Vestager vil have Tyrkiet med i EU

Den eskalerende situation i Mellemøsten understreger behovet for at få Tyrkiet med i EU, lyder det fra den radikale leder, Margrethe Vestager.

Pia Glud Munksgaard, Berlingske Nyhedsbureau
Det Radikale Venstre holder landsmøde på Hotel Nyborg Strand. Her holder Margrethe Vestager på talerstolen under sin tale lørdag. Foto: Thomas Lekfeldt

Den aktuelle konflikt i Mellemøsten, der er antændt af den amerikansk-producerede amatørfilm »Innocence of Muslims«, og som blandt andet har kostet den amerikanske ambassadør i Libyen livet, understreger, at Tyrkiet bør komme med i EU.

Det sagde den radikale leder, Margrethe Vestager, i sin tale på Det Radikale Venstres landsmøde søndag.

- Tyrkiet er Europas port ud mod verden, mod Mellemøsten og videre mod Asien. Bosporusstrædet er altid fremhævet som mødestedet mellem øst og vest. Det betyder, at Tyrkiet ikke er Mellemøsten eller Asien. Tyrkiet er også Europa, lød det fra Margrethe Vestager, der betegnede landet som et forbillede i den arabiske verden.

Læs mere: Vestager sammenligner Løkke med Romney

- Tyrkiets eksempel har været afgørende for det arabiske forår, fordi det har været et eksempel på en sekulær stat, hvor man har formået at skabe velstand. Dermed har de tjent som forbillede for Mellemøsten og den arabiske verden, sagde Margrethe Vestager i talen.

Hun kaldte diskussionen om Tyrkiets EU-medlemskab stor og anspændt, men står det til den radikale leder, skal landet optages i EU, så snart det lever op til kravene:

- For mig er det en ufravigelig ambition at få Tyrkiet optaget i EU, så snart de lever op til de krav, som alle EUs ansøgerlande skal opfylde. Tyrkiet skal ikke springe gennem hverken flere eller færre ringe end andre europæiske lande, men have adgang til at blive medlem på lige fod med alle andre.

Læs mere: Thomas Larsen: Vestager styrer - sådan er det jo!

Kommentarer

Grænsen mellem Europa og ikke-Europa

er grænsen mellem kristenheden og islam.

Og Konstantinopels historie som europæisk storby sluttede 29. maj 1453, da den blev indtaget af de østlige barbarer.

I øvrigt godt hjulpet af de vestlige barbarer i 1204, da 4. korstog løb af sporet.

Hvem er skyldig her?

Hvordan er det blevet muligt at det radikale venstre har fået så meget magt i vores land? Hvem er det der har prusttueret sig for magten? Hvem er det der skider højt og flot på det den danske befolkning ønsker. Hvordan vi ønsker at leve. Det er et sygt sølle socialdemokrati, som med alle sine stolte danske arbejdertraditioner har solgt sig selv til et sygt parti. Der findes vist ikke en normal politisk tænkende socialdemokrat i folketinget længere. Socialdemokratiet er et ludderparti. Undskyld kvinder.

Radikales politisk "blålys" overstråler alt andet - sådan er det

Tyrkiet er slet ikke på dagsordenen i den danske politiske debat. De radikale søger med den aller største politiske dumhed i årtier at flytte fokus væk fra de problemer, som blandt andet minister Vestager IKKE har kunnet eller kan løse. Istedet skyder man med spredhagl på alt muligt andet, som stort set er befolkningen uvedkommende. Hold kæft en brøler og hvor nemt gennemskueligt.
De radikale - de duer sørme ikke mere.

Send Vestager til Tyrkiet.

Selvkritik og realitetssans, det er ikke en radikal dyd.

Konen er splittergal!

Hun bliver da værre og værre i sin iver for at ødelægge vort land.

Rent Radikalt flag.

Vestager manglede argumenter for at promovere de Radikales utopidrøm, nemlig den højt besungne “mangfoldighed”. De aktuelle, vanvittige optøjer i Mellemøsten argumenterer for det modsatte, men det har Vestager ikke opdaget. Hendes observationer og efterfølgende konklusioner hænger slet ikke sammen.
Men måske eksponerer Vestager hermed de sande Radikale ønsker, så tak til hende for at tone rent flag.

Nu er bagdøren efterhånden blevet lukket....

for yderligere import af muslimer til Europa - så hvorfor ikke prøve at få slået fordøren ind.

Det er mageløst at være vidne til det radigale venstre's forsatte bestræbelser på at underminere Europa's (og Danmark's) økonomiske og sikkerhedsmæssige status og udvikling.

Jeg ved snart ikke hvem der er den største sikkerhedsmæssige trussel imod Danmark - er det islam, eller er det de her nut cases fra denne her forsamling af underskolelærere, småbønder og amatørakademikere, der systematisk forsøger at ødelægge vores land.

De radigale elsker at debattere og fremhæve deres egne infantile og sygeligt selvgode, selvretfærdige og pseudoretfærdige holdninger - som jo slet ikke er holdninger, men er et udtryk for en dybereliggende trang til selvhævdelse på andre menneskers bekostning.

Ind med Tyrkiet - Ud med Danmark

Ind med Tyrkiet og Ud med Danmark - Jeg ønsker ikke at være medlem af EU hvis Tyrkiet er medlem.

Men politikerne er jo ligeglade med hvad befolkningen i Europa siger - de vil have Tyrkiet med uanset hvad - men forsætter de med at presse på så er der jo kun en ting at gøre og det er at arbejde for at vi melder os ud.

Englænderne arbejder allerede på en plan om hvor meget EU de ønsker og planen kommer til folkeafstemning i nærmeste fremtid - måske skulle vi arbejde mere sammen med England - det var jo baconsalget til England der lokkede Danmark med så hvorfor ikke følge dem ud?

Så kan EU projektet ryge på røven uden at trække os med ned - for helt ærligt så gider jeg sgu ikke at betale for Sydeuropas dumheder og snyd eller blive ved med at give danske arbejdspladser til fordrukne polakker eller have en grænse der stort set invitere alle tyveknægte fra hele Østeuropa til at myldre til landet og hvis de over i hatten vil have Tyrkiet med så kan vi lige så godt smutte.

Om radikalismus

Vestager har på vegne af de Radikale udstedt endnu en fatwa – sådan er det jo.

Ja

Og som alle andre fatwaer er også denne komplet vanvittig.

Sådan er det jo.

Jorden kalder de Radigale

Kære margrete, så tyder den eskalerende situation da snarere på, at vi skal have færre islamister og muslimer i EU.

Tyrkiet

Vestager har da fuldstændig mistet jordforbindelsen.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at deltage i debatten.

Tophistorier Gå til forsiden