Uffe Elbæk tager orlov

Oven på de sidste ugers megen medieomtale tager tidligere kulturminister Uffe Elbæk orlov fra januar.

Foto: Malte Kristiansen

Ifølge Berlingskes oplysninger tager den tidligere kulturminister orlov fra Folketinget fra januar.

Pusterummet kommer efter en periode med megen furore omkring Elbæks person og hans tilknytning til produktions- og daghøjskolen AFUK, Akademiet For Uhæmmet Kreativitet. Et forløb, der endte med at han i sidste uge meldte sin afgang som minister.

Der er dog kun tale om en kortere orlov for Uffe Elbæk, og han vil være at finde i Folketinget igen i februar, skriver han på sin Facebook-profil:

- Er tilbage i folketingssalen til februar. Klar til stå op for et mere modigt, solidarisk og nysgerrigt Danmark.

Internt hos De Radikale bliver Elbæks beslutning betegnet som »ganske udramatisk«. Hvilke ordførerskaber den detroniserede kulturminister skal have i den radikale folketingsgruppe er fortsat uvist.

Kommentarer

hykleri igen, igen !

Til alle V'erne herinde. Ja for V's ex. ministre har jo aldrig taget orlov da lokummet brændte på ;)

Og DF's 3 esser har jo heller aldrig taget orlov samt er væk 95% af tiden fra Folketingsalen ;)

Den der med ikke at kaste med sten når mane selv bor i et glashus ;)

"Ganske udramatisk"

......meddeler de Radigale. NÅ, -for hvem?

Det er hamrende "dramatisk" for borgerne i landet, at denne cirkusklovn (ikke for at genere de rigtige klovne) lader forstå, at han har brug for en måneds "orlov" med løn, -for at se sin mand nærmere i øjnene. For det er dem der skal betale for denne festabes fortsatte finurligheder.

Formanden for betonfabrikken ´LO´som heller ikke laver noget af betydning, -han kunne pasende udvise bare en smule solidaritet for sin enorme gage, -for sine hundedyrtbetalende medlemmer, og, gerne bag "kulissen" meddele GUCCI, at dette forbandede svineri vil ingen ansatte betalende skatteborgere finde sig i!

Men han nyder vel årgangspiben til en rigtig god cognac efter en overordentlig hård dag på kontoret i den flotte glasbygning.

Barselsorlov?

Hans man har fået en fed stilling og ex. cirkusministeren har fået et føl:-)

Kære Helle Thorning.

Jeg har haft en opslidende uge på mit arbejde som pedelmedhjælper. Jeg vil derfor gerne søge om orlov i et par måneder. Hvilke love og paragraffer gælder der på området eller er det et tag selv bord for særligt priviligerede "samfundsspidser" ?

Ynkeligt

Ynkeligt, ynkeligt.

Sidder han og flæber i hjørnet?

Klem ballerne sammen

Synes man ikke at have noget at bevise oven på sådan en sag. Det er simpelthen hovedet mellem benene og så i skjul... Det er der ikke meget klasse over.
/Morten

-

Man må sige, at levebrødspolitikerne lever i deres helt egen verden afskåret fra virkeligheden her nede på Jorden.

Han prøver at stå i lort til halsen i en i øvrigt selvskabt situation, hvorefter han sørme har brug for en time-out, der tager præcis så lang tid, som det behager ham selv. For derefter, når det som nævnt passer ham selv, at vende tilbage til det job, som nogle vælgere har valgt og udpeget ham til.

Det er altså på tide, at der bliver sat fokus på politikernes arbejdsvilkår. De bestemmer selv deres hyre, deres eftervederlag og altså også om de lige har brug for ferie midt i det hele.

Det er sgu mangel på respekt for vælgerne!

Man vi bestemmer om han vælges

Det kan godt være, at politikerne fastlægger vilkårene. Men det er altså os vælgere, der bestemmer hvem der skal vælges. Kan vi ikke lide dem, så må vi jo vælge nogle andre og så iøvrigt holde inde med det barneagtige hylekor når politikerne foretager sig noget vi ikke kan lide - det er jo OS, der har valgt dem.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at deltage i debatten.

Tophistorier Gå til forsiden