Partiet Enhedslisten er fjerdestørst

Enhedslisten ville få 11,3 procent af stemmerne, hvis der var valg i dag. Imens oplever de Konservative et historisk lavpunkt, viser ny meningsmåling.

Michala Rask Mikkelsen, Berlingske Nyhedsbureau
Foto: NIels Ahlmann Olesen

Enhedslisten stormer frem, viser en ny meningsmåling fra Megafon for TV 2 og Politiken. Ifølge TV 2 Nyhederne ville partiet få 11,3 procent af stemmerne, hvis der valg i dag, og det gør partiet til Danmarks fjerdestørste.

Socialdemokraterne og Venstre går tilbage, mens de Radikale står stille på 9,4 procent. Samtidig går SF, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance frem.

Hos de Konservative står det slemt til. Partiet opnår i den nye måling blot 2,7 procent af stemmerne.

Kommentarer

Revolutionen er nær?

Rejs jer, fordømte her på jorden,
Rejs dig, du sultens slavehær!

Vi er tæt på den situation, hvor proletariatets avantgarde rejser sig i væbnet opstand mod klassefjenden og gennemfører revolutionen.

Men pas nu alligevel på, at I ikke bliver overmodige der i proletariatets avantgarde. Jeg havde for nylig fornøjelsen af at gense den klassiske DEFA-film "Ernst Thälmann - Sohn seiner Klasse" (og jeg skal jo i dette forum ikke oplyse om, hvem Ernst Thälmann var: Det hører med til den basale indlæring i Socialistisk Ungdomsfront om arbejderklassens helte). Filmen kulminerer med med Hamburg-opstanden i 1923, hvor det trods alt kun lykkedes at mobilisere 300 af KPD's 14.000 medlemmer til den væbnede kamp. Resultatet var derefter. Opstanden sluttede efter godt et døgn, og revolutionen blev ikke gennemført.

Moralen er, at det er vanskeligt for proletariatets avantgarde at mobilisere de tunge masser til opstand, og at en mislykket opstand risikerer at spille modstanderne kortene i hænde - således som det netop skete i Weimarrepublikken.

Der forestår altså endnu års partiarbejde, inden proletariatet er moden til at rejse sig.

Rød front!

Ubegribeligt!

Simpelthen skræmmende, at Enhedslisten er fjerdestørst!

Tænk, at der er så mange danskere, der vil et totalitærsocialistisk Danmark.

så er der alligevel nogle der kan tænke i danmark .

folk flytter fra venstre efter deres landsmøde, hvor det blev gjort klart at i venstre må man ikke mene noget!
der er mere demokrati i enhedlisten end i venstre .

Og hvad kan man så lære af det?

Julefrokosternes tid er allerede startet, og alt for mange vader rundt i en salig brandert. Ellers kan ingen da ved sine fulde fem og med forståelse for verdenssituationen finde på at sætte landets eksistens på spil ved i ramme alvor at dedikere deres valgkryds til Enhedslisten!!! Det kan kun være totalt dumme vælgere, der falder for "lille Johanne og kønne Pernille" der vælger det parti, uden at reflektere over, hvad de i bund og grund står for: Blodig revolution i Danmark hvis ikke du slår hælene sammen og accepterer deres asociale politik. Tænk at så mange politisk umodne kan komme til at afgøre landets skæbne. Gud bevare Danmark.

Fremgang for EL #/Q&"!

Måske er den seneste forøgede vælgertilslutning et udtryk for, at Johanne kritiserede den netop seneste indgåede finanslov for 2013 - som de jo selv var meddeltager i som såkaldt støtteparti.
Ja @Leif Sørensen det er alt for uhyggeligt... .

Tiden er inde til Grundlovens § 29.stk 2.

Grundlovens § 29 stk 2 Det bestemmes ved lov, i hvilket omfang straf og understøttelse, der i lovgivningen betragtes som fattighjælp [bistandshjælp,red] medfører tab af valgret.

Selvfølgelig.
Ellers bliver Danmark som en 3 børnsfamilie, hvor det er børnene der bestemmer, hvad forældrenes penge skal bruges til.

Sæt Grundloven igang - inden det bliver for sent.
Og det er tæt på, når man ser bistandsbruger- og de formentlig kriminelles- parti har større og større befolkningsandel som deres vælgergrundlag - over 51 % af befolkningen.
Det er NU, loven skal implementeres.
Hellere idag end i morgen.

JULEGODTER JULEGODTER OG ATTER JULEGODTER I ENHEDSLISTEN

Nu er johanne jo en fiks lille sag, der nok kan mærke når hun er mæt.Der er jo fedladne fadølstinkende og nikotinstinkende politikere til i dette land og deres levevis og korpus skræmmer jo åbenbart vælgerene væk og så må folk jo forøvrigt drage deres konklusion over hvorfor de så gør det.Det er jo forøvrigt kun lavintelligente mennesker der ikke kan mærke når de er mæt,og fortsætter æderiet for de er bange for at der skal komme nogen og risikere og få mere end dem selv,og det giver bagslag bare se på korpusserne og alsken elendigheder bagefter.

Det er fandme uhyggeligt, du .....

Tænk sig, at der er så mange rød-fascister og nasserøve i dette land.

PS.
Men hvis Johanne havde været fed og med lige så flot mustache, som Søndergaard, så havde det jo nok set helt anderledes ud.
Suk.

Kan man nu forstå det?

Mange af Enhedslistens nye støtter synes at have glemt, at partiets mål er revolutionen.
I spørgsmålet om dem, der falder ud af dagpengesystemet til januar, er Enhedslisten helt klart det parti, der viser størst forståelse, men det er en gratis omgang, da partiet ikke har ansvar for at finansiere hjælpen.
Der anvises ganske vist nogle urealistiske tiltag som at brandbeskatte dem, der i forvejen bidrager mest, overtage og derefter køre Lego og andre rentable virksomheder i sænk.
Det er uforståeligt, at den røde blok går lidt frem, for har regeringen haft ét eneste vinderprojekt?
Alt synes at være faldet på gulvet: kickstarten, betalingsringen, trepartsforhandlingerne, akutpakken, og jeg kunne blive ved. Fremtiden synes heller ikke at give regeringen succesprojekter, da arbejdsløsheden stiger, og landets samlede økonomi bliver dårligere.

-

".... altså, man kan da godt få lov til at eje sin egen tandbørste..."

Dejligt!

Dejligt, at enhedslisten går frem. Det er snart det eneste troværdige parti tilbage og som ikke har en andel i diverse retsager og evt. lovovertrædelser.

det er godt nogle kloge kommentarer

i virker som om i er brændt sammen ...tag jer sammen

TØSER

Det er jo osse nogle rasende flotte og dejlige piger der er i det parti,og det betyder jo utrolig meget i disse triste og mørke tider.Efter 10 års borgerlig regime trænger vi alle nok til lidt opmuntring og noget kønt at se på og hvad er mere skønt en nogle flotte piger med veldrejede kroppe.DEM DER IKKE KAN SE DET,ER SGU SYGE I SINDET.

Partiet er fyldt med puddelhunde

En hundegård fyldt med puddelhunde der står og gør. Det kan godt være at det larmer, men ingen tar dem alvorligt. Sådan er det med puddelhunde der står og gør

Om troldtøj.

Trolde har ingen Gud, Konge eller Fædreland, trolde keder sig gudsjammerligt og gifter sig med gud og hver mand, trolde har ingen børn, kun unger.

Det bedste for EL og et plus for Danmarks tarv

Giv EL en eller to ministerposter. Som Villy Søvndal ( ham fra Socialistisk Folkeparti) måtte erfare, er der stor forskel på at stå at råbe i forhallen og være solist i koncertsalen. I 2013skal vi af med yderligere ca. 40.000 arbejdspladser. Hvad er det vi lønmodtagere skal stemme på. Kan vi selv skaffe os jobs? Det drejer sig om ca. 150.000 der mangler

Desværre forkert!

Det er ikke 150000 jobs der mangler. Der er ca 900000 mennesker i den arbejdsdygtige alder som mangler job. Der simpelthen bare så mange job som "den danske model" hindrer bliver skabt. Vi har verdens bedst uddannede arbejdsløse - fantastisk!!!

Det bedste for EL og et plus for Danmarks tarv

Giv EL en eller to ministerposter. Som Villy Søvndal ( ham fra Socialistisk Folkeparti) måtte erfare, er der stor forskel på at stå at råbe i forhallen og være solist i koncertsalen. I 2013skal vi af med yderligere ca. 40.000 arbejdspladser. Hvad er det vi lønmodtagere skal stemme på. Kan vi selv skaffe os jobs? Det drejer sig om ca. 150.000 der mangler

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at deltage i debatten.

Tophistorier Gå til forsiden