Vestager: Danmark er under forandring

Margrethe Vestager advarer mod at »dramatisere« situationen for de danskere, der står til at miste deres dagpenge og mener, danskerne skal vænne sig til et nyt samfund.

Michala Rask Mikkelsen, Berlingske Nyhedsbureau
Magrethe Vestager (R) åbner dermed for en differentieret velfærd Foto: Torkil Adsersen

- Regeringen sætter ting i værk for dem, for hvem dagpengeretten er ved at løbe ud. At dramatisere det problem gør, at vi får et overfokus lige præcis på dét i stedet for at fokusere på, hvordan vi skaber arbejdspladser, og hvordan vi får øje på, at de mennesker, der har været lang tid udenfor arbejdsmarkedet, er i en særlig situation.

Sådan sagde økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R) tirsdag aften, da hun gæstede Clement Kjersgaard på DR1.

Vestager fastslog samtidig, at regeringens akutpakker har »givet deres bidrag« til at skaffe job til dem, der mister deres dagpenge - på trods af at nye tal viser, at kun hvert femte akutjob går til en langtidsledig.

Under interviewet kom det yderligere frem, at regeringens reformpolitik ifølge Margrethe Vestager er ved at omforme det danske velfærdssamfund.

- Danmark er ved at blive et andet land. I den omstilling har vi brug en helt anderledes måde at trække på hinanden. Man kan ikke forvente, at regeringen er sådan en serviceorganisation, der løser ting, sagde hun.

Velfærdssamfundet vil ændre sig

Står det til økonomi- og indenrigsministeren skal danskerne fundamentalt ændre deres forventninger til velfærdssamfundet:

- Vi kommer til at ændre vores forventning til, at nogle kommer og gør ting for os, hvis ikke vi har et sådant egentligt behov for meget konkret omsorg.

Margrethe Vestager åbner dermed for en differentieret velfærd, så kommunerne kan variere velfærden, og velhavende pensionister for eksempel ikke skal have hjemmehjælp betalt af kommunen, men i stedet kan købe en robotstøvsuger.

- I det omfang, en robotstøvsuger kan støvsuge, så køb sådan en i stedet for at der skal komme en hjælper, lød det fra Vestager.

- Så hvis du er rig nok til at kunne købe en robotstøvsuger, så gør det i stedet for?, spurgte Clement.

- Ja.

Kommentarer

Forvent intet af Margrethe Vestager!

Margrethe Vestager har i den grad ødelagt S og SF` s image, og hun tromler videre derudaf ! Forvent intet fra hendes die !

Nogle vælgere må være snotdumme

Bare at stemme på de radigale/røde partier, viser jo disse vælgeres stupiditet. Partierne er i gang med en stor import af uintegrerbare plattenslager flygtninge fra mellemøsten/somalia,disse plattenslager flygtninge koster samfundet vores velfærd, så lad os blive for jeres ynk, i har jo selv bedt om, at få afskaffet velfærden

Margrethe Vestager vi er voksne mennesker !

Margrethe Vestager bør droppe sin skolemesterfacon,vi er godt klarover der er krise,men derfor behøves kærne ydelser så som Hjemmehjælp,sygedagpenge m.m.ikke at blive beskåret.
Vestager går efter de nemme løsninger,nogen stor økonom er hun ikke.
At hun har en baggrund som fuldmægtig i Finansministeriet og specialkonsulent i Økonomistyrelsen,sekretariatschef samme sted,har måske gavnet hende mere end godt er,i troen
på at hun evner jobbet som økonomi- og indenrigsminister.
Der kan med garanti findes andre områder,hvor man kunne skære i budgetterne. Det man som politiker først og fremmest
burde se på var fra salg af alle offentlige virksomheder DR,Dong,DSB Statens ejendomme omkring Christiansborg,der står tomme bl.a. i stormgade og flere andre steder som Københavns Universitet som har alt for mange lokaliteter sådan kan man blive ved.
Hvorfor skulle der bygges nye super sygehuse,lige hvor krisen er værst,man kunne også overveje at ned lægge regionalrådene,det er jo det rene fråseri.
Større anlægningsprojekter burde ikke statsfinansers så som broer m.m.Sådan store projekter skal udbydes til private. Både når det gælder finansiering og vedligeholdelse.
Der skal en ny tankegang til,når det gælder økonomi.
Mindre afgifter på dagligvarer,vil øge forbruget. Der er hele
Integrations-området her vil der osse kunne spares en masse penge,og kunne blive ved,men stopper her.

Den "velformulerede" radikale danske stopklods.

"Danmark er under forandring" - det var da en uhyggelig observation. Hvad bliver det næste? At Merete Vestager udbryder, at jorden drejer rundt - eller at der er stjerner på himlen?

Det er sådan set ret typisk radikal tankegang - en radikal tror ikke at noget kan forgå helt af sig selv - uden radikal indflydelse.

Er det virkelig sådan nogle intelligente svar vi betaler politikere for at fremføre?

Efter min mening den hidtil mest fantasiforladte og uduelige regering siden Enevælden.

S SF R: I får aldrig nogen sinde min stemme mere.

En tvangs forandring styret af Lisabontraktaten

Ikke et komma ikke et simikolon kommer fra den Danske regering omkring dagpenge/efterløn og kontant hjælps reformerne, alt er nøjet skrevet i Lisabontraktaten. Intet land skal slilles dårligerere end et andet EU land. Derfor harmoniseres overførselindkomsterne til et neveau der svarer til Tyskland, alias Lisabontraktaten
Vi skal hurtigst muligt ud af den EU fagforening.
Bevar de fire forbehold

Tillykke Margrete

Nu er det endeligt lykkedes for det radikale venstre ved hjælp af import af flere hundrede af tusinde bistandsklienter at afskaffe velfærdssamfundet, så kan de fattigfine godte sig over de dumme skaffedyr der troede at deres skat gik til noget fornuftigt:-)

Danmark under forandring???

Det er en landsskadelig forandringsprocess påtvunget det danske folk af hele flokken af latterlige gammelpartier, her dog især det altid antidanske parti kronokøren er forkvinde for!!!!

Det er netop tid til at sløjfe alle unødvendige, landsskadelige udgifter som u-landsbistand, direkte og indirekte støtte til invasionshæren fra Mellemøsten/Afrika, militære eventyr og mange MANGE andre tunge udgifter!!!!

DANSKE skattekroner til DANSKERNE!!!!

De radikale skal ikke have lov til at gøre det danske velfærd (for danskerne!) til FARVELFÆRD!!!!

Man har kun ord til overs for disse mennesker, som ville sikre en anmeldelse iht injurielovgivningen, men INGEN ord er for stærke til netop kronikørens samfundsskadelige arbejde!!!

Læs her Vestager og i andre danske politikere

FN's menneskerettigheder som Danmark har tiltrådt:
Artikel 23.
1. Enhver har ret til arbejde, til frit valg af beskæftigelse, til retfærdige og gunstige arbejdsvilkår og til beskyttelse mod arbejdsløshed.
2. Enhver har uden forskel ret til lige løn for lige arbejde.
3. Enhver, der arbejder, har ret til et retfærdigt og gunstigt vederlag, der sikrer ham selv og hans familie en menneskeværdig tilværelse, og om fornødent tillige til andre sociale beskyttelsesforanstaltninger.
4. Enhver har ret til at danne og indtræde i fagforeninger til beskyttelse af sine interesser.

Hvorfor tror I at I er valgt til Folketinget ?

Levebrødspolitiker.

De Radikale vil som altid, med kun 8,8% af stemmerne sørge for, at kanalisere skattekroner til udlandet, gammeldanskere er for de Radikale blot skaffedyr, hvornår går det op for danskeren?

Tag dig sammen, Margrethe Vestager!!!

Nu er det her jo ikke noget langt interview, men jeg synes det remser en masse gale ting op.

”hvis ikke regeringen er en serviceorganisation, som løser ting, - hvad er den så?????”

Det her er noget af det mest verdensfjerne, jeg har hørt længe!!!

Hvad med at stige ned fra elfenbenstårnet, og så lytte lidt til vandrørene!!!

Og at det ikke er særligt dramatisk, at miste sine dagpenge er jo meget nemt at stå og sige, da Margrethe Vestager jo ikke selv bliver ramt af de beslutninger, Margrethe Vestager har været med til at træffe.

Jeg må efterhånden konstatere, at det er Margrethe Vestager som er initiativtager til både efterløns og dagpengereformen. Begge disse reformer har til formål at øge udbuddet af arbejdskraft, og når man øger udbuddet af arbejdskraft, betyder reelt at man fyrer nogle mennesker og gør dem ledige. Når man gør det midt i en krisetid, øger man samtidig utrygheden i befolkningen voldsomt.

Og når man øger utrygheden i befolkningen, bruger vi ingen penge, vi sparer den lille smule vi har i overskud op, til bedre tider eller når dagpengene løber ud, eller hvis vi selv risikerer at blive fyret.

Krisen går ikke over, før vi bruger nogle flere penge, men regeringens politik får os til at spare op, i stedet at bruge penge. Derfor forstærker regeringens politik krisen, i stedet for at løse den.

Det meste af regeringens politik i løbet af 2012 har været forsøg på at afbøde virkningerne af efterløns og dagpengereformen. I stedet for at konstatere at både efterløns og dagpengereformen var begge fejltagelser, gør man sig de mest ihærdige anstrengelser, med at udføre den ene lappeløsning efter den anden, på et problem man selv har skaffet sig på halsen.

I gamle dage sagde man, at man skal forebygge frem for at helbrede, - husk det, Margrethe Vestager!!!

Samlet set vil jeg sige: det her, - det er ikke godt nok, det er en OMMER!!!

Hele den 3. verden til DK

Der er ingen tvivl om - at Vesterager og Co er ved at afvikle velfærdssamfundet! Samtidig med vi får at vide, at stadig færre arbejder - så henter den siddende regering, udlændninge til landet i tusindevis!
Når Vestager tale om differentieret og mindre velfærd - så går hun stadig ud fra at danskerne betaler det samme i skat - men servicen skal bare forringes ud over alle grænser!
Den eneste service der skal opretholdes - det er indbetaling af pensionen til de børn - som har en minister til forældre - og JA - dem har Vestager et par stykker af!
Alle andre skal spare!

Tak for advarslen

Der er vist ingen grund til at spare op til nogen pension. Man ender jo med at skulle betale det hele selv.
Så hellere levet livet indtil pensionsalderen og lade staten tage sig af en.
Hvor dum tror hun vi er? Jeg betaler 49% i skat og jeg sparer op til pension.
Jeg er sku da ikke så tossegod at jeg gider både betale så mange penge hver måned og så også spare op oven i bare for at få lov til at betale endnu mere i den sidste ende. nej tak.

Føj!

Ja der skal rigtig spares på danskerne, selvom de gennem tårnhøje skatter og afgifter selv har betalt gildet gennem mange år. Når det gælder ulandsstøtten er der ingen smalle steder, og når det gælder militære engagementer i fjerne lande skal der heller ikke spares på hverken penge eller liv, dørene skal også rigtig åbnes for utilpasbare invandrere og såkaldte flygtninge, familiesammenføring skal fremmes, og østkriminelle kan vi åbenbart ikke få nok af, og selvom ulandsstøtten er den højeste i verden pr. indbygger må, der endelig ikke spares her. Men skal gamle fru Jensen, der har slidt som et æsel hele sit liv og aldrig algt det offentlige til last, have støvsuget en gang om ugen, fordi gigten er begyndt at plage hende, så får den radiakle pibe en anden lyd. Føj!

Absurditeter

Det forekommer at regeringen vil lave samme nedskæringer som de borgerlige - men ikke med lavere skat som mål.

Så vi ender med en voksende statsmagt, voksende skatter og mindre velfærd.

Jeg begynder at forstå hvorfor mange vil stemme på Venstre, alene for at fravælge S-SF-R. Jeg tror nu slet ikke V kan gøre det bedre.

Jeg stemmer ikke mere.

Jeg har været faldet igennem velfærdssystemet i næsten 10 år. Jeg har en sygdom som systemet ikke vil gøre noget ved, og da jeg er studerende, kan jeg ikke få offentlig hjælp. Der er brugt mange penge på at skubbe papirer over bordet. Jeg har lige fået en dom for at have modtaget en fejlagtig ydelse, mens jeg var syg. Det betyder at jeg nu skal have besøg af kommunen, som skal føre tilsyn med mig, men den selvsamme kommune må ikke betale nogen ydelse, som jeg kan leve af - fordi jeg er stædig og holder fast i mit studium.

Mise`ren som Maren i kæret intet aner om, !da det er TYS - TYS.!

En ting er at Margrethe Vestager, vil have Danskerne, til at have forståelsen for, at samfundet er dem selv, det vil sige ,at vi skal yde før vi kan nyde.

Det er OK .- idet samfundet har udviklet sig til et tag selv bord,hvor borgere der ikke gider at arbejde kan gå på sjalen og modtage hyre, uden at skulle yde et stykke arbejde for det.

Men det der ikke er OK er, at alle de uduelige politikere og embedsmænd ( embedsmandsværket ), kører landet i sænk så det nærmer sig græske tilstande.
Enten bør man sætte et forretningsministerium kombineret med et smallt folketing i søen,eller indføre resultatløn til folketingets 179 medlemmer, der hver koster i omegnen af 1 million kroner.
Regeringen og folketinget driver forretningen Danmark, på samme måde som man driver DSB, Dong og SAS – med milliardunderskud.

I diverse TV aviser bestiller man ikke andet end at fortælle folk at landet ikke har råd til den nuværende velfærd,---for i det næste indslag at fortælle folk om alle de penge vi forærer væk til diverse udlændinge, millioner og atter millioner, til div. muslimske lande, f.eks. Afghanistan, Egypten, Mali og Somali osv. alle disse penge er ødet væk til formål der ikke virker.

Lad muslimerne selv slås - vi importerer I 1000 vis af bistandsklienter - disse mørkemænd, de såkaldte velfærds-asyl-ansøgere, der hver koster os 250.000 kr. om året. .

Vi betaler 16 milliarder om året til U-landsbistand, hvor de fleste af pengene er givet dårligt ud - verden er for længst overbefolket, med deraf følgene klimakatastrofer - man laver Danmarks Indsamling - igen og igen til udlændingene.

Man har konstant problemer med de alle de 5-800.000 af muslimer og deres efterkommere, man igennem tiden har importeret til landet, og som koster samfundet formentlig i omegnen af 100 milliarder om året.( special undervisning i deres eget modersmål er nu en nytilkommen udgift - foruden de sædvanlige udgifter til overførselsindkomster,børnebidrag,boligstøtte,ghettoer,fængsler , + 1000 vis af medarbejdere i godhedsindustrien,kriminalitet ,narko og hærværk- ja man kunne blive ved . )

Og det værste af det hele , alle disse penge låner vi udlandet, for bagefter at give dem udlændinge, det er jo helt vanvittigt, at vores børn og børnebørn,skal betale for en sådan en ødselhed.!!!!!
Hvornår har staten tænk sig at hjælpe deres eget folkefærd ???.
Man klager fra regeringens side over den næsten 1 million Danskere , der er på overførselsindkomst, samtidig med at man importerer over 50.000 østeuropæere indenfor, for at tage det arbejde som de arbejdsløse Danskerne ikke gider lave , hvor er logikken ???? igen hælder man penge ud til udlændinge. !!!!
Og nu vil regeringen have os til at gå med I et økonomisk Euro makværk, hvor vi kan komme til at redde græske -spanske – italienske - portugisiske- og snart også franske banker ( læste I går at frankrig faktisk var bankerot ) det er jo helt ude på overdrevet . !!!

Og vores statsminister prøver konstant på at lirke Danmark ind af bagdøren til det forjættende “ De Forenede Europæiske Stater “ , så landet bliver en lille kanton uden selvbestemmelsesret, men så er det også nemmere at regere, når den ikke folkevalgte præsident gør det i stedet for os selv.

Lad os dog komme ud af EU-FN-Schengen- og opsige div. konventioner, det kan ikke gå hurtigt nok. !!!!

Landet Danmark syntes at have rigeligt med penge, som vi hælder ud til verdens største offentlige sektor, samtidigt med , at man er ved at save den gren af som man selv sidder på , fødekæden det private erhversliv,-- som påtvinges verdens største skatter , el og grønne afgifter i en lind strøm.
I aftenshowet bliver man dagligt konfronteret med de mærkeligste samfundsbetalte råd, nævn og foreninger, her blot et par stykker, = rådet for større færdselssikkerhed, forskning i etniske minoriteter,forskning i bandeord,islamiske studier,institut for menneskerettigheder, ja man skal bare se hvad de forskellige universiteter , RUC m.v. tilbyder de studerende, der er I 1000 vis af samfundsUnyttige gøremål,ansættelsesforhold og studier der bør nedlægges og som koster i 2-eller 3 cifret milliardbeløb årligt., -
altså væk med de kolde hænder, bureaukrati,samfundsunyttige stillinger, import af udenlandske bistandsklienter og først da kan man tillade sig at spare på de helt sagsløse svage, syge og invalide pensionister, folketinget burde skamme sig. !!!!

16 mia.

Det er jo klart, at de (mindst) 16 mia. årligt, vi har i underskud på den ikke-vestlige indvandring, må hentes andre steder. For uintegrerede ikke-vestlige indvandrere skal da ikke mangle noget, vel?

Lidt har hun nu ret, og så ikke.....

Da vi havde den borgerlige regering, og den nuværende regering var i opposition, hylede og skreg de som sindssyge, hver gang der blev foreslået stramninger og privatiseringer i den offentlige sektor. Anders Fogh fik udbygget den offentlige sektor til usete højder, men hvem husker ikke Villy Søvndals taler om "blodige massakre" på velfærden, hver gang der foresloges regulering? Nu - efter de selv er kommet ind på de forskellige ministerpinde - har udtalelserne gang på gang fået en helt anden lyd. Nu skal de nemlig forholde sig til virkeligheden!

Fru Vestager glemmer blot, at både hun og hendes parti i den grad er/har været med til underminere det danske velfærdssystem, med deres rundhåndede uddeling til højre og venstre i menneskerettighedernes navn - både indenfor Danmarks grænser og udenfor.

Det er netop blevet påpeget fra de kloge hoveders side, at der fremover vil "stå" 2 1/2 på overførselsindkomst på skuldrene af hver af de få, der i fremtiden har et arbejde at passe. Det vil sige, at hver i arbejde skal forsørge deres familie plus 2 1/2 person oveni. Enhver kan sige selv, at den holder ikke. Derfor er det helt OK, at den der kan klarer tingene selv - tørre støv af, støvsuge, vaske tøj, gå i byen osv. - , skal gøre det således at de, der har absolut hjælp behov, får den. Eventuelt kan der ydes privat hjælp, men så længe man kan selv, så skal man, og det er helt OK, og kan man selv betale for hjælpen, så er det rimeligt at man gør det. Det er ikke alle der har den mulighed, men de der har skal.

Mange danskere har den opfattelse, at der skal ydes hjælp til de mest utrolige ting som f.eks. det eksempel en borgmester fortalte om, med en mor, der med sin søn som den naturligste ting udbad sig økonomisk støtte til hans drøm om at blive uddannet til pilot, hvilket ligger i 100.000,00 krs. klassen. Mange danskere forlanger, at kommune og stat som den naturligste ting i verden skal gå ind og løse alle problemer. Det kan vi bare ikke mere.

Den nuværende regering har måttet sande, at det ikke er muligt at øse penge ud til højre og venstre med rund hånd - og så alligevel gør de det: F.ek. fru Antonirinis netop iscenesatte "forsøg" med tosproget undervisng til et millionbeløb, et "forsøg" der har været prøvet og gennemprøvet i slutningen af 90'erne med dårlige erfaringer. Eller hvad mener man om, at man skal lægges et trecifret millionbeløb hvert år fremover i Afghanistan, når soldaterne er trukket hjem? Eller indførelse af børnecheck til asylansøgere, eller understøttelse af et større antal flygtninge og asylansøgere, som kommer til landet i voksende antal?

Det kan man uden at blinke finde penge til, men det kniber voldsomt når det drejer sig om almindelige ældre danskere, der virkelig har behov for hjælp.

Hvis man kan selv, så skal man også, det er logisk, men har man virkelig behov for hjælp, så skal man dælme også have den. Så skal støtten ikke gå til udefrakommende, som er kommet hertil, fordi de er "fattige" i deres eget hjemland.

Omlæg vældfærden, hæv skatten , sænk afgifterne

Alle som trænger til personlig hjælp, skal hjælpes, og det skal være personer som er på overførselsindkomst, der står for hjælpen, netop samfundets krav til passiv ydelse.
Alle ovennævnte personer skal tildeles mindst 2 gange ugentligt af kommunen besøg hos trængende medborgere, hvor tiden ikke er en faktor, og denne kontakt som menneskeligt belønner bruger og modtager, skal være vores fælles værktøj til et tryggere liv.
Hvordan kan en elektrisk fejemaskine , i noget hjem , frembringe noget af kvalitet, måske kun hos Margrethe Vestager, hvor gulve er blanke og ledninger ikke findes.
At Clement Kjærsgård, tillader den slags svar, fortæller måske mere om Clement, end alvoren i samtalen.
Danmark bevæger sig mod USA, netop fordi vi ikke tør sætte skatteprocenten op, men regulerer indtægten til afgifterne, hvor kun EL bil ladestandere kan tanke gratis, og hvem betaler for strømmen.
Grænsehandelen elsker disse tossede Danske regeringer, og vi på Sjælland , føler os disfavoriseret, og det er ikke kønt.
Tre kommuner i Danmark, er arbejdsstyrken over de passive, og kun disse 3 kommuners borgere har penge til de forhøjede afgifter, og disse personer kan aldrig indfri statens kapitalbehov, derfor højere skatteprocent hvis der mangler penge i fælleskassen, og ned med afgifter , således 97% af kommunernes borgere kan blive ligestillet i vores daglige indkøb.
Politik skal være intelligent, ikke hadpolitik.Finn Bjerrehave Vig

Fair nok, Margrethe...

...men så skal du nok heller ikke forvente befolkningens vilje til at betale verdens højeste skatter.

Vestagers reformer ændrer samfundet til almisser og tiggeri

Samfundet er da konstant i forandring. Men Vestagers lønmodtagerfjendske love skaber yderligere fattigdom.
Hvis ikke man starter med at regulere finanssektoren, tyder alt desværre på, at de fattigste i samfundet, må basere sig på hjælp fra de andre borgere via indsamlinger og "velfærdsmøder", hvor de rige giver en skærv til de fattige.
I USA ser man den slags, hvor de rige sidder og spiser stegte myrer til 2500 dollars stykket, bliver underholdt af mediestjerner og overskuddet går så til velgørende organisationer. De fordeler så madpakker og sovesteder for de fattigste. Mange parkeringspladser i USA, fungerer som en slags campingpladser, hvor man ser børn og forældre bo i bilerne. For lejen, kan de så bruge en interimistisk bruser, som er sat op på parkeringspladsen. Alt imens de flytter land og rige rundt efter job.
Vestagers såkaldte "velfærdsmodel" er helt igennem udansk og jeg håber sandelig at befolkningen vågner op før det er for sent.
Bare ved lige at kigge over øresund, kan man se at den svenske boligjob-ordning som er på 50000-, kr, har skaffet tusindvis af job og SAMTIDIG, nærmest udraderet sort arbejde. Med en stor generel samfundsgevinst til følge.
Håber min medborgere vil noget helt andet end Vestager, ellers ser det sort ud for fremtidens børn og unge.

Magrethe d. lll stik piben ind, udskriv valg din sm.ts.

Lad det bare blive et dobbelt valg (ud af EU , ud af de Radikal V ) , Så spare vi også de penge

Så skam dig dog menneske og få fingren ud , få så sat de investeringer i gang for helv.de både privat og offentlig og få ham sorte Olie-Schur ( Mærsk/AFR "stik i rend fede dreng" ) sparket ud af de der tage selv butikker dongsen ,sasi og Os/Infra/Stats-banerne , han er også et grimt , udansk og skadeligt menneske ligesom dig . du hytter sgu kun dine egne men godt skjult bag dit humane(min bare r.v) ¤åh så kom da da her hele verden og få , mens du skider i egen rede din grimme gøgeunge ) ja rent ud sagt betaler til dine fede venner/sponsorer i div. banker og hos papa Mærsk mens han døtre forsætter udflytning for den sidste sparet skattekrone og lønning

Og til resten her I historie løse mennesker , så find da ud af forskellen mellem en socialist , kommunist , arbejder , liberalist , fascist , globalist , kapitalist o s v.

Og nej i tosser en bjørnetjeneste er stadig ikke en god gerning !
m v h en arbejder : knap 20 år i det private , 10 år offenligt ,

Mon ikke

"Danmark er under forandring" Ja, det tør siges. Men det er ikke til det bedre. Tværtimod. Det indvandringen af muslimer ikke kan ødelægge, det kan ordnes af "dovne Robert" og "fattige Karina"

Simpel logik

I kan jo nok forstå, at hvis vi skal betale vores del af den græske, spanske, italienske og franske gæld og på enhver måde holde de europæiske banker skadesløse, er der jo ikke også penge til at opretholde vores velfærdssystem. Sådan ER det jo !

Sådan taler en ægte offentligt ansat...

Når pengene bliver mindre (færre bidrager til den fælles kasse) må vi reducere i ydelserne, og man må selv betale mere.

At forestille sig, at man i stedet skulle effektivisere i mængden af offentligt ansatte jurister, økonomer og andre bureaukrater er overhovedet ikke indenfor Vestagers begrebsverden.

Så hellere øge "brugerbetalingen" - når det nu ikke giver stemmer at kalde det "skatteforhøjelser"...

Skolelærere, børnehavepædagoger, sygeplejersker.....

Men der er altså ikke hundredtusindvis af jurister og økonomer ansat i den offentlige sektor, men derimod er der omkring 100.000 sygeplejersker, 100.000 skolelærere og 100.000 der passer de ældre osv....

Misregering!

For nu at starte med det sidste, robotstøvsuger! Navne et forkert. Det burde hedde fejemaskine, da det intet har med støvsugning at gøre og derfor heller ikke kan erstatte en støvsuger. Men selvfølgelig ser det godt ud for en politiker der helst vil løbe fra ansvaret og blæse de mennesker der har slidt og slæbt hele deres liv en hatfuld.
I en tid med økonomisk krise er det vel ikke så mærkeligt at samfundet fattes penge. Derfor må vi som borgere da også undres over at der hos dem der deler ud på Christiansborg åbenbart ingen krise er. Man behøver blot at slå op i gårdagens avis for at se hvordan vi overdænger udlandet med penge. Altid står vi først og forrest når der skal deles ud i mega-klassen! Og det er ikke engang til diskussion! . Se fx hvor lemfældigt vi har taget på milliardsvineriet i DSB! Det kuldsejlede Edb-programmer fx Amanda og det hos Politiet skrottede program, igen milliardtab til skatteborgerne.
Børnechecks, ja de flagrer rundt i hele Europa også til personer der aldrig har sat deres ben her. Vores medlemskontingent i EU er naturligvis større end alle andres! Hvorfor! Er man medlem af en forening betaler man vel det kontingent som alle andre gør.. eller?
Undergrunden på Grønland har vi foræret væk til nogle tørstige højtråbende grønlandske politikere og et samfund på blot 50.000 indbyggere, samtidig med at vi fortsætter med at betale næste 3 milliarder årlig til Grønland. Havde der været forstandige folk på de ledende politiske poster kunne, de kolossale resurser på Grønland havde skabt et erhvervseventyr for både Grønland og Danmark. Nu hænger vi på røven i defensiven og skal tage stilling til om Grønland skal invaderes af kinesere. Alt alt for ringe politikere. Og så sidder vi her og taler om at fru Jensen der har slidt for samfundet et helt liv, måske ikke længere kan få sin hjemmehjælp. Det er hos jer den er helt gal kære politikere. Det er jer der forurener så dem der skal tejne penge hjem til Danmark flygter til andre lande. I mangler totalt visioner og idéer. Vor helle bevares! Stop det navlepillerinavlepilleri! Men I har jo også snydt befolkningen til at stemme jer ind.
I stedet for navlepilleri burde I udskrive det Folketingsvalg som stort set hele befolkningen ønsker sig. De har for længst set at I slet ikke magter opgaven!

Om prævention.

U-landshjælp fra folk til folk er prævention.

-

Men når det drejer sig om at servicere hendes egne pengesager er der jo ikke noget i vejen for at regeringen er en serviceorganisation: http://www.information.dk/telegram/278989

Hvis moral er godt, må dobbeltmoral jo være dobbelt så godt.

Men sådan er det jo...

MINISTERBØRN

Avler ministre kun svagpissede børn,der ikke magter at klare sig selv siden samfundet skal holde røven oppe på dem.ÆBLET FALDER SJÆLDENT LANGT FRA STAMMEN.?

Jamen såvil jeg da fyre pengene af nu

Hvis min opspating alligevel skal bruges på de serviceydelser som andre får gratis og jeg har betalt skat til siden jeg startede med at arbejde som 16 årig, så kan jeg jo lige så godt fyre dem af nu hvor jeg stadigt kan nyde det fuldt ud...sænk nu skatten til et menneskeligt niveau og lad os bruge vore surt optjente midler til at selv at vælge hvad vi vil bruge dem på, det kan vi nok også finde ud af når vi er "ældre".

"de serviceydelser som andre får gratis"

Problemet er jo, at de ting du siger andre får gratis, er jo også fjernet, det vil altid være bedre hvis man selv er i stand til at betale for ydelser i dagens Danmark, for i fremtiden bliver det endnu værre, så har du ingen midler må du helt undvære.

Trække på hinanden !!!!!

Mere end halvdelen af danskerne, trækker på den resterende del - moderne slaveri ala Vestager !!!

Så må det jo forventes, at den offentlige sektor minimeres - hvad skal vi ellers betale verdens højeste skatter og afgifter for ?

Hvad skal verdens største offentlige sektor så beskæftige sig med - der er en offentlig ansat for hver fjerde dansker.

Skal de offentlige ansatte så bare beskæftige som med nye reguleringer og overvågninger af de øvrige fire borgere.

Danskerne har fået tudet ørene fulde siden Anker Jørgensen, Poul Nyrup, Marianne Jelved - at bare vi betaler verdens højeste skatter og afgifter - så er der et velfærdssamfund.

Det fjerne de samme partier - S og R - nu med Helle Thorning-Schmidt og Margrethe Vestager i spidsen.

Alle de YDENDE danskere, der har arbejdet og betalt skatter og afgifter, A-kasse som sikkerhed ved arbejdsløshed, efterløn og andre bidrag - gennem de seneste 20 - 40 år.

De har spildt deres bidrag, de har spildt deres indsats - de har betalt til verdens største overførsels- og udligningscirkus - verdens største politiske "blufnummer".

Og, nu hvor de nærmer sig tiden hvor de måske får behov for alt det, de har bidraget til - så fjernes det bare med et pennestrøg af S og R, og SF EL på sidelinien.

En hele generation af danskere, fra slut 40erne, i 50erne og ældre - de smides på Helles og Margrethes "velfærdsmødding" - tak for indsats, vi tog rø..n på jer - I kan ikke bruges til noget mere - skynd jer at dø, det er mest økonomisk for os andre !!!

Flot fjols/tosse=Peter

sprang lige hen over den/din ¤Den Store Ufejlbarlige Leder¤ AFR . SKAM på dig Peter eller er du syge ? eller bare "1 øjet" ligesom næste store leder ¤Den almægtige Pind Leder¤ tosset , udansk , en øjet ala USAagtigt og ikke mindst landsskadeligt

Hvor mange reale fakta , beviser og viden vil du have om AFR`s regime langtids skadelige virke for Danmark ikke bare økonomisk men næsten mere moralsk . fordi han skabte et nærmest paranoid topstyret DDRagtigt regime på Os/Dem , mistro , frygt , kontrol . før du får fat i dine nosser og stopper dine svadaer , og forstår hvem det er vi rydder op efter ! Er du bare en tosse der råber på DF, Dansk Parti og lidt LA ala ham den der livsvarig statsstøttet folkeforfører Joakim

Ikke løse ting?

Margrethe Vestager: "Man kan ikke forvente, at regeringen er sådan en serviceorganisation, der løser ting"

Hvis regeringen ikke "løser ting", hvad er så lige formålet med regeringen? Jeres job er NETOP at "løse ting", ellers fylder i blot egne lommer med vores skattekroner.

Den faldt jeg også over...

Og hvis ikke det er formålet med en regering - så har jeg misforstået noget.

Er konen gået helt amok i sit magtbegær?

(Det var et svar til "Ikke løse ting?" - sært det havner her?)

Radikale = rendyrkede socialister

Nu har Margrethe Vestager så endelig tonet rent flag og vist, at hun er rendyrket socialist. Hvorfor i himlens navn skal folk, der først er blevet straffet med ekstremt høje skatter, mens man knokler røven ud af bukserne, og alligevel vælger at spare op til alderdommen, nu også straffes når man bliver ældre. Man kan da kun opfordre alle til at bruge rub og stub nu og så lade "fællesskabet" betale når man går på pension.. Fy for pokker. Jeg vil håbe en del af de (borgerlige) tåber, der ved sidste valg stemte på de radikal for at sætte DF uden for indflydelse nu kan se hvor idiotisk det har været og gør det om ved næste valg.

@Lars Hansen...

Danskerne, dem, som endnu ikke stemmer Dansk Folkeparti, bliver straffet, fordi de i 30-40 år har været naive nok til at tro på bare det mindste ord gammelpartierne har udspyet!!!!
LØGNE er alt hvad både blå og røde kan komme op med!!!

Næ, der er kun ét sted ordentlige DANSKERE kan sætte X!!!!

Dansk Folkeparti med Kristian Thulesen Dahl!!!!

Du vrøvler

Denne socialist kan forsikre dig for, at det IKKE er en socialistisk politik, Vestager fører, når hun nu afviser at hjælpe de arbejdsløse som har hjælp-behov. Det er da tvært i mod udtryk for en stærkt borgerlig-liberal holdning, når hun giver fanden i at hjælpe folk i nød. Spørg Anders Samuelsen. Vær ikke i tvivl om, at han jubler over Vestagers udmelding.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at deltage i debatten.

Tophistorier Gå til forsiden