To gange jul

Marie Krarup (DF)
Marie Krarup (DF) Foto: Steen Brogaard/Folketinget

Jeg synes, det er en katastrofe under udfoldelse, vi ser i Kokkedal. Et lille flertal helt uden respekt for deres modtagerlands kultur, tvinger modtagerlandets traditioner ud af lokalsamfundet.

I den forløbne uge har jeg bemærket to julehistorier:

Den første handler om et manglende juletræ i Kokkedal. I en beboerforening med muslimsk flertal i bestyrelsen nægtede man at bevilge 7.000 kr. til et juletræ, selvom man ganske kort forinden havde bevilget 60.000 kr. til en Eid-fest. Men at det slet ikke var et økonomisk spørgsmål fremgår nu af bestyrelsesmedlem Ismail Mestasis udtalelser til DR Nyheder. ” Jeg synes stadig, at vi skal stå fast og holde fast i den beslutning, for det her er ikke et økonomisk problem”. Og han tilføjer: ”Jeg har aldrig holdt jul. Og jeg ønsker ikke at stå for det her!”

Den anden julehistorie handler om, at mange muslimske familier modtager julehjælp fra Frelsens Hær. Frelsens Hær er blevet spurgt om det ikke er lidt underligt at give julehjælp til folk, der ikke er kristne, men deres svar var, at Frelsens Hær kun uddeler julehjælp efter ét kriterium, og det er fattigdom og ikke et troskriterium.[1] Flæskestegen bliver udskiftet med kylling, når hjælpen går til muslimer.

Jeg synes, det er en katastrofe under udfoldelse, vi ser i Kokkedal. Sådan forsvinder danske traditioner ud af Danmark. Et lille flertal helt uden respekt for deres modtagerlands kultur, tvinger modtagerlandets traditioner ud af lokalsamfundet. Hensynsløst og ubehageligt at overvære. Fornemmelsen af, at vi kommer til at se mere til det her i fremtiden, er skræmmende. En uhyggelig konsekvens af masseindvandringen. Men den er så forståelig, når man ser på den anden historie. Den smukke kristne indstilling om, at man hjælper alle – uanset tro. Sådan som Frelsens Hær gør. Man hjælper og viser tolerance og giver plads for andre. Men man kan bare ikke være sikker på, at alle andre har den samme indstilling! Mon fattige kristne får en Eid-kurv med flæskesteg i i nogen muslimske lande? Jeg har ikke hørt om det. Men måske skal jeg bare vente. Så vil islam forvandles til en vestlig tolerance-religion, der også anerkender andre religioner i stedet for at kalde dem vantro og behandle dem som andenrangs-mennesker. Det er desværre forventningen hos mange moderne danskere – at intolerancen er noget, der går over. At islams kerne er god og tolerant, og bare nogle gange bliver udlagt forkert af forbenede mørkemænd.

Det ville være dejligt, hvis det var sandt. Men det er det ikke. Muslimer kan heldigvis godt være tolerante. Og derfor var det også dejligt i ugens løb at høre muslimer protestere over beslutningen i Kokkedal. Som Gert Wilders så klogt har sagt: "Jeg skelner altid mellem muslimer og islam. De fleste muslimer er moderate, de fleste muslimer er ikke-voldelige, men islams ideologi er farlig."

Jeg håber, at muslimerne i det lange løb vinder over islam og får bibragt deres religion tolerance. Men indtil da må vi stå fast på at danskere i Danmark ikke skal berøves deres juletraditioner, fordi et intolerant mindretal ikke vil vise hensyn. Der skal skældes ud og råbes højt. For selvfølgelig skal de have en juletræ i Kokkedal.

Kommentarer

juletræstosserne Krarup

HVORFOR ER MIT INDLÆG OM JULETRÆTOSSERNE KRARUP BLEVET SLETTET?

Fordi du er en tosse Peter jeg kender dig fra dine andre indlæg

Trykkefrihedsselskabet... kan du huske det?

juletræstosserne Krarup

Juletræstosserne fader og datter Krarup har begge skingert forsøgt at slå billigt politisk plat på en fuldstændig ligegyldig sag,som normale mennesker kun ville grine af.
Og ikke nok med det: Df tosserne vil nu have indført et lov at at private(!) boligforeninger skal indføre juletræ ,julemænd og Rudolf med den røde tud!
Det næste bliver vel lovgivnig om påskeæg, påskeharer og påskekyllinger?

Hvad mere kan vi forvente af danskhedens selvbestaltede avantgarde :Df tosserne? Måske for rigtigt at efterleve de gode danske og kristne kulturtraditioner, , vil man måske foreslå tvungne sankthansbål, men med en LEVENDE kvinde på bålet? for danskhedens skyld?

Moderate muslimer?

og Islam er identisk, betegnelsen muslimer stammer fra profeten muhammed, derfor er nuslimer det samme som islam da nuhammed er allahs sendebud! al den snak om moderate muslimer er kejserens nye klæder, vågn op og sæt jer ind i hvad islam er og hvad den ikke er. Så hvis jeg nu er moderat nazist er det så også okay?. Derfor muslimer, moderate muslimer og islam er identisk, det er det samme.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jHmsL0p6jnI

Tak Marie,

Mange tak for din indlæg... jeg er født i Polen, med andre ord "katolik", men HÅBER MEGET på at vore traditioner når det gælder Jul kommer til at består.... det vil Gud hjælpe os, det er jeg sikker på... det ved jeg...:-)

Et demokratisk juleeventyr

Det vi ser under udfoldelse i Kokkedal er ikke en katastrofe, men anskuelsesundervisning i praktisk demokrati på græsrodsniveau.

Bestyrelsens flertal afspejler åbnbart ikke flertallet i beboerforeningen og så kan den på helt demokratisk og fredelig vis udskiftes, så den nye bestyrelses holdninger bringes i overensstemmelse med flertallet af vælgernes holdninger.

Demokrati er ikke flertalsdiktatur for der ligger den fordring i den demokratiske forpligtelse, at man bør tage hensyn til mindretallet.

Denne forståelse af demokratiet er det vanskeligt at lovgive om. Grundloven forsøger at sætte nogle grænser for hvad et valgt flertal overhovedet kan beslutte, blandt andet qua magtdelingsprincippet og ved på nogle fundamentale områder at kræve kvalificeret flertal og mulighed for at et mindretal kan forlange visse beslutninger sendt til folkeafstemning.

Fordringen om mindretalsbeskyttelse kan udledes af den gyldne regels princip om reciprocitet - altså at de muslimske medlemmer af bestyrelsen der på alles vegne beslutter at sløjfe den traditionelle julefest bør spørge sig selv, om de også ville acceptere og respektere beslutningen, hvis et andet flertal vedtog at sløjfe den muslimske eid-fest.

Jeg tror ikke det mulimske flertal af bestyrelsen ville accpetere at fællesskabet ikke længere skulle fejre muslimske højtider. De ville i stedet hyle op om racistisk forskelsbehandling og islamofobi. Altså trække racisme- og offerkortet som muslimer med stor succes har trukket hver gang de føler at deres religion, kultur eller traditioner krænkes af flertalssamfundet.

Forklaringen på dette skisma er dybest set, at den gyldne regel ikke findes i islam som en universel fordring. Islam kan ikke affinde sig med blot at være ligværdig med andre religioner. I egen selvforståelse er islam den eneste sande religion og enhver muslim er højt hævet over alle andre troende som derfor ikke kan tilstås de samme rettigheder som "de sande troende" har. Denne supremacitet har været betegnende for hele islams historie og er den primære årsag til, at islam skaber uløselige konflikter overalt hvor den grænser op til andre kulturer og religioner. Talen om "islams blodige grænser" bygger på historiske kendsgerninger.

De radikale muslimer i Kokkedal har allerede set hvad vej vinden blæser, nemlig en ny bestyrelse der ændrer beslutningen om at sløjfe julefesten. I den situation er der tradition for at gribe til vold og intimidering af flertallet. Islams blodige grænser manifesterer sig i det fredelige Kokkedal med bøller der angriber pressen og et bestyrelsesmedlem med brosten. I egen selvforståelse er der tale om et legitimt forsvar af deres religion mod kritik. Her viser islams fascistiske og supremacistiske træk sig tydeligt.

Faktisk burde man takke de radikale muslimske bestyrelsesmedlemmer og deres tilhængere for at give os praktisk anskulesesundervisning i hvad islams fordringer implicerer for demokratiet når de tages bogstaveligt af de rettroende.

Om julemænd.

Venner, ser på Danmarks kort, vest for Den jyske Højderyg har man julemænd, se Tønder, men øst for Andelsbjergene viser racister hjulemænd bagjul, se kravlenisser i Rådhustårnet i Stilladstroldenes By.

kildehenvisninger - nu en aktuel historie

@ Marie Krarup.
I forlængelse af et par andre kommentarer får du hermed et aktuelt link for 2012. http://ekstrabladet.dk/nationen/article1864676.ece

Glædelig jul.

Juletræer er fast arbejde her til lands, men der er ingen juletræer og kravlenisser i Rød Stue, kun troldtøj.

Islam overfor kristendommen.

Tjaa Marie Krarup. Jeg forstår godt DF og Gert Wilders, og at I vil beskytte jeres land og jeres traditioner. Men der er en grænse, som I er farligt tæt på. Nogen gange bliver den overskredet, men som regel kun af en enkelt landsbytosse. Fred være med det; i vil det jo godt for Danmark.

Men mht. den "tolerante" kristendom og det "mørke islam tager du fejl. Man kan sagtens finde passager i bibelen, hvor der står, at mænd må slå deres kone(r) og deres børn, samt at homoseksuelle skal slås i ihjel osv. Vi vælger bare at ignorere det i den vestlige verden. Selv den mest religiøse dansker ved jo godt, at bibelen ikke er Guds ord, ellers ville Danmark se helt anderledes og mindre tolerant ud.

Faktisk er den eneste nævneværdige forskel på kristendommen og islam, at Jesus udtrykkeligt sagde, at kirken skulle skilles fra staten ("Giv kejseren hvad der er hans og Gud hvad der er hans"). Dette skel gør islam ikke (jf. sharia osv.) Dette er selvfølgelig også et kæmpe problem for islam. Hvis bare de ville blande deres Gud ud af deres politik.

Hvis islam og kristendommen havde været byttet om, så muslimerne havde oplevet reformationen og var blevet velstående, så havde billedet været det samme; bortset fra, at du havde agiteret mod kristne.

Men én ting kan vi da blive enige om. Det ville være rart, hvis moderate muslimer ville tage mere afstand fra de mere fanatiske. fandens rart.

Du ved ikke hvad du snakker om...

Du er nok blevet hjerne vasket... eller er du måske konvertit....????

Håber at muslimerne snart giver Islam's mørkemænd "bag-h-JUL" !

Jeg håber at muslimerne i det lange løb "overvinder" islam,
og får bibragt deres religion bare en smule tolerance.
men
de moderate muslimer kunne jo starte med at tage afstand til de muslimer,
der i ord og handling viser, at de ikke vil Danmark !
for
Vi har oplevet mange bilafbrændinger og sabotage af juletræer i området
og nu senest alvorlig "overtrædelse" af "skik følge eller land fly" !
idet
muslimerne ikke vil være rundt om juletræet, men hellere "være på tværs"
med deres vægring angående opsætning af det traditionelle juletræ !
det bekræfter desværre danskerne i:
"Hvis de fremmede blot opførte sig, som tidligere nydanskere, så havde
vi nok undgået en masse vold, voldtægter, kriminalitet og havde ikke
behøvet at gå senere og senere på pension, men gået 20 % ned i skat" !
Men
ang. jule-træ trætheden
Socialdemokrat fortæller leende i tv, at det må muslimerne da gerne gøre
for hans skyld !
og
vagtchef fra Nordsjællands Politi fortæller ang. TV2's, af gale muslimske
unge smadrede bil, at han da ikke selv ville have kørt ind i dette
højspændte område ???
ja
socialdemokratiet og politiet mener jo ellers altid at der ingen problemer er ?

spørgsmålet er om man ikke her som sædvanligt totalt lader den almindelige
danske befolkning i stikken - eller er ledelsen i socialdemokratiet og
politiet fyldt med folk , der ikke gider eller ikke kan passe deres job ?
eller
endnu værre er det her blot "femtekolonne folk", der viser deres sande
ansigt i samarbejdet med gammel T. parti de radikale, der jo spiller moderne
"udenfor murene" for indførelsen af det multietniske kaos i Danmark ?

men
det er på den anden side virkeligt godt at opretholde den smukke
kristne indstilling om, at man hjælper alle – uanset tro.
Sådan som Frelsens Hær gør med udeling af julekurve.
men
flæskesteg i en muslimsk Eid-kurv er nok utænkeligt, for som Naser Khader
siger ville flæskesteg være det samme, som at spise rottekød !
og
selvom Naser Khader vistnok har udtalt, at han vil skære lidt ned
på fåreøjne og tyrenosser - så ville jeg nok takke nej,
til en Khader Eid kurv !
da
jeg har prøvet en tyrkisk "glo-suppe" ( jeg levnede øjnene )
ups
det var vist moderate muslimer, der ikke ville have juletræ

"der er længe længe til" !
men husk
Det er jul det er cool
og
u-jul det er u-cool.

ironi.mus

Det er uhyggeligt, du!

Her kort før jul er en diskussion om mørkemænd på et engagementsniveau, man antagelig kun finder mellem de brede bøge, brudt ud i kongeriget. Der er tradition for den slags - såvel mørkemænd, som høje temperaturer - lige siden Holberg i et af sine stykker lod en akademiker få nogle bank, efter at han havde sagt, at jorden er rund.

Noget nær alle danske juletraditioner er import fra den borgerlige jul i det germanske, men det synes ikke denne gang at forstyrre Krarup-familien. Jeg lover at holde et halvt øje, - mere kan det ikke blive til, med om julen eventuelt skulle indfinde sig omkring den 24. i næste måned, alle kan æde al den juleand, de kan stoppe i sig, og det grønne på juletræerne ikke kan ses for bare papirsflag på trods af disse uhyggelige anslag mod al tradition i nærheden af salten strand.
Det er uhyggeligt, du!

Sagde du snæversynet?

Hvor er det dog fantastisk, at DF er uden for parlamentarisk indflydelse. Mangen til indskrænket tænkning skal man lede længe efter.

Peter Wang !

Forklar dig venligst!
Er det snævertsynet, at det nu er muslimer som skal bestemme om Danskere må holde jul??
Jeg spekulerer lidt over hvordan dit hovede kan være skruet sammen.

Ja, sid du og fundér lidt over det.

"Danskerne" - som du kalder dem/os - må da gøre nøjagtigt som de vil. De må for min skyld holde satan-rave, hvis det er hvad der skal til for at gøre dem glade.

?

Peter Wang

Hvad vil du egentlig sige med dit indlæg ?

Tak til Nyrup og god jul

Man kan ikke forvente at muslimer skal indføre jul! Nu er det bare sådan at Poul Nyrup, Marianne Jelved osv. engang har bestemt at indføre ½ million muslimer uden befolkningens accept og uden demokratisk afstemning. Også kan man jo ikke både stemme på Nyrups parti og beklage sig bagefter når ens juletræ sløjfes. Der er intet og det er absolut intet der taler for at der skulle blive færre % af befolkningen der er/bliver muslimsk så kære danskere I må bare vænne jer til det. Hvor er det rart at kunne forvente der bliver sharia domstole i Danmark ligesom der er i England lige nu og her i 2012. Det er da at blive kulturberiget Poul Nyrup Rasmussen! Tak for det! Erkend det nu Nyrup! Danmark kan takke dig for alle de glæder vi får fremover vedr. fx. angreb på danske hospitaler, stening af politi og brandvæsen, sløjfning af danske juletraditioner, hundredevis af ildspåsættelser ligesom i 2008 på danske institutioner herunder skoler, vuggestuer, rådhuse osv. Overfald på dansk presse! Hundreder af mord på etniske danskere og tusindvis af overfald på etniske danskere. Områder hvor politiet ikke færdes og hvor politiet advarer presen mod at komme! Jøder forfølges nu rutinemæssigt igen i Danmark. Du må bare være SÅ stolt Nyrup! Du kunne ligeså godt have importeret en million nazister fra Tyskland, de var jo også bare nazister pga. økonomien, tiden og uddannelsen! Med de rette tiltag og pædagoisk opdækning kunne du sikkert have reddet dem også, på den anden side kan det også være de havde sendt dig til KZ. Og til slut en tak for at have udvandet begrebet dansker så meget at det ikke længere giver mening! Tak tak og atter tak! Din intention var god men man skal tænke på hvilken tidsalder man lever i når man nu laver enorme samfundsomvæltninger. Du er mindst et par hundrede år for tidligt på den Nyrup. Og konsekvensen kan meget vel være et Danmark i borgerkrig! Tak igen!

Kildehenvisning

@ Marie Krarup.
Tak for henvisningen. Jeg vil lige henlede din opmærksomhed på, at artiklen på det link, som du viste, er fra 2009. Det har sikkert ikke ændret sig ret meget siden da, men lige nu er det altså ikke en aktuel 2012-historie i henvisningen. Så er du hermed forberedt på det, hvis der er nogen, som spørger ind til hvor julehistorien stammer fra.

Tak til Maria

Det her handler om så meget andet end juletræer - hvilket er tydeligt underbygget af at tv2´s vog blev smadret og at en hel flok hætteklædte kom farende...efterfølgende hærværk på det danske/kristne bestyrelsesmedlem.

Det handler om dominans - Vores område -

- at politiet går ud og siger: man går ikke ind i et betændt område, viser også at det ikke er nyt - men nærmest "normalt" og forventeligt.
Det samme gælder i andre områder, hvor ambulancer og brandvæsen skal have beskyttelse for at komme ind.

NU må det stoppe!! - incl politikeres og politiets stiltiende - for husfredens skyld - lukken øjne for de meget provokerende adfærd!!!

For eksemplets skyld skal de udvises - straks!!!...de har jo alt for stor succes med dominansen, og dét er farligt -også for de muslimer der gerne vil DK.

Muslimer er ikke stuerene...

Vi må betænke, at muslimer - ikke alle, gudbevares - men i almindelighed er opfostret i et sort/hvidt miljø, hvor koranens ord træder for alt andet. At bede dem om penge til en juletræsfest, svarer til at ansøge KKK om tilskud til et gospelkor. Niks!

Godt, Marie!

Det er fedt du siger det!

Tak, Marie!

Hvor er det dog tarveligt, at man med voldens magt skal gøre Julen til tysk eller hedensk tradition. Kernen i sagen er, at Julen, som så meget andet, er en DANSK tradition (med en stærk kristen komponent) - og en ret gammel og rodfestet en. Det er det DANSKE, som den berygtede gruppe oppe i Kokkedal har trampet på. Og så fik TV2s sendebil samme steds kærligheden at mærke, da den blev overdynget af brosten. Og politiet mente, at det var journalisternes egen skyld. Og det var november og året var 2012. Og både ”kirke-” og ”kultur-” ministeren var radikale.

Faktisk...

er det nok ikke det DANSKE disse mørkemænd træder på, eller julen for den sags skyld - det er det ikke-islamiske, de træder under fode.

hørt...

Jeg kunne dårligt være mere enig...

Gud, Allah og Julemanden............

Folk har naturligvis lov til at tro på Gud, Allah eller Julemanden, men det er vel egentligt ikke en beboerforenings opgave at støtte den slags overtro og andre tvangstanker. Hvis beboerer har lyst til juletræ eller Eid-fest så burde de selv betale det af egen lomme. Så kunne beboerbestyrelsen beskæftige sig med væsentlige ting som renovering, vedligeholdelse og lignende.

Kildehenvisninger?

@ Marie Krarup.
Jeg læser altid din blog med interesse - og deler i øvrigt mange af dine holdninger.
Jeg har tidligere år hørt det samme vedr. julehjælpen, som du skriver i din blog ovenfor. Men lige netop i år har jeg faktisk (endnu) ikke set eller hørt noget om det - altså på nær her på din blog. Jeg tvivler for så vidt ikke på at du har ret i at det finder sted. Men når du nu nævner julehjælp og muslimske familier så præcist, vil jeg foreslå dig at indsætte et link i din blog, så man kan se hvor du har set det. Når alt kommer til alt, så er det vigtigt at have præcise og konkrete kilder, når man skal tale om noget, som mange helst vil lukke øjnene for.
Derudover - tak for at du taler om det, som mange prøver at lukke øjnene for. Og med de ord: Glædelig for-jul. :-)

Du har ret

Som du måske kan se, er der indsat et tal, som skal henvise til en fodnote. Den er så åbenbart faldet ud ved opsætningengen. Men her er den. [1] http://avisen.dk/muslimer-soeger-dansk-julehjaelp_119457.aspx

Misbrug af demokratisk magt?

På den ene side er den lovligt valgte bestyrelse i sin gode ret til at afskaffe traditionen, for det står formentlig ikke i vedtægterne at der skal være juletræ med tilbehør. På den anden side er beslutningen dum, fordi den er helt ude af trit med hvad beboerne ønsker.

Overfører man eksemplet på det politiske liv, så genkender vist alle problemstillingen. De politiske flertal bruger uhæmmet deres tildelte demokratiske magt og legitimerer den, ligesom beboerbestyrelsen, med netop, demokratisk legitimitet.

Men er det da ikke udtryk for et mislykket eller løbsk demokrati, når borgerne føler sig misbrugte af flertallets utallige indgreb i hverdagen? Sandheden er jo, at demokratiet i Danmark i de sidste 40 år har udviklet sig til et demokratiets diktatur - langt mere indgribende end under enevælden.

Så, måske er "sagen" blot igen et udtryk for magtmisbrug - vi tager ingen smålige hensyn til andre end egne interesser?

Den som fisen lugte kan...

Juletræ er nu oprindelig en tysk tradition. Jeg tror heller Frau Krarup er ramt af den nye danske folkesygdom: Ondt i Røven... (den er åbenbart svær at kurere:-P)

?

Sonja Salkowitsch

Hvad vil du sige med dit indlæg ?

To sikre tegn på at julen nærmer sig...

1. Bjældeklang i baggrunden af 90% af alle TV-reklamer
2. Latterlige forsøg fra DF på at slå politisk plat på banale juletraditioner

Bliver I aldrig trætte af at være så forudsigelige?

Og hvad så

Frank Fecit

Jeg har nu aldrig hørt, at man kan slå plat på juletraditionerne.
Man kan derimod forsvare de gamle (om de er banale afhænger nok af personen der oplever dem) juletraditioner.
Du mener jo nok, at du er politisk korrekt(rød), men det behøver jo ikke at være tegn på intelligens.

Forudsigelige reaktioner... så sandt, så sandt

Som amen i kirken kommer islams danske femtekolonnetropper stormende og støtter ethvert anslag mod det, vi kalder dansk. Uanset om det kom til os gennem indvandrende stenalderfolk i takt med at isen trak sig tilbage, eller forleden i en Kim Larsen-sang, så er det danskeres ret at definere sig og forsvare sine værdier.

Forudsigelige reaktioner fra selvhadende kulturrelativister er desværre også dansk tradition; men nok én af dem, jeg godt kunne undvære.

Forudsigelige reaktioner... så sandt, så sandt

Som amen i kirken kommer islams danske femtekolonnetropper stormende og støtter ethvert anslag mod det, vi kalder dansk. Uanset om det kom til os gennem indvandrende stenalderfolk i takt med at isen trak sig tilbage, eller forleden i en Kim Larsen-sang, så er det danskeres ret at definere sig og forsvare sine værdier.

Forudsigelige reaktioner fra selvhadende kulturrelativister er desværre også dansk tradition; men nok én af dem, jeg godt kunne undvære.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at deltage i debatten.

Tophistorier Gå til forsiden