R holder hånden over offentlige ydelser

Det nytter ikke noget at barbere de sociale ydelser, så det bedre kan betale sig at tage et arbejde, mener de Radikales arbejdsmarkedsordfører.

Thomas Søgaard Rohde, Berlingske Nyhedsbureau Thomas Søgaard Rohde, Berlingske Nyhedsbureau
Det er Dansk Arbejdsgiverforenings (DA) årlige arbejdsmarkedsrapport, der viser, at Danmark er det land, hvor det bedst kan betale sig ikke at arbejde. I rapporten er Danmark blevet sammenlignet med Sverige, Tyskland, Holland og Storbritannien. Foto: Camilla Rønde

De Radikale mener ikke, det er vejen frem at skære i de offentlige ydelser, selv om en ny rapport viser, at Danmark er blevet det land, hvor det dårligst kan betale sig at arbejde.

Arbejdsmarkedsordfører Nadeem Farooq (R) fastslår således, at man risikerer at ramme de svageste ved at skære i ydelserne.

- For mig handler det ikke om at sænke ydelserne. Det må ikke være sådan, at dem, der har det svært, skal gå ned i ydelse, fordi der er nogen, der bevist spekulerer i at være på ydelser, siger han og understreger, at det »for langt de fleste dankere kan betale sig at arbejde«.

Læs mere: Venstre vil diskutere kontanthjælp med regeringen

Det er Dansk Arbejdsgiverforenings (DA) årlige arbejdsmarkedsrapport, der viser, at Danmark er det land, hvor det bedst kan betale sig ikke at arbejde. I rapporten er Danmark blevet sammenlignet med Sverige, Tyskland, Holland og Storbritannien.

Administrerende direktør i DA, Jørn Neergaard Larsen, peger på, at der er brug for »en markant reform af kontanthjælpen i løbet af de kommende måneder,« hvis Danmark skal klare sig bedre i den internationale konkurrence.

- Det skal altid kunne betale sig at arbejde og sige ja til et job. Det kan det ikke i dag blandt andet på grund af ydelserne på kontanthjælpsområdet, oplyser han i forbindelse med rapporten.

Læs mere: LA: Behovet for en stor reform er enormt

De Radikales arbejdsmarkedsordfører deler den administrerende direktørs budskab om, at det skal kunne betale sig at arbejde.

- Hele forudsætningen for, at vi har et velfærdssamfund, hviler på, at vi er mange nok, der deltager på arbejdsmarkedet og yder hver vores, siger han.

Ifølge Nadeem Farooq kan man øge folks incitament til at arbejde på flere måder.

- Det handler i stedet om at gøre den økonomiske gulerod ved at være i beskæftigelse større, og der har vi øget jobfradraget i forbindelse med skattereformen, siger han og peger dernæst på jobcentrene som et sted, man kan fokusere.

- Vi må se på om den jobindsats, der bliver gjort ude i kommunerne, skal justeres, sådan at man ude i jobcentrene tager langt hurtigere fat i dem, som går ind i langtidsledighed og bruger flere penge på en mere aktiv indsats frem for bare at aktivere for aktiveringens skyld, siger han.

Læs mere: EL vil forhandle kontanthjælp med regeringen

- For mig handler det om, at man stiller krav. For det værste, man kan gøre for de ledige, er at udlade at stille krav, for så sander de til i langtidsledighed. Jeg tror, de ville bebrejde os mere, hvis vi ikke stillede krav, forklarer han.

Regeringen ventes inden for kort tid at fremlægge sit bud på en reform af kontanthjælpssystemet, og derfor vil den radikale ordfører ikke løfte sløret for, hvilke konkrete tiltag regeringen barsler med i forhold til kontanthjælpsindsatsen.

- Det er klart, at vi har en lang række midler og redskaber til at nå de mål, men det må vi nok vente lidt mere med at få svar på, hvad det er for nogle midler, til regeringen spiller ud med et konkret forslag, siger Nadeem Farooq.

Kommentarer

Gør kommuneskatten progressiv

Et enkelt greb kan løse det problem, der tilsyneladende plager det politiske system. Måske minus de Radikale.
Reducer skatten for de lavest lønnede, så det bliver attraktivt at arbejde. Vellønnede middelklassefolk kan nok give en skærv til formålet. Vi er mange, så hvis vi accepterer 1% højere skat, så er det rigeligt til at dække en mindre opkrævning af skat hos de mindst bemidlede, så deres lønninger bliver konkurrencedygtige i forhold til dagpenge. Når det er sket, mangler vi bare at det private erhvervsliv tager sig sammen til at skabe nogle arbejdspladser.
En anden måde at give plads til kontanthjælpsmodtagere er ved at gøre kommuneskatten progressiv. Derved bliver de dårligst stillede beskattet mindre, hva det jo i virkeligheden går ud på, hvis vi skal opretholde rimelige levevilkår for alle.

BORGERLØN NU! TAK!

DET ER NEMLIG DET SOM VAR TÆNKT MED DET SYSTEMM VI HAR OG ALLE UDVIKLEDE LANDE HAR I VESTEN, OG MED TEKNOLOGIEN AT FREMNTIDEN DVS IDAG VIL VÆRE SÅDAN AT ALLE KAN FÅ EN BORGERLØN SOM ER BEDRE END DET MAN FÅR IDAG SOM KONTANTHJÆLP SÅ VIL FPOLK KUNNE LAVE NE AMSSE TING SOM ER GOPDT FRO SAMFUNDET OG OMCVERDENE OG HJÆLPE HINNADEN ISTEDET FOR AT TRÆKE PÅ SVINEHUNDEN OG GØR DEM TIL SKAME SOM OM VI VAR I 1700 TAL.
DER ER MASSE FOLK PÅÅ KONTANTHJÆLP SOM DANER EN AVIS, SOM HJÆLPER DEN LOKALE SAMFUND SOM ER POLITISKE MEGET AKTIV OG DERMED SØRGER FOR AT DEN DEMOKRATISKE RET BLIVER UDØVET MEN OGSSÅ AT DENS LÆRE BLIVER GIVET VIDERE TIL SAMFUNDETS UNGE OG VOKSNE SOM ER IKKE SÅ BEKENDT MED HVAD DEMOKRATIET ENDELIG BETYDER.
DE OGSÅ HJÆLPER NADRE MED PRAKTISKE PROBLEMER, DIREKTE ELLER VIA KONTAKT PÅ INTERNET, OG SOM HJÆLPER TILA T ØGE VIDEN OG OPMÆRKSOMHED PÅ SAMFUDNS PROBLEMERR OG PÅ KLIMA OG MILJØ OG NATUR OMRÅDET OG PÅ MENNESKERETIGHEDER VERDENS OVER OG OPÅ BORGERSIKKHÉRHED, OG SØRGER FOR AT VORES FRIHED IKKE BLIVER TAGET FRA OS OG AT CENSUR PÅ NETTET BLIVER BEGRÆNSET, OG SOM KNOKLE FOR AT GARDER SAMFUNDET FRA DICTATORISKE GRUPPER OG TENDENSER.
SÅSOM THE PATRIOT ACT.
DE ER VAGTHUNDE OG ÅRVÅGNE FRO RESTEN SOM TIT BEKYMRER SIG SLET IKKE OM DET DA MEDIERNE OG LIB ALLIANCE OG VENSTRE ISTEDET FOR AT TALE OM DISSE VIGTIGE EMNER, OG ARBEJDE SERIØST MED DET SOM DE SKULE, DA DE ALLESAMMEN ER DET MET CENTRALE EMNER I ENHVER POLITISKE ARBEJDE, VÆLGE AT RAGER TIL SGI OG HAKKE NED PÅ DE FATTIGSTE I SAMFUNDET, VED AT TRUMPETER AT MAN SKAL SÆNKE sU OG KONTANTHJÆLPEN!!
DU GUDESTE! HVOR LAVERE KAN MAN GÅR?

TAKELOV FOR DE ARBEJDSLØSE SOM ER MED TILA T OPRETHOLDE DEMOKRATIET OG DET DEMOKRATISKE PROCESS I DANMARK!

JEG HAR LØSNINGEN HER

ELLER AT BETALE POLITIKERE MED SAMME LØN SOM KONTANTHJÆLPS MODTAGERE FÅR, DET VIL GIVE DEM EN VIRKELIGHEDS INDSIGT DE SÅ SØRGELIGT SAVNER OG DET SAMME FOR DIREKTØR FOR DONG OG DSB, SÅ AT DE PASSER PÅ VORES PENGE NÅR DE LAVER KONTRAKT MED ARRIVA, ELLER BESTILLE FJERNESYN REKLAMER MED VORES PENGE I 400 MILLIONER SKALA.
DE VIL INVESTER MERE RIMELIGT OG FORNUFTIGT OG MERE REALISTISKE OG SÆTTE PRISBILET OG EL PRIS MERE REALISTISKE OG UNDGÅ AFGIFTER OG ISTEDET FOR BESKATE DEM SOM PENGEN HAR.
BESKAT DE RIGESTE MED 75 % AF PROFIT EFTER DERES EGNE UDGIFTER ER DÆKKET, OG 10% TIL FIRMAERNE, OG SÅ 75% SKAT PÅ DET RESTERENDE. DET SKULLE DÆKKE FOR FREMTIDIGE INVESTERINGER. OG SØRGER FOPR AT DE 68% FRIMAER I DANMARK SOM IKKE BETALE SKAT SIDEN 10 ÅR BETALE DEN OG AT MRÆSK AND CO OG NORDEA OFG NOVO NORDISK IKKE SLIPPER MED AT BETALE EN SKATTE PROCENT SOM UDGØR MINDRE END 4% AF DERES PROFIT EFTER DERES UDGIFTER ER DÆKKET...MEN BETALER SOM RESTEN AF ARBEJDERE I SAMFUNDET GØR!
SÅ VIL DER VÆRE MASSE AF PENGE I KASSERNE.
OG SØRGER FOR AT DER ER EN KONTROL AF FØDEVARER PRIS OG AF KVALITET I COPP AND CO OG I ALLE SUPERMARKEDER I DANMARK, OG AFSKAFFE HJÆLP TIL LANDRBUG OG ERSTATTE DEN MED SUND FORNUFT, VED FOR EXPL AT UNDGÅ AT DESTRUER 9 MILLIONER GRISER OM ÅRET OG SITEDET FOR PRODUCER LANGT MINDRE GRISER, PÅ EN BEDRE MÅDE, BÅÅDE FOR DYRENE OG FOR FORBRUGERE, OG TIL MINDRE SALGSPRIS DA OMKOSTNINGER TIL AT PRODUCER DEN KØD VIL VÆRE FALDET DRASTISKE TIL UNDER 30% AF DET DET KOSTER I DAG TIL AT PRODUCER LORTE KØD I TOTAL UACCEPTABLE FORHOLD FOR DYRENE, OG SOM DÆKKE FOR 75% AF PRISEN PÅ KØLEDISKEN TIL DE 9 MILLIONER GRISE VI ALDRIG HAR SET ELLER HØRT OM INDTIL DE BLEV NÆVNT I EN TV SERIE (BORGEN).. OVERPROFIT INDGÅR OGSÅ I DISSE 75%

Forklaring

Selvfølgelig vil de radikale ikke sænke ydelserne til deres importerede vælgere, man risikerer jo at de vælger et andet værtsland:-)

Radikal dobbeltmoral

Det er efterhånden svært at blive overrasket over hvor ringe argumenter de radikale vil være bekendt at føre i marken, for at beskytte en del af deres vælgerklientel. Vi skal nu være bekymrede for at en sænkelse af kontanthjælpen vil sætte en gruppe mennesker under pres, men samme omsorg synes ikke at komme "normale" ledige til gode. Vi husker nok alle Vestagers "sådan er det jo" om udsigten til at miste - ikke bare en del af sin indkomst - men det hele, når den toårige dagpengeperiode udløber. Men tilsyneladende skal man belønnes for ikke at have stået i en A-kasse, af en eller anden grund er det bedre i radikal optik at putte sig ind til velfærds-mamas bryst end at være en del af det ordinære arbejdsmarked. Et lille hint om hvad der fungerer: Da kontanthjælpen for unge under 25 blev kraftigt beskåret, faldt undgomsledigheden som ved et trylleslag. Det er iøvrigt også komisk at regeringen på den ene side kan hævde at økonomiske incitamenter ikke virker, når arbejdstagerne på den anden side har øjnene stift rettet mod lønstigninger i de årlige forhandlinger. Kan i blive enige i jeres lille sandkasse, eller vil i hellere give op nu? Det er måske også svært at overskue virkeligheden når man aldrig selv har prøvet at have et job, hr. metervare cand. polit. politiker uden erhvervserfaring, Nadeem?

DAGPENGEMODTAGERE DOBBELT MORAL!

ER UNGDOMS LEDIGHEDEN FORSVUNDET? HVOR? HVORNÅR? I NAT?
PRØV IGEN DENGANG MED OPRIGTIG DATA.
HVAD ER NORMALE LEDIGE?
DU MENER DEM SOM KOSTER STATSKASSERNE 10 GANGE MERE END KONTATHJÆLPEN KOSTER SAMFUNDET?
MAN KAN HAVE ARBEJDET MASSE AF ÅR OG BETALT A KASSEN OG ALLIGEVEL VÆRE PÅ KONTAQNTHJKÆLP SOM OFR EXPLVED AT HAVE VALGT AT UDDANE SIG ISTEDET FOR AT TØRE SIGSELV PÅ DAGPENGE ÅRENE UDEN AT LAVE EN SKID..
MEN BARE ROLIG DU KOMER SNART I KONTAHJÆLPS RÆÆKE OG SÅ SKAL VI HØRE OM GHVORDAN ALLE DINE MYTER OM YDELSER OSV.. FALDER TIL JORD FORAN VIRKELIGHEDEN..
OG SÅ VIL AMN FÅR EN HELT ANDEN SNAK I POLITKER KLREDESE OG MEDIA OM KONTANTHJÆLPS MODTAGERE.. OG DET MANGLER VI SØREMENE MEGET!
JEG KAN VENTE AT SER JER OG JERES DEKOMPOSERET FJÆS STÅR ANSIGT TIL ANSIGT MED VIRKELIGHED SOM ARBEJDSLØS UDEN DAGPENGE SIKKERHEDSNET..
DET KAN GODT VÆRE AT I BLIVER POLITISKE OG SOCIALT MERE BEVIST OG STOPE MED AT STØTTE VENSTRE SOM I HAR GJORDT VED SIDSTE VALG.
HAVDE I IKKE GJORDT DET SÅ VIL SOCVILAISTERNE HAVE FÅET EN REEL FLERTAL OG SÅ VAR DAGPENGE SATSEN FORBLEVET DEN SAMME.
ELLER ENDA FORLÆNGET.
SÅ SPIS SOM I HAR SÅET OG HOLD OPÅ MED AT GIVE ANDRE ARBEJDSLØSER SOM ER DÅRLIGERE STILET END I ER, SKYLD FOR R´JERES FEJLTAGELSER OG FOR JERES VALG STEMME.
i STEMT FORKERT, TAG SELV ANSVAR FOR DET!

DAGPENGEMODTAGERE ER SÅ DOBBELTMORALSK SOM MAN KAN VÆRE!
I VIL HAR MERE UDEN AT YDDE FOR DET, NÅR I ALLERDE FÅR DET MESTE AF ALLE ARBEJDSLØSE I DANMAKR, OG SÅ VIL I OGSÅ AT DEM SOM FÅR MINDST SKAL HAVE ENDU MINDRE, OG SÅ RÆKKER I EFTER DEN ARBEJDSLØS GRUPPE SOM AHR ALDRIG VÆRET IMOD JER OG SOM HAR INTET, FOR AT HÆVNE JER OVER AT I SANRT ENDER SÅDAN SOM DE ER.. HVIS DE FPR MINDRE SÅ FÅR I MINDRE OPFGSÅ! OG IKKE MERE!
MAGE TIL ANTIHUMANISME OG UMESNESKELIGHED OG ANTIKRISTNE MENTALITET SKAL MAN KIGGE LÆNGE EFTER!
ASOCIAL OG ANTISOCILAISTISKE ER DET I ER BLEVET NÅR I KRÆVER DEN SLAGS.
HVORDAN VIL DU HAR AT FOLK SKAL HAVE SYMPATI FOR JER OG STØTTER JERES FORMÅL, NÅR I HÆKKER I ENGE RÆKKER OG SPUYTE PÅ REGEWRINGEN OG SOCIALISTER OG ENHEDSLISTEN, DE ENESTE SOM ER ELER VAR PÅ JERES SIDE OG SOM ER I STAND TILA T HJÆLPE JER, SAMTIDIG MED AT I ANGREBER DE ARBEJDSLØSE SOM ER SOM JER MHT TILA T SØGE ARBEJDE OG DE ENESTE SOM VED HVORDAN DET ER, OG SOM OVENIKØBET ER MERE FATTIGE END I ER OG HAR ET LIV SOM ER HÅRDERE WEND JERES OG EN ARBEJDSSGNING SOM ER MERE BESVÆRLIG END JERE OG SOM JERES ATTITUDE BESVÆRLIGÆØR ENDU MERE!!
OG SOM OM DET VAR IKE NOK, STØTTER I DEM SOM ER DET PARTI SOM HAR INDFØRT AFSKAFELSE AF DAGPENGE EFTER 2 ÅR OG SOM HAR FREMTVINGET DEN PÅ DEN NUVÆRENDE REGERING SENESTE FINAS AFTALE, VENSTRE OG DE LIBERALE!!
DET JEG HAR SET I PRESSEN ER AT ALE DAGPENGE MODTAGERE STEMME FOR BT OG BERLSINKSE DVS FOR VENSTERE SOM ER DEM SOM HAR RENDRØVET DEM TOTALT OG ER SYLD I MISEREN!
HVOR DUMT KAN MAN EGENTLIG VÆRE OG HVOR STOPRT EN SVIN KAN MAN EGENTLIG BLIVER UDEN AT SKAME SIG OG UDEN AT VÆRE ENDA KLAR OVER DET?

DAGPENGE MODTAGERE ER NOGLE VÆRE DUMME SVIN ER DEN KONKLUSION JEG ER KOMMET TIL EFTER AT HAVE LÆST JERE INDLÆGS SAMT INTERVIEW AT NOGLE DAGPENGEMODTAGERE SYN PÅ KONTANTHJÆLPSMODTAGERE OG SE DEM OG HØRT DEM TAE SAMMEN I DET VIKRELIGT LIV..
"JEG HAR SKREVET MIN E 2 ANDSØGNINGER SÅ ER JEG FRI TIL NÆSTE UGE..."
NÅ JA

Á PROPOS DOBBELT MORASLKHED.

MIN SYMPATI HAR I IKKE MERE OG FÅR ALDRIG IGEN.

I ER LIGEGLAD MED RESTEN AF SAMFUNDET, OG OVENIKØBET OPFØRER I JER RÆDSELSFULD OVER DÅRLIGERE STILET END JER, SÅ HVORFOR SKULLE VI FØLE FOR JER OG JERES SAG??

GÅ AD HELVEDE TIL, DYRE SAMFUNDS NASSER!!

Valgkampen er begyndt

Nadeem Farooq (R) har åbenbart allerede startet valgkampen

FLAG MED DE RIGTIG FARVER. DEMOKRATISKE FARVER.

er det din fødselsdag eller er du i tvivl om du bor i danmark eller et andet sted hen?
måske tror du at du er inkarnation af the patriot act, eller har drømmer om at være en veteran.
så vidt jeg har noter mig, har venstre og co ikke stopet i at føre valgkampen siden september 2011...
de kan stadigvæk ike, anno 2013, komme over at de lever i et demokratie og at det er ike dem som har magten.
de kan faktiske ikke forstå hvordan kongerækken kunne ændres så drastiske at det var ikke en fra deres familie som fik magten.
magten og ikke blev valægt
for at adlyde befolkningens stemme kender venstre liberale og ko ikke til.

by the way, har foghs tanke om at komme tilbage nu at hans stilling i NATO skal til genvalg snart?..
eller har han tænkt sig at stile sig til rådighed til rigsretsag for den mest skandaløse korruptions sag nogensinde i danmark histroie med hans berømt hemmelig møde og aftale med LP Møller mærsk representanter og mac kinney møller selv og chefen for det danske bank, tilsamen med lars løkke og lene espersen, den famøse nat hvor de ændrede på dn folketingets stemt aftale for den berygtet lån til den danske bank?
Det var VORES penge, ikke "kongens" de handlede med.
Den aftale er nøjagtifg det man kune forvente fra lande som italy med mafiaen i leder tronen, go den møde svarer til en mafia møde i beste al capone og Godfathers stil!
Korruption er demokratiet værste fjende.
Huske det, og huske at sige det til andre.
Uden korruption ingen fiancielle krise og ingen never ending krige.

En oplagt chance

De fleste mennesker vil gerne arbejde, men der er for lidt arbejde i øjeblikket. Mange flittige, dygtige og pligtopfyldende mennesker bliver derfor henvist til et passivt liv. Et liv hverken de selv eller samfundet er tilfredse med. Konsekvenserne af manglen på arbejde er velkendte for såvel den enkelte som for samfundet. I stedet for - som nu - at forringe vores støtte til dem der betaler regningen for vores kollektive overforbrug i 00'erne og lægge grunden til en svækkelse af den danske model, må vi finde på mere produktive svar på udfordringen, f.eks. kunne vi "opfinde" en række af de servicefunktioner der er forsvundet gennem de sidste årtier: bemandingen på vore stationer og effektiv og hurtig postudbringning, men også ved at forbedre indsatsen på en række af de områder, hvor der altid kan bruges flere hænder: omsorgen for vores ældre, støtten til vores børn osv. Selvfølgelig vil det koste mere end ved bare at lade arbejdsløse gå på dagpenge eller kontanthjælp, men det vil være en beskeden ekstraomkostning i forhold til de goder der kan nås og de personlige og samfundsmæssige ulykker der kan undgås.

Først stjæler man alle folks sparepenge

Dernæst bilder man befolkningen ind, at Kineserne kommer og tager dem alle sammen. Når den ikke virker længere, så propaganderer man ud, at det pludselig som noget helt nyt skal kunne betale sig at arbejde.

Hvor dumme tror vore kriminelle politikere egentlig vi er?

Nej kære politikere - Først giver i mig mine sparepenge tibage, med renter og strafrenter, og dernæst ryger hele folketinget bag tremmer.

Vi er mange der har fået endegyldigt nok af at blive pisset på af dybt korrupte magthavere

Lad os få vækket Grundloven fra sin dvale.

§ 29 (..) Det bestemmes ved lov, i hvilket omfang straf og understøttelse, der i lovgivningen betragtes som fattighjælp, medfører tab af valgret.

Ret og rimeligt.

Hahahaahaaahaa

Jeg tro, du helt har glemt at læse i historiebøgerne. Men det må vel være skønt at kunne få skolepengene tilbage ...

22.500 tog konsekvensen i 2011

22.500 danske statsborgere tog konsekvensen i 2011 og emigrerede.

Og det var jo nok ikke dem der var dårligst stillede som valgte den løsning - vel ?

Danmark bliver det næste Grækenland.

Det kan altid betale sig at arbejde

For når man arbejder, er man med i samfundet, man tjener ikke kun penge men opdyrker desuden et netværk, styrker sin selvtillid og kan opnå nye udfordringer. OG man slipper for at være fattig som gammel.
Jeg er ved at brække mig over, at man skal have ondt af, at raske, voksne mennesker går på arbejde. Finanskrisen er den største krise siden 30erne, så hvis man er rask og har et arbejde skal man bare sige tak til.

Nej.

Nej, det kan det ikke.

Nej.

Nej, det kan det ikke.

Endnu engang ...

... bevis på, at det kan ikke svare sig at tage vare på egen tilværelse i Danmark.

Man er meget bedre tjent med at komme på offentlig forsørgelse og skaren af "velgørenhedsarbejdere" tænker for en og organiserer ens tilværelse.

Den YDENDE del af danskerne er rent til grin.

Som nævnt i andre indlæg, den radikale Nadeem Farooq urinerer i tykke stråler ud over dansk erhvervsliv og den YDENDE del af befolkningen.

Pladder.

Der er jo ikke job at få - og de job, man kan få, kan man så ikke få alligevel, fordi man lynhurtigt anses for "overkvalificeret" - et andet ord for, at man nok drikker for mange bajere eller der er noget andet galt, når man ikke har job inden for sit fag. Eller arbejdsgiveren mener, man hurtigt vil stikke af igen, hvis og når man kan. Og det vil man vel også - hvem her vil ikke helst ha' et job, der passer til en, og hvor man tjener to-fire gange så meget?

Hvorfor rundbarbere - når man kan ødsle pengene væk ???

Hvorfor Urine`rer politikerne på befolkningen. ???

Længe leve Danmark - Danmarkistan - Absurdistan.!!!
Hvilken en af de 3 ovennævnte vil du helst hilde ( heile ) på ???
Danskerne lever som trælle i deres eget land, indspundet i løgne og manipulation, skaffe / fødedyr for det fagforeningsmæssige ,statslige og kommunale pamperi.

Hvor er Friheden,???? vi er bundet og bastet snart til en ukendelighed af love,skatter,afgifter og regler ,som vores hjemlige politikerne og EU udspytter i en lind strøm.

Vi har en mindst en dobbelt så stor stat som indbyggerantallet berettiger det til - herunder i 100 tusinder af statslige ansatte der skubber papir , studier i bandeord,rådet for større færdselsikkerhed,islamiske studier,meneskerettigheds studier,råd og nævn i mangfoldighed ,universitetsansatte der studerer de mest mærkelige ting,som samfundet ikke har brug for.

Og det værste af det hele - de politikere der skulle betjene folket, lytter IKKE til vælgerne , de urinérer på befolkningen. !!!!

De driver Danmark på samme måde som DSB, DONG,og SAS med milliardstore underskud.

Mange ønsker IKKE mere EU - snarere tilbagevenden til EFTA handelssamarbejdet.( spar 8-9 milliarder )

Mange ønsker vores grænsekontrol tilbage.

Mange ønsker os ud af Schengen, FN og de mange konventioner der forhindrer vores selvbestemmelsesret.

Mange ønsker alle IKKE vestlige indvandrere tvangshjemsendt , der belaster de offentlige skattekroner.

Mange ønsker IKKE et multikulturelt samfund.

Mange ønsker at folk på kontanthjælp og arbejdsløsheds understøttelse skal bidrage med en eller anden form for arbejde , f.eks. samle skrald op langs vejene, skovle sne eller feje gader,passe gamle,osv.osv. der er masser af samfundsnyttige opgaver at sætte dem til.

Mange ønsker IKKE den vedvarende indvandring af bistandsklienter, uuddannede analfabetiske "asyl" velfærdsflygtninge.

Mange ønsker et land ledet af et forretningsministerium ,og et meget smalt folketing på evt. højst 50 medlemmer.
Som landet bliver drevet nu ,er landet på vej mod afgrunden og græske tilstande.

Stop al "asyl" bekvemmeligheds indvandring ,etabler lejre i flygtningenes nærområder,hvis man vil hjælpe dem,ellers ender millioner af disse i danmark/europa,gr. overbefolkning , krige og klimakatastrofer.

Allerede nu koster alle IKKE vestlige indvandrere skatteborgerne over 100 milliarder om året + 16 milliarder til U-landshjælp.

Vi låner ca. 85 - 100 Milliarder I udlandet hvert år, for bagefter at forære dem til udlændinge.!!! Det er jo fuldtændigt helt ude på tåbelighedens overdrev.!!!

Hvem får regningen ??? - det er vores børn og børnebørn.!!!

Det politikerene siger og lover før et valg, springer de fra - allerede på valgnatten, de er jo totalt uvederhæftige og fulde af usandheder, de er ikke respekten værd. !!!

Som vi ser i aftenshowet går man kun op i at opfinde nye sygdomme, for det meste psykiske og vil ansætte endnu flere offentlige til at passe dem.

Der reklameres helt ned i de laveste skole klasser, at børnene skal lære at bøsser og lesbiske, er en naturlig væremåde i samfundet ,hvorfor bare ikke ignorere eller tie denne gruppe af mennesker ihjel.

Alle Danskerne er snart så syge af at gå på arbejde eller at mangle et - at det er ren ynk.

Det eneste regeringen kan finde ud af ,det er at ansætte endnu flere mennesker , i det offentlige.

Importere mere end 53.000 østeuropæiske arbejdere til landet,og det uanset at vi har så mange arbejdsløse.!!

Sænk lønninger, momsen og overførselsindkomster ( undtagen til folkepensionister og reelle førtidspensionister ) tag pensionen fra dem ,der har fået den tildelt uden en vægtig helbredsmæssig årsag, så befolkningen tilskyndes / eller tvinges til at arbejde.

Mens de sulter det private erhversliv - fødekæden - ihjel, med for store lønninger, afgifter og skatter af enhver art.

Erhvervs dræbende afgifter , el-afgifter,kørselsafgifter,nox,øvrige såkaldte grønne afgifter,vand afgift,total tåbelige afgifter på brænde som kaldes forsyningssikkerheds afgift, m.m

Fjern alle afgifter og skatter som virker erhversfjendske og konkurrenceforvridende i forhold til de lande vi skal handle med.

Hvad fanden bilder den herskende klasse sig egentlig ind?

Det er vist snart på tide at vi får gjort op med mere end 1000 års ulidelig tradition for at det er de fattige som skal holde samfundet sammen for at de rige kan leve livet i sus og dus.

Og så har de tilmed frækhed at klage over at deres goder er utilstrækkelige. Hvad fanden bilder den herskende klasse sig egentlig ind?

De rige må lære at marginalskatten det er noget svineri som de har påført bistandsklienter. Ingen andre kender til skatteprocenter på mere end 150%.

De fattige vil grine sig i søvn over stakkels 70% marginalskatter som man går til sin revisor med i Whiskey-bæltet.

Claus Sønderkøge
7990 Øster Assels, Mors
csdenmark@gmail.com
www.bridgefiles.net
SKYPE: csdenmark

Tror i jeg er idiot

Gu vil jeg da ej arbejde med at stable brædder hele dagen.
Jeg står op kl 9.00 og ser lidt morgen TV og lufter hunden Så er det tid til frokost og radioavis. Så en tur i haven hvis det ikke er for koldt. Ellers lidt læsning i de gratis bøger fra biblioteket. Så er arbejdsdagen gået. Jeg siger mange tak til dem der betaler for mit underhold. Men jeg skal ikke slides op på en sulteløn, jeg er godt tilfreds med min kontantløn.

Hilsen Flemming

JA DET TROR VI!

SÅ DU ANERKENDER AT DER ER IKEPENGE NOK TIL AT TAGE MROGENMAD OG AFTENSMAD, OG DU GLEMMER AT FORLK PÅ KONTANT HAR IKE RÅD TIL AT HAVE NE RADIO GRUNDET LICENSE PENGE, OG GLEMMER AT DE INGEN HAVE HAR DA DE BOR I DE MESTE USSEL LEJLIGHEDER I KØBENHAVN, GRUNDET URIMELIGE HUSLEJE.. DEM UDEN BRUSEKABINE OG UDEN MULIGHED FOR AT INSTALER EN FORDI KOMMUNEN FORBYDE DET GRUNDET SIKKERHED OG BYGNINGER FORFALD, OG DISSE FATTIGE FOLK HAR ELLERS IKKE RÅD TIL AT BETALE FOR BRUS UDENFOR. SÅ DET ER EN OMGANG MED ETAGEVASK I KØKKEN.
HAR DU LYST TIL AT BO OG LEVE SÅDAN??

JEG TÆNKT DET NOK.

Ikke krav - incitament

Problemet da jeg sad på jobcenter, var ikke, at der ikke var arbejde at få. Problemet var, at man blev trukket i sin ydelse, så snart man tjener det mindste. Man skal tjene en del, før det faktisk kan "betale sig". Og det vil ikke ændre sig, hvis bare man sætter ydelserne ned og "stiller krav".

Jeg synes partierne burde overveje at indføre borgerløn. Skær alle andre ydelser væk - evt. med undtagelse af nogle helt særlige ydelser forbeholdt folk med svære psykiske eller fysiske lidelser fx - og gør sådan, at det kan betale sig at tage det dårlige arbejde. For som nævnt før så var der skam arbejde - det var bare alt sammen meget få timer, og der var meget dårligt betalt. Men hvis grundvilkårene er sikret, så er hver krone tjent netop dét - tjent.

Den idé vil uden tvivl blive kaldt utopisk og mange vil vrænge over det, men helt ærligt - hvorfor tage elendigt arbejde hvis det altid er forgæves? Det er jo på grænsen til udnyttelse.

FLOT!

DET ER NEMLIG DET SOM VAR TÆNKT MED DET SYSTEMM VI HAR OG ALLE UDVIKLEDE LANDE HAR I VESTEN, OG MED TEKNOLOGIEN AT FREMNTIDEN DVS IDAG VIL VÆRE SÅDAN AT ALLE KAN FÅ EN BORGERLØN SOM ER BEDRE END DET MAN FÅR IDAG SOM KONTANTHJÆLP SÅ VIL FPOLK KUNNE LAVE NE AMSSE TING SOM ER GOPDT FRO SAMFUNDET OG OMCVERDENE OG HJÆLPE HINNADEN ISTEDET FOR AT TRÆKE PÅ SVINEHUNDEN OG GØR DEM TIL SKAME SOM OM VI VAR I 1700 TAL.
DER ER MASSE FOLK PÅÅ KONTANTHJÆLP SOM DANER EN AVIS, SOM HJÆLPER DEN LOKALE SAMFUND SOM ER POLITISKE MEGET AKTIV OG DERMED SØRGER FOR AT DEN DEMOKRATISKE RET BLIVER UDØVET MEN OGSSÅ AT DENS LÆRE BLIVER GIVET VIDERE TIL SAMFUNDETS UNGE OG VOKSNE SOM ER IKKE SÅ BEKENDT MED HVAD DEMOKRATIET ENDELIG BETYDER.
DE OGSÅ HJÆLPER NADRE MED PRAKTISKE PROBLEMER, DIREKTE ELLER VIA KONTAKT PÅ INTERNET, OG SOM HJÆLPER TILA T ØGE VIDEN OG OPMÆRKSOMHED PÅ SAMFUDNS PROBLEMERR OG PÅ KLIMA OG MILJØ OG NATUR OMRÅDET OG PÅ MENNESKERETIGHEDER VERDENS OVER OG OPÅ BORGERSIKKHÉRHED, OG SØRGER FOR AT VORES FRIHED IKKE BLIVER TAGET FRA OS OG AT CENSUR PÅ NETTET BLIVER BEGRÆNSET, OG SOM KNOKLE FOR AT GARDER SAMFUNDET FRA DICTATORISKE GRUPPER OG TENDENSER.
SÅSOM THE PATRIOT ACT.
DE ER VAGTHUNDE OG ÅRVÅGNE FRO RESTEN SOM TIT BEKYMRER SIG SLET IKKE OM DET DA MEDIERNE OG LIB ALLIANCE OG VENSTRE ISTEDET FOR AT TALE OM DISSE VIGTIGE EMNER, OG ARBEJDE SERIØST MED DET SOM DE SKULE, DA DE ALLESAMMEN ER DET MET CENTRALE EMNER I ENHVER POLITISKE ARBEJDE, VÆLGE AT RAGER TIL SGI OG HAKKE NED PÅ DE FATTIGSTE I SAMFUNDET, VED AT TRUMPETER AT MAN SKAL SÆNKE sU OG KONTANTHJÆLPEN!!
DU GUDESTE! HVOR LAVERE KAN MAN GÅR?

TAKELOV FOR DE ARBEJDSLØSE SOM ER MED TILA T OPRETHOLDE DEMOKRATIET OG DET DEMOKRATISKE PROCESS I DANMARK!

Netop derfor skal ydelserne sættes ned

Du giver jo selv svaret: "Hvorfor tage elendigt arbejde hvis det altid er forgæves? Det er jo på grænsen til udnyttelse."

Udnyttelsen ligger da så vidt jeg kan se i at trække penge ud af de offentlige kasser, selv om man har mulighed for at ernære sig selv ved at tage det arbejde, som bliver tilbudt én. Elendigt job eller ej.

Faktum er, at pangene i øjeblikket fosser ud af statskassen, med et årligt underskud på ml. 80 og 100 mia. Presset på at få staten til at udbetale overførselsindkomst bliver kun større de kommende år. En eksplosion i pensionister og en forøget indvandring fra 3. lande uden at det modsvares af folk der reelt leverer et stykke arbejde, som kan generere nogle penge i kassen.

Afgifter der sættes op, så dagligvarehandel flyttes uden for landets grænser, forøgede afgifter på alt, hvadenten det rør sig eller er dødt reducer antallet af arbejdspladser i det private erhvervsliv. Skatteindtægter fra offentlige ansatte, svarer til at fodre hunden med sin egen hale.

Grækenland here we come!

Borgerløn !?

Teknisk set går jeg også ind for en ordning som nok må karakteriseres som borgerløn. Men ordet "borgerløn" vækker let heftig debat som kortsluttet for en fornuftig debat.
Lad os værdsætte alles arbejdsbidrag lige og blive enige om at snuppe den samme procentvise andel af al arbejdsindkomst, f.eks. 42%, fra alle, uden at modregne i "borgerlønnen". Så får alle altid 58kr ud af det når de tjener 100kr.
Man kan jo altid diskutere procent satsen, men det er jo en anden diskussion.

Hvorfor skal de pludselig kunne betale sig at arbejde???

Det har det da aldrig gjort. Men nu skal det pludselig kunne betale sig ved at skære i de offentlige ydelser.

Øh hvor dumme tror de lige vi er?

Uanset om de så skyder alle arbejdsløse, så kan det altså stadig ikke betale sig at arbejde. Man når nemlig ikke engang at sætte pengene i banken inden de er ædt op af hyperinflation.

Det eneste der vil kunne betale sig er, at skyde samtlige kriminelle og korrupte politikere.

OG MERE END DET

ELLER AT BETALE POKLITIKERE MED SAMME LØN SOM KONTANTHJÆLPS MODTAGERE FÅR, DET VIL GIVE DEM EN VIRKELIGHEDS INDSIGT DE SÅ SØRGELIGT SAVNER OG DET SAMME FOR DIREKTØR FOR DONG OG DSB, SÅ AT DE PASSER PÅ VORES PENGE NÅR DE LAVER KONTRAKT MED ARRIVA, ELLER BESTILLE FJERNESYN REKLAMER MED VORES PENGE I 400 MILLIONER SKALA.
DE VIL INVESTER MERE RIMELIGT OG FORNUFTIGT OG MERE REALISTISKE OG SÆTTE PRISBILET OG EL PRIS MERE REALISTISKE OG UNDGÅ AFGIFTER OG ISTEDET FOR BESKATE DEM SOM PENGEN HAR.
BESKAT DE RIGESTE MED 75 % AF PROFIT EFTER DERES EGNE UDGIFTER ER DÆKKET, OG 10% TIL FIRMAERNE, OG SÅ 75% SKAT PÅ DET RESTERENDE. DET SKULLE DÆKKE FOR FREMTIDIGE INVESTERINGER. OG SØRGER FOPR AT DE 68% FRIMAER I DANMARK SOM IKKE BETALE SKAT SIDEN 10 ÅR BETALE DEN OG AT MRÆSK AND CO OG NORDEA OFG NOVO NORDISK IKKE SLIPPER MED AT BETALE EN SKATTE PROCENT SOM UDGØR MINDRE END 4% AF DERES PROFIT EFTER DERES UDGIFTER ER DÆKKET...MEN BETALER SOM RESTEN AF ARBEJDERE I SAMFUNDET GØR!
SÅ VIL DER VÆRE MASSE AF PENGE I KASSERNE.
OG SØRGER FOR AT DER ER EN KONTROL AF FØDEVARER PRIS OG AF KVALITET I COPP AND CO OG I ALLE SUPERMARKEDER I DANMARK, OG AFSKAFFE HJÆLP TIL LANDRBUG OG ERSTATTE DEN MED SUND FORNUFT, VED FOR EXPL AT UNDGÅ AT DESTRUER 9 MILLIONER GRISER OM ÅRET OG SITEDET FOR PRODUCER LANGT MINDRE GRISER, PÅ EN BEDRE MÅDE, BÅÅDE FOR DYRENE OG FOR FORBRUGERE, OG TIL MINDRE SALGSPRIS DA OMKOSTNINGER TIL AT PRODUCER DEN KØD VIL VÆRE FALDET DRASTISKE TIL UNDER 30% AF DET DET KOSTER I DAG TIL AT PRODUCER LORTE KØD I TOTAL UACCEPTABLE FORHOLD FOR DYRENE, OG SOM DÆKKE FOR 75% AF PRISEN PÅ KØLEDISKEN TIL DE 9 MILLIONER GRISE VI ALDRIG HAR SET ELLER HØRT OM INDTIL DE BLEV NÆVNT I EN TV SERIE (BORGEN).. OVERPROFIT INDGÅR OGSÅ I DISSE 75%

Du skal blot tilkæmpe dig en førtidspension

Løn og skatter er så høje i Danmark, at uanset hvad vi gør ved kontanthjælpen, så vil arbejdspladserne flytte ud. I den afdeling hvor jeg arbejder at vi inden for de sidste par år blevet flere indere end danskere, og om kort tid bliver vi danskerne fyret, og inderne udfører arbejdet fra Indien.
Vi har bragt os selv i en håbløs situation, hvor kun massive nedsættelser af personskatten og lønninger vil kunne redde lidt af den kommende nedtur.
Derfor anbefaler jeg også de unge at tilkæmpe sig en førtidspension, hvilket jeg kan se er ganske nemt, når blot man kender historien på en som allerede har fået tilkendt førtidspension. Kun som førtidspensionist er man sikret en høj stabil indkomst hele livet, og man kan endda rejse til fx. Thailand, få sendt førtidspensionen derned, leve ubekymret og have en levestandard svarende til en dansker som tjener ca. kr. 70.000 om måneden brutto.

Bjarne Madsen

Du har desværre ret.

Hvor åndssvagt

Bjarne Madsen. Det er fuldkommen hen i vejret og påstå, det er så nemt - eller dejligt - at komme på førtidspension. Du skulle skamme dig.

Hvilken gang vrøvl

dumheden lyser jo ud af dit indlæg. "Man kan bare få en førtidspension" din indre svinhund og misundelse kommer til udtryk, jeg er selv på en førtidspension og det tog over 6 år inden den blev godkendt, hvordan tror du lige det er, når man har brugt 4 år på at uddanne sig i sine unge dage og så ende efter den lange perioden hvor man ikke aner hvor man ender, at få en førtidspension, en halvering af sin normale indkomst, et forringet liv, socialt, økonomisk, helbredmæssigt bliver man ødelagt af, så din tankegang om et luksusliv på en førtidspension er mildt sagt fyldt af fordomme, du kan til enhver tid få mine helbredsproblemer og ødelagt liv i bytte, du holdt ikke en uge, jeg skal leve dette "lukusliv" til jeg dør.

Et svin kan man altid være overfor syge, men jeg omgås ikke svin, og dem er der mange af i Danmark.

Blot?

Og hvordan har du så tænkt dig at få den førtidspension, BM? Er du overhovedet klar over, hvor svært det er at opnå pension? Hvor mange år det tager med undersøgelser, speciallægeerklæringer m.v.? Du er endnu et bevis på, at fordomme trives bedst i en sump af uvidenhed.

Reformerne kan ikke virke før løn og skat kommer ned!

Sålænge lønnen er så høj i DK, vil vi blive ved med at tabe jobs til tyskere, svenskere og polakkere. Derfor vil de nuværende reformer ikke virke, selvom de øger incitamentet til at finde sig et arbejde.

Der er simpelthen ikke jobs i verden til de lønninger vi har herhjemme. Det har jeg konstateret ved selvsyn hos en række virksomheder, og det bekymrende er, at nu rykker udflagningen ind i kontorerne, da man nu let kan lægge hele bogholderiet udenfor landet. Det er altså endnu højere løngrupper der rammes og det rammer endnu hårdere i efterspørgslen indenlands på håndværkere, frisører og detail. Internethandel er derfor også ved at se en markant fremgang nu og er en de måder butikkerne rammes meget hårdt. Dvs endnu flere arbejdsløse og større offentlige underskud! Det er dybt bekymrende.

En koordineret skatte og lønsænkning vil løse problemet øjeblikkeligt.

Situationen er meget alvorlig og jo længere tid vi venter jo større bliver de offentlige underskud og des mindre vil industriens grundlag være til at genetablere sig i DK. Vores råderum vil også blive lavere med tiden og gør reformerne langt mere belastende end at gennemføre dem i dag.

Alternativet er afgrunden. Løntilbageholdenhed virker ikke, det gør de andre også, og sydeuropa sænker dem sågar.

Du skriver at

"En koordineret skatte og lønsænkning vil løse problemet øjeblikkeligt."

Hvilket er noget vrøvl, gør Danmark dette vil de lande du nævner kunne gøre det samme igen, og så har vi en spiral i gang og det eneste der kommer ud af det, er fattigdom, det sker allerede i Tyskland, det hedder working poor, (arbejde fattig) de kan knap nok tjene til at betale for at overleve.

Og sjovt nok er de der tjener mest med på ideen, hvorfor skal de højst lønnede stadig beholde der løn, goder o.s.v

Politikerne får store stigninger i deres løn, fradrag og får mere udbetalt, i mens dem som har mindst skal betale endnu mere og får endnu mindre.

Lad os da bare vælge afgrunden, Jan.....

(Dette er et svar til Jan Larsen, der kommenterede mit tidligere indlæg, som er lagt ind det forkerte sted. Et velkendt problem her på B.dk)

Gør vi ikke noget, så mister flere og flere danskere deres job, og det offentliges underskud vil fortsætte med at vokse, samtidig med at ældrebyrden vokser og olieindtægterne falder.

Danske virksomheder kan simpelthen ikke konkurrere med selv tyske og svenske virksomheder og med deres død forsvinder også hele det teknologiske grundlag for at varetage og fastholde forskning og udvikling her i landet. Der er enkelte spillere som Novo i meget specielle nicher, der holder til det, men selv de melder, at de ser på lavere skatter og produktionsomkostninger i udlandet i forhold til fremtidige investeringer.

Så, Jan enten vil du som de fleste herhjemme ikke forstå, at der er konsekvenser ved at leve i overflod uden at yde eller også kommer du, og for så vidt også mig, til at lære det på den hårde måde.

Ingen arbejdspladser = øgede offentlige udgifter til arbejdsløse og lavere skatteindtægter = større offentlige underskud = stigende renter = BOLIGKRAK = flere arbejdsløse = øgede offentlige udgifter...... = AFGRUNDEN og meget store nedskæringer

HAr du fattet det eller er det på tide du ringer til MOAR!!!!

Radikale holder folk i arbejdsløshed

Når overførselsindkomsterne er så høje, at det ikke kan betale sig at tage et arbejde til mindstelønnen, så har man på forhånd opgivet at få folk i beskæftigelse. Det er blandt andet derfor vi ser, at østeuropærer tager disse lavestlønnede job. Der er omkring 50.000 udlændinge, der arbejde i DK, samtidigt med at vi har stor arbejdsløshed.

@Erik Gram - Det er jo fordi du tror,

at alle og enhver kan få et af de der job, "som ingen vil ha'", men sådan fungerer virkeligheden ikke. Har man en eller anden uddannelse, er man et let offer for mistænksomhed; mange tror, at man er dranker eller psykopat eller hvad ved jeg, hvis man søger et job med lav løn eller uden for ens branche i det hele taget. Og hvis du tror, at folk på kontanthjælp får hjælp til at finde arbejde, så må du tro om igen. Hjælpen er ikke nævneværdig. Værre endnu står det til, hvis man heller ikke har ret til kontanthjælp; så eksisterer man nemlig ikke i systemet. Der er meget arbejdskraft, der ikke kommer i spil, ja, men det er saftsuseme ikke kun de lediges fejl.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at deltage i debatten.

Tophistorier Gå til forsiden