velstand. Ikke ud fra, hvad borgerne, liberalisterne eller socialisterne, ”velfærdssamfundet”, vores klode eller for den sags skyld politikerne har brug for, men simpelthen for at kunne skabe en merprofit, med det ene formål at øge egen magt.

Desværre er selve den belønningsmekanisme - de værdinormer – der ligger til grund for både det socialistiske ”røde” og det liberale ”blå” tankesæt perfekte, som redskaber for magteliten. Man kan så argumentere, at sådan har det ”altid” været, men problemet er, at uanset hvordan magthaverne forsøger at malke samfundet for merværdi, så er ressourcerne – både naturens, de teknologiske og de menneskelige - ved at være udtømte.

Med andre ord: Selve værditanken opgjort i monetære enheder, har rent evolutionsmæssigt slået fejl. Vores såkaldte velfærd og ”vækst” er ved at smadre verden, og både Dyne-Larsen, socialismen og liberalismen kommer derfor til kort, når vi engang skal forklare vores børnebørn, hvorfor vi lod nutidens magthavere ødelægge planeten.

Om det er snot-dumt, at Ole Birk Olesen tilbyder sig selv som politisk lakaj for den monetære magtelite må han selv svare for. (Kedelig retorik i øvrigt)Men om det så er dumt at stemme på enhedslisten..? De er p.t. de eneste der tilbyder et begyndende alternativ til vækst/værdi tanken, så snottet skal vejes op imod, hvilke muligheder der ellers er.

De har et par kønne piger - det trækker

Information er bladet for Enhedslisten, det skulle være udenfor partipolitik, men prøv at se deres bloggere, de er alle til venstre for SF, hvis ikke bliver de fjernet. Kom Aaen mere i pressen faldt tilslutningen, kønne piger betyder mere, at de så er lidt indskrænket betyder ikke meget.

EL

Både EL og deres vælgere er snotdumme, de vil bare splitte det hele ad, de burde førbydes når de er så samfundsnedbrydende for hjerne har de ingen af

Kommunistkortet

Det er efterhånden umuligt at debattere noget som helst uden at kommunisykortet bliver smidt.

Er man imod den finasielle sektors svindel og bedrageri, så man kommunist.

Er man tilhænger af at multinationale virksomheder skal betale skat, så man kommunist.

Er man modstander af at partier er køby og betalt af virksomheder, så er man kommunist.

Er man imod at partier køber sig til magten så man kommunist.

MEN...

Er man tilhænger af, at gæld er noget man tørrer af på fælleskabet fordi man ikke selv gider betale, så er man liberal.

Tjoh, den er sevet ind: Kapitalisme når det går godt, og socialisme når der kommer tab. Det er ægte liberal tankegang.

Rolig...!

Ingen beskylder Enhedslisten for noget, de ikke er - de ER kommunister; hvad troede du? Er det lykkedes søde Johanne at bilde dig ind, at hun er en harmløs lille gås? Nej, nej, du. Johanne og hendes venner vil have det hele. Med det gode eller med magt. De er i bund og grund anti-demokrater.

Ja, men...!

Ja, socialismen er tåbelig, men Ole Birk Olesen, det er din elendige kapitalisme jo også! Begge disse samfundssystemer har bevist, at de ikke kan levere det nødvendige minimum af sikkerhed og velstand. Derfor har disse systemer heller ingen eksistensberettigelse, og det er på tide at opbygge et nyt samfundssystem, der gavner hele folket og ikke bare partipampere og erhvervsfolk.

EL. er da ik dumme

De er da ik dumme hos enhedslisen ( Frank Åen ), se en dejlig debat de har fået sat på benene
Men tænk nu på de mest konservetive mennesker er jo trods alt scoialisterne
Ingen forandring og alt skal helst være som det har været
Pas på nytænkning !!!!
Eller er det nu ikke i bund og grund misundelse at Hr. F.Åen ikke har været så dygtig så han selv ku få stablet noget på benene

EL. er da ik dumme

De er da ik dumme hos enhedslisen ( Frank Åen ), se en dejlig debat de har fået sat på benene
Men tænk nu på de mest konservetive mennesker er jo trods alt scoialisterne
Ingen forandring og alt skal helst være som det har været
Pas på nytænkning !!!!
Eller er det nu ikke i bund og grund misundelse at Hr. F.Åen ikke har været så dygtig så han selv ku få stablet noget på benene

Snotdumme?

Nej det tror jeg ikke.

Frank Aaens tanker er jo ikke nye. Dem har han altid haft.
Så de kan ikke komme som en overraskelse. Selv ikke for Birk Olesen.

Men nu har han - Birk Olesen - åbenbart været i tænkeboks igen i den forgangne week-end:

"Hvad kan jeg finde på at skrive om. For at komme i medierne"??

I sidste uge - hvis jeg ikke husker meget galt - var det noget med at sammenligne dagens antal af modtagere på overførselsindkomster med tallet i begyndelsen af 60'erne.

Jeg mailede derfor til samme Birk Olesen for at få at vide, hvilke former for overførselsindkomster, der fandtes i 60'erne.
For jeg ved det ikke/og vidste det ikke.

han gad ikke en gang nedlade sig til avare. På et rimeligt spørgsmål. Efter min mening.

PS.
Jeg tror faktisk, at mange af os ældre sympatiserer med Enhedslisten og de TANKER, de har.
Vi ved dog godt, at de er urealistiske. I den virkelige verden.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at deltage i debatten.

Tophistorier Gå til forsiden