SF i Aarhus har glemt Möger på kandidatlisten

Tidligere skatteminister Thor Möger Pedersen står ikke på listen over folketingskandidater for SF i Østjyllands Storkreds, selvom han stiller op. Kredsformanden erkender, at det er en forglemmelse.

Merian Garde Gräs, Berlingske Nyhedsbureau Merian Garde Gräs, Berlingske Nyhedsbureau

Selvom Thor Möger (SF) har været folketingskandidat for SF i Aarhus Nord i tre måneder, står han ikke på listen over partiets kandidater i Østjylland. I stedet står Thomas Medom opført, og det er en fejl, erkender kredsformanden.

- Vi har ikke fået det gjort, og det er beklageligt, siger formanden for SF i Storkreds Østjylland, Lars Lyngsdal, til DR Nyheder.

Også på SFs landsdækkende hjemmeside står Medom opført i stedet for Möger - selvom partiets pressetjeneste har bedt om at få rettet fejlen allerede før jul.

Siden oktober har Thor Möger været folketingskandidat i Aarhus Nord, fordi ingen andre meldte sig, da kredsen blev ledig, fortæller kredsformanden.

- Og inden 1. oktober meddelte jeg det til landsledelsen. Og de har bekræftet, at de har modtaget det, fastslår Lars Lyngsdal.

Thor Möger blev fyret som skatteminister i oktober, da Annette Vilhelmsen (SF) overtog formandsposten i partiet, og da han blev hentet direkte ind på posten, er han ikke valgt ind som medlem af Folketinget.