SF i Aarhus har glemt Möger på kandidatlisten | Berlingske Politiko
Luk

Seneste nyt

SF i Aarhus har glemt Möger på kandidatlisten

Tidligere skatteminister Thor Möger Pedersen står ikke på listen over folketingskandidater for SF i Østjyllands Storkreds, selvom han stiller op. Kredsformanden erkender, at det er en forglemmelse.

Merian Garde Gräs, Berlingske Nyhedsbureau

Selvom Thor Möger (SF) har været folketingskandidat for SF i Aarhus Nord i tre måneder, står han ikke på listen over partiets kandidater i Østjylland. I stedet står Thomas Medom opført, og det er en fejl, erkender kredsformanden.

- Vi har ikke fået det gjort, og det er beklageligt, siger formanden for SF i Storkreds Østjylland, Lars Lyngsdal, til DR Nyheder.

Også på SFs landsdækkende hjemmeside står Medom opført i stedet for Möger - selvom partiets pressetjeneste har bedt om at få rettet fejlen allerede før jul.

Siden oktober har Thor Möger været folketingskandidat i Aarhus Nord, fordi ingen andre meldte sig, da kredsen blev ledig, fortæller kredsformanden.

- Og inden 1. oktober meddelte jeg det til landsledelsen. Og de har bekræftet, at de har modtaget det, fastslår Lars Lyngsdal.

Thor Möger blev fyret som skatteminister i oktober, da Annette Vilhelmsen (SF) overtog formandsposten i partiet, og da han blev hentet direkte ind på posten, er han ikke valgt ind som medlem af Folketinget.

Tophistorier Gå til forsiden