Thorning betaler prisen for triste udsigter

S står til en lussing ved kommunalvalget i november, og det er årsagen til, at der er korridorsnak i partiet om Thornings fremtid som formand, lyder det fra politisk redaktør.

Christian Nørgaard Larsen, Berlingske Nyhedsbureau Christian Nørgaard Larsen, Berlingske Nyhedsbureau
Der er megen korridorsnak om Thornings politiske fremtid, hævder politisk redaktør og kommentator, Jesper Termansen. Foto: CLAUS FISKER

- Det er udtryk for den frustration, som tager til i takt med, at kommunalvalget nærmer sig.

Sådan beskriver politisk redaktør på Radio24syv, Jesper Termansen, den utilfredshed med statsminister og partiformand Helle Thorning-Schmidt (S), der tilsyneladende breder sig i Socialdemokraternes egne rækker.

Fredag skrev Weekendavisen, at der er ministre, som ikke regner med, at Thorning står i spidsen for partiet ved næste valg, og lørdag var det BTs tur med historien om, at det generelt står sløjt til med tilliden til Thorning i den socialdemokratiske folketingsgruppe.

- S skal møde vælgerne igen inden så længe, når der er kommunalvalg til november, og der er allerede en voldsom nervøsitet i det kommunale bagland for, hvordan det skal gå. Det er de færreste i »partiets kommuner«, der tror på, at partiet ikke går markant tilbage. Flere steder sidder S med et smalt flertal med SFs stemmer, og alt tyder på, at SF også går tilbage, siger Jesper Termansen til Berlingske Nyhedsbureau.

- Der vil være et blodbad af S-borgmesterposter, som forsvinder til november, og det er selvfølgelig det, der får gang i disse korridorsnakke og spekulationer, fastslår Jesper Termansen.

Ifølge kilderne er der dog næppe nogen, der tør satse deres egen karriere ved at prøve at presse Helle Thorning-Schmidt ud, skriver BT. Men flere håber, at hun selv indser, at hun står til et nederlag ved næste valg og tager konsekvensen deraf.

Kommentarer

Helle få du dig et EU job

Du er den mest upopulære statsminister vi har haft, så vidt jeg kan mindes og så er du Danmarks første kvindelige Statsminister, hvis du gjorde alle en tjeneste fik du dig et EU job, vi vil gerne have Mette Frederiksen som leder af S, du er en dyr millionær, og så din skattesag, skal vi også høre om, du er forbudt på vores tv, kan du huske du lovede min mand der er kørestolsbruger, da du skulle møde i Nykøbing Sj. men kom til, at køre til Asnæs, det viser din evne til, at tænke! Vinni Tersløse

Der er ikke meget debat i DK for tiden

Det eneste man taler om er regeringens rådvildhed.
Er det virkelig sådan, at hverken regeringen eller deres mange spindoktorer kan komme op med noget at tage stilling til, som kunne være et bidrag til at få landet ud af de klemmer som nu er blevet så fint beskrevet.

Hvilken talenter.

Man skal tro at Tante Berlingske dyrker indavl, den højere videnskab er det ikke at referer til egne ´´Eksperter´´ men kan de nu også tjene penge.

Eftertiden vil sikkert se blidere på Thorning

Up front så lad mig bekende at jeg stemmer Venstre og jeg aldrig har brudt mig om HTS og hendes hof snog Sasssssssssss Larsen!
MEN, lad os nu nuancere debatten.
Pt ser vi en traditionel journalistisk kampagne hvor de sviner et offer i bund / til døde, og derefter bygger offeret op igen.
HTS fighter ånd, der driver hendes smil pt på trods af at være kåret som nytårstorsk 2 år i træk, må bygge på visheden om den kommende side 2 i kampagnen. Eftertiden vil udpege hende som den mest upopulære statsminister, men omvendt påpege at tiden heller ikke var til rød politik. Hun havde armen vredet rundt og måtte sammen med SF spise kameler/mærkesager morgen/middag/aften. Men økonomer vil rose hende for hendes/Vestagers rette reformer som var rigtige og reelt overgik VKs krisereformer (2009 og frem) pånær efterlønnen.
Det er denne eftertids rationalisering som HTS overlever på og vil give hende et ok eftermæle som også hendes EU kollegaer er bevidste om og køber når HTS lægger sin EU ansøgning. Mon ikke allerede HTS kører dobbelt spil i EU pt og beklager sig over dem derhjemme som ikke forstår krisens alvor hvilket kollegerne i EU kan id sig selv med fordi de har nøjagtig den samme respons på deres egen krisehåndtering derhjemme!
Snogen Sassssss holder lav profil pt (og renser sig selv pt i Information som hopper på historien om PETs samfundsskadelige overvågning af politikere) og venter på HTS exit hvor hans små kampagner vil skabe hans bulldozer vej frem igen! Mon ikke han snor sig kærligt om Mette F pt.

Uden morgensang ingen folkeskole.

I Jydens Land betaler præsten i Thorning sin skat med sang, uden alsang intet fælleskab.

Hvor kommer alle oplysningerne fra

Jo såmend fra Bt og Weekendavisen, og er det troværdige kilder, skal vi lægge så meget i det de skriver.
Men Helle er så midtersøgende at man næsten ikke kan komme mere midt ind på dartskiven til skade for alle dem der tradiontionelt stemmer på Socialdemokratiet. Jeg er en af dem som lige så godt kunne stemme på Radikale venstre eller Socialistisk Folkeparti, der er ingen nuancere.

... triste udsigter ?

Helle Thorning-Schmidt betaler ikke prisen for noget som helst, heller ikke for andres gerninger.

Helle Thorning-Schmidt får kun reaktionen på den suppedas, som hun SELV har bragt sig og S i

Men, hun lykkedes at få "statsminister" på CVet - det var målet, når man er karrierer kvinde med "glødende EU-hjerte".

Danskerne og Danmark kommer til at betale regningen efter Helle Thorning-Schmidts mislykkede stunt med at "lege politiker".

Bordet fanger...

Det er jo sjælden vi ser folk klare sig ud af gentagne usandheder (løgne)de indhentes næsten altid på et senere tidspunkt,HTS og Villy.S løg lige så stærk som en hest kan løbe og de vidste det,ved de valg debatter de deltog i sagde de det samme igen og igen,det gør jo ikke løgnen til en sandhed bare fordi den gentages,de havde mange gode intentioner og fremtids planer for vores land som "de" sagde var ved at gå rabundus,kørt i sænk af de blå,der var næsten ikke noget som efter deres mening fungerede i vores land,VI vil redde danmark fra afgrunden,der var nok bare "lige" noget de havde glemt de to HTS og VS,det krævede flertal,men så kom jernladyen Margrethe Vestager og Corydon,Helle fik Sass ud af vagten,det gik ikke med den bulderbasse når Margrete havde magten,Villy blev sendt i "næsten"landflygtighed,udenrigsminister er meget hjemme fra,fri for ham det meste af året,samt var Sass sendt i fælden.
Betalings ring,der kommer en god løsning i morgen,40 % billigere billetter på busserne osv,en fair løsning,12 min mere arbejde til alle,hvor blev det alt sammen af som skulle redde danmark fra den elendighed den borgerlige regering med hjælp fra DF havde kørt danmark ud i,hvordan går det nu Helle,hvad syntes du selv,vi fik intet svar i Nytårs talen.
Jeg følger meget med i politik,jeres møder i og udenfor folketinget,men uanset hvor jeg hører dig sige noget virker du fjern,du er her ikke rigtig,du er kunstig,det er forståelig fordi usandheder er svære at håndterer uanset en god løsning i morgen så fanger bordet nu,selv dine egne inc ministre undsiger dig...
Ved du hvad helle, jeg tror du tog posten som statsminister for at kunne bruge den som indgang til en stilling i EU senere,måden i lever på privat viser med alt tydelighed at det er der i vil lande,Brussels er fremtiden for dig,derfor gør os alle en tjeneste,tag din afsked,udskriv folketingsvalg nu,du har gode grunde, i loyal,e ministre,stadig dårlige menings målinger,langt nede på danskernes person måling,du har intet at tabe ved at redde vores land fra jeres uduelighed,jeres løgne,jeres bedrag,ring til Mette Frederiksen måske hun kan hjælpe dig på vej,hun siger jo i dag at jobcentrene skal se udenlandsk for at skaffe job,måske hun kan ringe til Barosso,han finder let et job til en ex.Statsminister,fortvivl ikke Helle,der kommer en god løsning i morgen,ik,å Mette....
En sidste bøn helle,tag lige Villy med,for han er da om noget en skamplet på dansk repræsentation i udlandet....
God tur Helle..det ønsker jeg dig fordi du som person syntes jeg godt om,du ser godt ud,er frisk,er lige til,men uduelig som leder..sandheden er altid ilde hørt....nå for pokker Helle,sandheden,ja,glemte lige den har du en meget bred fortolkning af....

Det er synd fo Helle

Helle har jo kun trukket sit personfradrag fra 2 gange hvert år i 10 år, er er kun blvet dømt til at betale halvdelen tilbage på grund af 5 års forældelsesfristen.
Hendes man betaler slet ikke skat i Danmark, men nyder ligesom Helle godt af de danske velfærdsgoder.
Da Skat skulle undersøge om Helles mand er skattepligtig i Danmark ændre socialdemokraterne i Skat reglerne, sådan at han pludselig ikke har sit tilhørsforhold til Danmark.
Jeg er ved at brække mig over disse grådige egoister.

Men til forskel fra dig - så ændre hun ikke på virkeligheden

For sandheden er jo at ingen af os almindelige skatteborgere kan trække noget personfradrag fra. Det er noget skat styre.

Og efter flere henvendelser fra Helle blev fejlen rettet.

I den samme periode betalte hun faktisk skat - selv om hun ikke var skattepligtig.

Til forskel fra de fleste borgerlige politikere har hun også frasagt sig at få pension fra EU.

Det passer ikke helt til den virkelighed du gerne vil tegne for at skade en politisk modstander. Men så gør det med politiske argumenter og ikke ved personlige kampagne som ikke har rod i virkeligheden.

Jeg tror man skal være forsigtig

Med at dømme Helle ude. Hvis nu dem, der går tilbage i de kommuner er nogen, som ikke har hjulpet - så kunne det jo være, at Helle ikke havde så forfærdelig meget imod, at de røg ud.

Kun Thorning kan

Når det går op for folk, at de konstant bliver fodret højrefløjens kvalmende propaganda vågner de forhåbentlig op og ser Helle Thornings kvaliteter og sammenligner dem med oppositionens vattede eksemplarer: Barfoed og Lars Løkke. Helt ærligt, hvem ønsker for alvor at gå tilbage til de to fusere?

Thorning er i færd med at trække Danmark op af den ulykkelige sump, som 10 år med VKO, væltede os ud i. Højt hævet over sumpfolkets kluntede forsøg på at vælte mudderet over på hendes regering arbejder hun støt og effektivt på at få os på ret køl.

Hun har for længst bevist, at hun besidder statsministerkvalitet, og at intet - og da slet ikke den nuværende opposition - vil kunne stoppe hende. Kun Thorning har den styrke, der kræves til denne enorme opgave.

De oplyste få

Nogle kan se igennem "højrefløjens kvalmende propaganda". Hvordan er de blevet udstyret med sådanne magiske evner? Hvad gør J.V. Madsen immun? Hvordan ser han denne "statsministerkvalitet" give sig udslag? Hvori består denne "styrke"? En ting har han ret i, Thorning søger af al magt at undgå, at noget mudder klæber til hende selv og søger ved enhver given lejlighed at skyde skylden for manglende resultater på tiderne, forgængerne og den parlamentariske situation. Imidlertid har J.V. Madsen behændigt garderet sig mod modsigelse, thi alle der er uenige med ham, er endnu ikke vågnet op, men sidder sovende fast i sumpen, mens de bliver fodret med propaganda.

Denne kommentar

blev ved en fejl knyttet til det forkerte indlæg. Beklager.

Helle Thorning er en dygtig regeringsleder

Jeg er meget enig. Helle Thorning er en dygtig og stabil regeringsleder. Jeg mener så heller ikke, at hun repræsenterer løftebrud som de mere negative personager ustandseligt populerer (bliver de ikke snart trætte af at høre på sig selv). Snarere at hun har skullet orientere sig i en mindretalsregering med de udfordringer det giver anledning til. Údfordringer hun ikke skulle forholde sig til såfremt hun havde fået den nødvendige vælgeropbakning til en flertalsregering. Så ja, det er vælgernes skyld, at der er nogle løfter der ikke har kunnet holdes.

Om Helle Thorning fører socialdemokratisk politik er jeg i og for sig ligeglad med, men hun skal dæleme føre den rigtige politik - tage de beslutninger som landet har behov for. Dét er hendes ansvar som regeringsleder. Og det gør hun. Hun tager også de upopulære beslutninger som skal føre Danmark nogenlunde uskadte igennem en dyb økonomisk krise, upopulære beslutninger som har det formål at skabe vækst og arbejdspladser. At hun så også samtidig faktisk fører rendyrket socialdemokratisk politik er så interessant alle fordommene taget i betragtning, men for mig ligegyldigt, bare hun gør det rigtige for landet.

Traditionen tro får socialdemokratiet min stemme ved kommunalvalget - hvorfor ændre på noget der fungerer godt og har gjort det i mange årtier i den kommune jeg tilhører.

p.s. Indlægget skulle placeres under Jørgen Villy Madsen's indlæg, men Berlingske havde åbenbart en anden holdning til dét.

Til Jørgen Villy Madsen

Til Jørgen Villy Madsen!!

Det er muligt at den nuværende opposition ikke kan stoppe HTS - men os der desværre stemte hende til magten skal nok få sat en stopper for S og HTS og alle deres løgne ved først givne lejlighed og jeg skal ihvertfald nok vise min mening ved valget ude i kommunerne lige om lidt! De har ført deres (tidligere) vælgere bag lyset med alle deres løgne før valget.

Det er muligt at du ikke er en af dem der bliver smidt ud over kanten mens som du synes at HTS er i færd med at trække Danmark op af den ulykkelige sump - der er desværre bare tusindevis af dansker der ikke er lige så heldig som dig!!

Thorning betaler prisen for sine løgne.

Helle Thorning kom til magten på sine løgne.
"Jeg kan slå Anders Fogh"
"Jeg vil indføre betalingsring"
"Jeg vil indføre millionærskat"
Osv, osv ...
Helle Thorning kan intet andet end at skrotte og udviske socialdemokratiet.
Gad vide om hun er plantet i socialdemokratiet af VKO for at udøve 5. kolonnevirksomhed.

Socialdemokraterne mangler ideologi

Igen står det lysende klart, at Socialdemokraterne kun interesserer sig for eget omdømme og indflydelse. De, der ikke angriber partiets formand, taler el. skriver helst om Venstre. Det er ikke kun Helle Thorning-Schmidt, der mangler at indse noget. Mange borgmestre og andre ledende socialdemokrater burde overveje, hvorfor de egentlig er medlemmer af partiet, når de tydeligvis ikke støtter partiets politik. De, der er på valg til næste kommunalvalg burde desuden overveje, hvilken politik de så støtter.

Så længe socialdemokratiske debattører kalder pressen borgerlig, diskvalificerer de sig selv.

VKO skraldet hober sig op

Helle lider under VKO skraldespanden, afdragsfri lån festen,den forkortende dagpengeperiode Og de kunstigt oppustede priser på boligerne.

Efter den forkortende dagpengeperiode og overgang til kontanthjælp vil Ægtefælles indtægter trækkes fra i kontanthjælpen krone for krone.

Bevares, bankerne vil tage sig betalt for omlægning af de 25.000 afdragsfri lån, der må omlægges i 2013, markant flere de kommende år.
Samfundet kommer til at hænge på regningen for bankernes afdragsfrie lån der blev opfundet til, at puste boligpriserne kunstigt op.

Det ser ikke godt ud, men Helle har et fast arbejde i Renovationbranchen, hvor VKO skraldet hober sig op.

Ja....er det ikke mærkeligt ???

at et politisk parti og dets leder (læs komplet uduelige kransekagefigur)får mandater efter deres svigt, løgnehistorier, løftebrud og pamperi....mærkeligt!

Der er kun i den socialistiske pamperbevægelse (læs fagbevægelse) at svigt og bedrag gir højere løn og pensioner!

Der kommer snart en god løsning på S's problemer

Helle Thorning render pt. bl.a. rundt i Brussels og kloger sig med sine spindoktorer, mænger sig med de store landes regeringsledere og slikker r.. på diverse andre regeringsledere og specielt Barosso. Hun har erfaring i hvordan man gør politisk karriere. Man mænger sig med beslutningstagerne, synger højt med på deres melodier så meget som muligt og snakker ellers sort. Det er vejen til karriere i politik. Idealisme, det er for idioter, hvilket der desværre ej heller er mangel på i rød blok.

Hun er ikke dum og ved godt at hun ikke bliver genvalgt. Faktisk er hun måske fortid i det danske folketing i løbet af kort tid. Hvornår bestemmes af EL. Hun er ved at forberede sin retræte fra DK og satser nu på en fremtid i EU. Derfor holder hun smarte intetsigende taler om EU i flere dele og promoverer sig med Barosso på så mange fotos som muligt.

I DK er der ingen, som gider høre på hende mere. Hun, hendes spindoktorer og hendes makker Villy fra SF har afsløret sig som nogle af de værste løgnere i historien. Hun ved at hun ikke bliver til mere i det danske folketing igen. Hendes karriere som statsminister er slut, den dag der udskrives folketingsvalg.

S og SF bliver begge decimeret ved næste kommunevalg

Jeg kunne aldrig drømme om at stemme på de partier så længe de har så inkompetente ledelser. Og jer er overbevist om at rigtig mange vil benytte kommunalvalget til at vise foragten for de umuliusser. HTS skal selvfølgelig væk, men hvem skal dog erstatte hende....Corydon ? Uha da.

Hvad mon Helle indser?

Denne form for diskussion er helt naturlig, den vigende opbakning i befolkningen taget i betragtning.
"...flere håber, at hun selv indser, at hun står til et nederlag ved næste valg og tager konsekvensen deraf." Det gør de muligvis, og det kan da ikke afvises, at nogle af os har undervurderet hende, og at hun rent faktisk kan indse noget sådant. Hvad får imidlertid nogen til at tro, at hun vil tage konsekvensen?

Ja, de får "tæsk" ved kommunalvalget!!!

Ja, de får "tæsk" ved kommunalvalget!! jeg skal ihvertfald nok vise min mening ved kommunalvalget - S og SF får aldrig mere min støtte!!!

Og man kan spinde både fra blå og røde politikere og medier om grunden - men grunden er udelukkende at man s..... på alle de arbejdesløse og alle dem der ligger ned og vælger bla. at give skattelettelser og mest til dem der har allermest og på bekostning af alle de arbejdsløse hvor mange har betalt tusindevis af skattekroner til fællesskabet da de var i arbejde - SVINESTREG af S og SF i forhold til hvad de sagde før valget - S og SF har sat demokratiet ud af kraft med alle deres brudte løfter!!!! Men dommen venter ved kommunalvalget!!

Helt enig - vi er mange der dropper dem.

Og når den erkendelse når byrødderne, så kan vi med sikkerhed regne med at HTS er fortid. Jubiii.

Helt enig - vi er mange der dropper dem.

Og når den erkendelse når byrødderne, så kan vi med sikkerhed regne med at HTS er fortid. Jubiii.

Selvsving

Man beder en borgerlig kommentator fra en borgerlig radio-station om at komme med en borgerlig analyse til to borgerlige aviser. Og alt sammen så Berlingskes læsere for mulighed for at "juble". Jamen, er det ikke mageløst og smukt? Og uden at de borgerliges luddovne statsministerkandidat har mælet så meget som et ord på Folketingets talerstol i et helt år.

Hvor er Berlingske dog en GOD avis.

Analyse?

Det kan vist dårligt kaldes en "analyse", det Termansen slynger ud. Borgerlig ønsketænkning, uprofessionelt gætværk, bestillingsudgydelse - vælg selv. Og han kan åbenbart ikke se, at uanset havd man måtte mene om Thorning og hendes politik, så vælter hun altså ikke i stormvejr. Hun render nok heller ikke som Fogh af pladsen, når lokummet brænder. Og så - nå ja - er hun forresten ikke opstillet til kommunalvalget.

---

Igen ender mit indlæg det forkerte sted. tsk...

-------

Kan Berlingske ikke få orden på sin teknik? Jeg svarede et andet indlæg og endte her.

Hvorfor skulle Løkke dog gå på talerstolen?

Fru Schmidt finder sine fiaskoer på egen hånd uden hjælp. :-)

Og der er bestemt ikke mangel på dem... :-(

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at deltage i debatten.

Tophistorier Gå til forsiden